Wpisy 3 366 296 – 3 366 395
29 września 2018 19:41 → 29 września 2018 20:16, 100 wpisów
Kto będzie oglądał mocz ?
Johno jak to co>?
Gryks masz racje w tym co mowisz tylko ze ja problemy kosciola doskonale znam jak wiekszosc ludzi.I ateista smarzowski nie jest mi potrzebny do tego by te bledy kosciola zobaczyc.Sluchalem jego konferencji ,wywiadow i wiem ze dla tych co robili ten film nie jest problemem pedofilia albo to ze nie ktorzy ksieza są chciwi i pazerni.Dla nich problemem jest sam kosciol ze istnieje.I im nie zalezy na tym by kosciol byl bez wad im zalezy by kosciola w ogole nie bylo.I kropka
zgrywus będziesz oglądał zobaczysz
Rtęciowy mecz ?
Johno a o czym rozmawiamy ?
Ale..grill..jest.cudny..ale..bloczki.pewnie.nie wiedzą..co..to wolność
Ok jacun to że on ateista nie wiedziałem wg mnie wszystko na swoje miejsce tak jak ta instytucja maja swoje budynki bez urazy nie mam zamiaru obrażać ho mi o to że po co uszczęśliwiac innych których to nie interesuje po co w szkołach to nie miejsce dla dzieci wierzących lecz dla wszystkich mam nadzieję że się rozumiemy
Idźcie na inne fora ok ?
Bo zaśmiecACIE TU CZAT
Johno te typy tak mają !
Cieszą się jak Polska przegrywa
Cieszą się jak Polska przegrywa
Mulag..napisz..że..naszy..druzja.to..naszy.druzja..dziekujemy..że.nas.mordowaliscie..strzałem..w tył.glowy.albo..że..nas.paliliscie.w piecach..krematoryjnych.przepraszam was..nasi przyjaciele.jesteście..bogiem..oddaje wam część..przepraszam
Seba napisz jakiś długi tekst, a nie pisz półsłówkami, żeby Cię automat mógł zbanować
Panna Mania cudnie gra na mandolinie
No tak Polacy są winni też mordowali a jak nie mordowali to na pewno mordowali szkoda że sami się nie zabijali oszczędzili by czasu
Zerrro jaki znowu automat ?
Oni.są.wspaniali.. założyli..ubojnie..ludziu.wielbijmy.ich.zato.och..nasi.bogowie..
Zerrro z automatu jesteś zerrro ?
Forsami nie rozmawiaj z takimi co przeciw Polsce i Polakom
Zastanawiam się czy takie wpisy mają racje bytu to jest już granica przekroczona
Mulag.mało tego..myśmy.sami.na siebie.napadli..o bogowie..jesteście..wspaniali...za dużo.nas.było..
Możemy się różnić politycznie narzekano na emeryta ale co nie powiedzieć poziom miał i ma wysoki co by nie mówić ma inną wizje inna partia ale tylko jeden przekracza granice
Sebusia napisała zasmiecacie czat nie pisz o kimś tego co robisz sama sebusia m zasmiecasz slepaczko
Johno może i tak będzie że polacy wygraja jak wg mnie przegraja
Oj..naszy..druzja..wielbie..was.żeście.na nas.napadli.i pomordowali.dziękuję.wam.jesteście..wspaniali..
Poziom masakra
To fajnie jacun bo co uważam to uważam starałem się nie obrażać
Forsami do Nieba nas prowadzili poprzez cierpienie to tylko należy się słowo dziękuje
Mulag..dziekujmy..samemu..diablu..że nas.mordowali..w obozach..i łagrach..przecież..nas za dużo było..dziękuję..wam kaci.jesteście..wspsniali..wieczna chwała bohaterom..i czesc
Wiecie co ?
Zagłębie Lubin to cieniasy
Towarzyszu..jesteście wspaniali..żeście..mordowali..napadali..brawo..wy
Ale po co piszę po Polsku przecież pisać po Polsku Gryks nie wstyd ci pisać po Polsku nie lepiej po Ukraińsku lub Rosyjsku po cholercie piszesz po Polsku
W dawnych czasach wszyscy mordowali Żydzi polaków i vice wersa itp
3 366 351. Forsami 2018-09-29 (20:01) Lotto...z Plusem..churra..
Towarzysz.odpowiada.to.wy..jakza komuchy.
Taka prawda
Towarzysz.odpowiada.to.wy..jakza komuchy.
Taka prawda
Jacunn a co Ty palisz skręty ?
Nie żyje historia osobiście jak by tak było nikogo bym nie nawidzil
Gosciu..kto..kogo.napadł..co....my..na tych.twoich.druzja ..czy.oni.na nas.skończ.waść.wstydu.oszczędź
Ukrainiec pisze pon Polsku ?
Nie ma przyszłości bez przeszłości Naród który nie pamięta historii musi powili wymierać
Z byka
Seba wystarczy twoj nik przewijajacy sie przez czat to juz mnie skreca
Historia to podstawa
Jacunn jesteś skrętem ?
Tutaj nie na widzicie sąsiadów z zachodu wschodu a co niedzielę idziecie się modlić macie przykazania itp po co to wszystko dla jaj ja jak chodziłem mając 12 lat wszystko robiłem stosowałam się do nauk kk chodzicie dla jaj czy żeby sąsiedzi złego słowa nie powiedzieli
A potem się dziwice że się z was śmieją że ledwo co wyjdzie ie już bluzgi a ten pan w, sutanie mówił o rodzinie
On tak Jak PSL
Beczy i sapie
Przykład z zycja miałem dziewczynę wielce pobozna rodzice Tez ledwo co wyszło to bluzgi mało co się nie pozabijqlo w domu
Beczy sapie i Muli albo osłuje
Kto ci ateisto napisał..że.nie nawidzimy..sąsiadów..nie bądź obłudy..i zakłamany..kto napadł na Polske Niemcy.i Sowietu..co zaprzeczysz..tu.chodzi.o pamięć historię..a nie.srata twoje tata..żeby.byla twoja racja..mordowali..wiec nie ..pisz farmazonów.dziecko..
Aaa czy tam nie gadaj o miłosierdziu o bliźnim o przebaczeniu sCzegolnie pod koniec grudnia
a jak ktoś jest patriotem i wierzącym to nie znaczy że jest tak jak napisałeś nie wsadzaj wszystkich do jednego kotła
Nie warto z wami pisać nic a nic pusta wasza wiara PS nie jestem ateista
Jak jesteś wrogiem kościoła..to co Cię to obchodzi.pochowaja.Cię..razem z nergalem on lubi diabelka.. A jak juz jesteś taki.oswiecony..to Jezusa.zdradził Judasz.i to jest ten cierń.na świecie..a tacy..jak Ty mają pożywkę..