Wpisy 3 366 396 – 3 366 495
29 września 2018 20:16 → 29 września 2018 21:07, 100 wpisów
Jestem przeciwny temu co ta instytucja robi czym się zajmuje kk nie do tego był stworzony
Jednak pusta wasza panowie wiara po co te załamanie życzenia w grudniu
My za duzo wracamy do przeszlosci a za malo patrzymy na to co dzieje sie dzis w europie.Zobaczcie sobie filmiki z niemiec jak tam młodzi "kolorowi" ktorych w puscila kanclerz Makrela do siebie robią rozpierduche z mlodymi niemcami.
A kto to niby pochwala..napisalem..że..tego.zla nikt normalny..nie toleruje ale takim to geaj..ale mają pożywkę..
w europie sie dzieje przyjezdzaja ukraincy i sie szmaca za 8 zł na godzine
Jacun na fb widać codziennie w Niemczech Francji Belgii bijatyki gwałty
fala ataków na rodowitych niemców jest coraz wieksza.Polityka tolerancji ktorą proapgują kanlerz niemiec i za nią platforma obywatelksa
zrobił zieloną wyspę tylko że zamist zieloną to zrobił wyspę siana
przyjdzie taki czas ze bedziecie sie bali o swoje dzieci kiedy bedą wychodzily z domu.To co dzis dzieje sie w niemczech i w szwecji
A prawda jest taka.że nikt..tym uchodźcom..nie wytlumaczył.że.Uciekacie.z przed piekla wojny..z Syrii.i Iraku...to w nowym kraju..nie możecie robić takiego samego syfu..jak tam z skąd uciekliście.był chociaż..jeden..taki.co to tym Ludziom..powiedział.....
Myślisz że ich to obchodzi wg nich tu ma być jak u nich było oni ich religia najważniejsza kobiety 2 kategoria
Forsami ale oni celowo przybyli do europy,oni mają sie rozmnażać i niszczyc wrogów czyli nas
gryks w czym prawda kosćiół kto chcę nie ma przymusu ale nie szydź lub nie zabraniaj innym nikt cie nie zmusza jest wybór nikt nie zmusza do kościoła i być w tej instytucji w czym masz problem
Czy w tym co pisałem do jacun szydzilrm bo nie miałam zamiaru ani pozniej
Jacunn szanuje Cie..ale..uciekasz..z przed wojny..do kraju..pokoju..i robisz.syf.bisz.q.. Jak ich kanclerz..omotala..to.Mają.teraz..za swoje..
Aaale jaja jakby listonosz Edzio powiedział
sprawa zalewania Europy jest celowa zauważcie kto zniszczył ich kraj i wcale do siebie nie przejmuje tylko dom europy
Był tu listonosz ?
No to bedzie wojna..i strzelać.umiem biegle władam..nożem.ciach.ciach.w końcu..robiłem..na uboju.
Mulag coś w tym jest co patrzę na te statki ludki sami faceci po co im kobiety jak tu mają a ile nastek ala muzułmanek im się oddaje Szwecja Niemcy social dadzą zryc Dadza
oczywiscie ze celowa ,z tym ze Merkel najpierw ich zapraszała a pozniej nie wiedziala jak z tego wyjsc.I kazala innym krajom takze i Polsce by czesc z nich przyjeli
Szlam
czesc wszystkim
Mulag..a był czas że chcieliśmy..jechać do Szwecji..na rowerach..pamietasz.ale..nie poto..by się osiedlać..
Niech sama ich żywi Niemcy maja dość co w Anglii się dzieje kto ma fb to widzi co rusz leja policję maja gdzieś nakazy itp oni są prawem kobiety i inni mają być posluszni
Przekażcie sobie znak Pokoju..jak ja przekazuje wam..Ja nikomu..nie wróg.Pokój Nam Wszystkim
Przypomina mi się stary film z USA nie pamiętam niestety tytułu jak ludzi żyli w spokoju wysoka kultura muzea sztuka nauka beztroskie życie nie nauczeni bronić się a tu ich zaatakowały jakieś półludzie agresywni i bez problemu ich kulturę niszczyli a oni stali nie wiedzieć co robić Proroczy film z USA dość stary i jaki przekonujący patrząc na zachód jak sobie nie radzi z tą falą
Iwonka wpadła z kim ?
O kwiatuszek
wpadlam zobaczyc co tam u was
moja maluda od czwartku jest w szpitalu wirus dopadl
Cześć
Zaraz mecz
liczby mi nie ida nie mam glowy
Pamiętacie ?
twojkwiat77 gdzie masz głowę ?
pod pacha
Nie o to chodzi by na hamca stawiać na swoim.Chodzi o to by żyło się lepiej w Polsce wszystkim bez wyjątku
Ale upierać się będę na tym że za tym całym bajzlem stoi kanclerz Niemiec Angela Merkel a platforma obywatelska w łazi jej w tyłek i robi to co ona każe
dokładnie wcale nie chodzi by sie zamurować i za jedną partią być i żadnych argumentów nie przyjmow3ać ale jak widzę że są plusy partii obecnej to popieram bo widziałem co było ale ni znaczy ze tak musi być było słowo P_O by żyło lepiej wszystkim a jak było wiemy sami
A gleboko wchodzi?.Bo to wazne....dla Jaroslawajak dlygo trwac bedzie jego slawa
Do tego trzeba jeszcze dołączyć niemieckie media i mamy cały obraz polityki multi multi która na hamca chcą nam w bic do glowy
Polska ma być zawsze niżej i tyle i siedzieć cicho to będzie okey a to oznacza gorzej żadnej konkurencji z Niemcami a bedzie okey wtedy
Tomi tak drwią z Jarosława a zobacz jak on żyje.Ma stary dom,żyję normalnie i wziął kredyt by pomóc matce jak była chora który musi chyba do dziś spłacać .A zobacz sobie majątki Tuska Schetyny i innych
Zaraz gramy