Wpisy 3 365 267 – 3 365 366
29 września 2018 09:43 → 29 września 2018 10:46, 100 wpisów
zbigniew przypomnij jakie to bylo slowo ktore napisales 2 razy i ciebie nie bylo cos na r roz ale nie pamietam
Zdublowalem Multi..bo rano.zadałem..bez Plusa..no to nic teraz zagrałem..z Plusem..3 zakłady.na 10/10
Jutro..niedziela..a sklepy..otwarte..i kolektura..u mnie.. nie muszę..hurtem.grać..
Gryksio i jak tam oboki?? Wygrałeś??
Cicho forsa
Starsi rozmawiają
Isia..czy..Ty..wiesz..ile..ja mam..lat..30 ści..do setki i mnie starszego Pana..uciszać.. a daj że pysia..Pani..Isia..
Forsawygramy,wygramy...toska pokonamymiliony zgarniemy i w swiat wyplyniemyLecz czas zejsc na ziemie....znow beda odpadyna toska zagrania pewnie nie ma rady
Islandorka
Tomi..patrz..na mój Profil..i Ty.Zbigniew też..Niech..zyje..Lotto..z Plusem
Forsa uciekam
Islandorka
Isa napisz zbyniowi by napisał te słowo co wczoraj na r a dasz mu odpowiedź będziesz miała spokój
Dlaczego ja dostaje bana za słowo r o z w i e d z i o n a inni nie pasko wytłumacz mi to
Lotto..na zawsze..ludzie..grać..bo więcej..nie podam takich..liczb..1,2,4,19,21,35
Forsami dziś po wczorajszym losowaniu multi 540 zł przytuliłem
Zaq..nie..wszyscy..Mają..szambo..ale..mam i ja.. nie wszyscy.wiedzą co to..szambo..
Gryks ty możesz ją nie
Zbigniew..nie wyglupiaj.się..i nie pisz.tekstów..z gwiazdkami..bo tu..wariatów..potrzeba..jak..kiełbasy..i chleba..a tu.same..jajka..Witamy.Cię Alarmują.Witamu.Cię Alenurkują..
Pasko dlaczego za słowo r o z w i e d z i o n a dostaje bana ny a inni nie
Forsami 16 lat temu izba chorych
A coś Myślał.Tomi..że to żarty..Turek też..Myślał.że.to..zarty.patrzy.rano..a tu.kapelusz..obdarty..
Gryks napisz to słowo r o z w i e d z i o n a po Polsku
Zbigniew cosw tym slowie musi bycmoze kazdy napisze,zobaczymy komu przypadnie banan
Zbigniew..jak tyś..zaczął..chorować..to ja zacząłem..grać..w gry..liczbowe..i..ani..ty.zdrowy..ani..ja nie wygrał..
Napisz bez odzielania liter jak wczoraj zobaczymy w czym problem
No napisz to słowo boisz się
Forsami ja w wieku 15 lat trafiłem 980 zl i to był koniec czerwca
Taaaakk..a świstak.siedzi..i zawija..g..a..w sreberka.. ja też..wygrałem.pobyt..na tym.łez.padole..
Czyli pierwsze wakacje pod namioty i to gratis za wygraną a wtedy byłem młody i
Forsami Jag mini
Dobrze ze juz wtedy wiedziałem co to jest po remoncie e z e r w a t y w a
Forsami te pe jesiony mają kosmos
Ja 26 09 2001 miałem święto lasu 111 DDC
Jesień lato to nie fala zima wszystko roz.....
Żołnierz drogą maszerowal prawą ręką se masował
Angielski a ty byłeś w wojsku
U mnie jeden dostał zielone papiery za m a s t u r b a c j e na Warcie
no podobno w wojsku sa kobiety po to zeby rozladowac napiecie, ale to nie w czasach pokoju
Gryks ty teraz masz wojsko w domu boś się ożenił
Gryks bo za nie długo wiagra ci zagra
jak sie bedzie chcialo cwiczyc to bedzie trza siegnac po wspomagacze gorzej jak stanie ale w trakcie cwiczen
Cześć
Co robicie ?
Cześć
Bierzecie wiagrę ?
Tak na sucho ?
gryks ile ty masz lat? przeciez nie musisz lykac jeszcze niebieskich tabletek
Gryks bierze
no i tyle cos czulem lajno osle nie mylilem sie ale daje moze pozniej nie bedzie zapodawac
Gryks dzisiaj znowu trafisz 6/9