Wpisy 3 373 635 – 3 373 734
7 października 2018 10:33 → 7 października 2018 12:17, 100 wpisów
Wiesz tomku jak bys miał takie propozycje finansowe na emeryturze tez bys rekawice podnosił
Ale Miller...szacunpi walce poszedl do Adamka pokoju,poplakal sie i przerosil ze wygralto jest czlowiek z klasai pocalowal Tomka zone w rekeaz sam nie wierzylem ale jest nagrywka
Amerykanie tam juz maja szacunek do pięściarza jet był i będzie
nie ważne czy biała czy czarny
nie ważne czy biała czy czarny
Islandorka u mnie wiosna
Spadaj
Islandorka to chop
A 10 listopada Szpilka-Wach...bedzie sie dzialoMariusz Wach jest gosc,chce by wygral...Szpilka kabaret odstawia ale w ringu pitu pitu
Zag nigdy nic nie wygrał to jest chop
Dzis po poludniu ostatnie multi...jak nic nie wpadnie do wtorkuczas na miniby zycie bylo ciekawsze a kobiety pokazaly walory
Islandorka być tu 10 10 2018 stego
Spadaj
uwagaze względu na dzisiejszą niedzielę handlową można grać w zakłady lottonowe rozporządzenie arybiskupa
Wczoraj 3/5 kurde zag
Żartowałem ma 5 /5
3/5
Zag 2016 i 2017 na plusie ten rok na małym minusie jak bym gral w tym roku co losowanie miałbym 21000 zł na koncie kur
Wa
Zag a tobie jak idzie dalej prawą reka se jedziesz
Zgrywus jak bym gral co losowanie miałbym kur de 21000
Zgrywus jak tam smerfetka ma 101 smerfuf dalej
Forsami pozdrów żonę
Forsami pozdrów żonę tak o demnie
Forsami koledzy cie nie uswiadomili czym to grozi
Mie uswiadomili 1998 roku czym to grozi
Ciezko trafic w te multi...czy maszyna czy swojealbo odpady albojak tu zyc ?
Forsamitomimenstar
Miłej niedzieli
Tomi..no..tak.. koniec..lewizny... schodze.na ziemię.zagram.w Lotto..z Plusem..na czwartek..na 10 losowań..i..finito..
Zagram..w Lotto..takie..numery..bo.do.w torku..mam..ważne..(......)
Niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko
Sz Państwo..a widzicue..warto.grać.w Mini..bo..taniocha..w czoraj..była.wygrana..na kwotę.307.'tysięcy..i.warto....już..można.sobie.życie..ułożyć
Forsami kiedy się zenisz
Widzisz to rondo jak chcesz to mogę za wrócić
Jesteś dla e b i l e m
Master masz twardego islandorka jest wolna idź na całość wal bez gumy
No to..wam..coś..kawaleria..napisze..małżeństwo.to..przekleństwo..hak..Jack..Sparro.Na Tortudze..patrzyli..na ten film..Piraci..z Karaibów
Forsami a planujesz jeszcze raz widną do nieba
Lecę na piwo forsami nie może bo ma żonę
Nie wiez nigdy kobiecie dobra radę ci dam
Zbigniew..w odróżnieniu od..Ciebie..mam..zdrowy.korzeń..bom..się..ożenił..i.piję..właśnie Tatra Mocne..X 8
Forsami twoja żona tu wchodzi czyta te wpisy
Menstar..być..pod telefonem..bo..jadę..odwieść..tesciowom..na bakutil..czyli..do..utylizacji..
Kup po drodze mini
Zbigniew..były..tu..fajne..Dziewczyny..na tym..forum..i..ile..ich..zostało..garstka..reszta..przeliczyla..koszty..i..zrezygnowała..z gry..a facet..typowy..hazardzista..nigdy..nie..zrezygnuje...
Forsami to się ożen idę pa pa