Wpisy 3 365 167 – 3 365 266
29 września 2018 05:00 → 29 września 2018 09:43, 100 wpisów
Doktor.
Witkaczeka nas ciężki mecz z USAjuż ze Serbia było łeb w łeb ale odpuścili jak mieli awans
Tomi walka jutro o 3 miejsce nie jest źle daje 4 miejsce polaka takie mam zdanko
dusia
doktore
tomi
panorama
zgrywus
jarek
forsami i kto jeszcze zaś
ale co tam dziś też jest zagraniczna i polska zagłębie Lubin po klęsce w pp z moragiem dostało po kieszeni paru graczy dostało propozycje rozwiązania kontraktu chyba monet Matras tosik dziś maja grać na maxa z pogonią Szczecin
Kędzior.
Lotto de:
15 000 000 e = około 65 000 000 zł
1 zakład: 1 euro.
15 000 000 e = około 65 000 000 zł
1 zakład: 1 euro.
Zbigniew g jak wejdziesz napisz te słowo które w ciągu 48h było ostatnie twoim na zielonej
Dusia senne??
Kędziorek p.??
Kędziorek p.??
Dusia dobrze wczoraj snilas, chyba masz coś z czarodzieja???
Forsiatko masz drobne??
Forsa najpierw wygraj
Ja też nic nie pamiętam? Ugralas coś wczoraj na senne??
Nie chodzi..by..wygrać.tylko..grać..a kto..wygrywa.. nie znam..nikogo..takiego.to..utopia..
Forsa 214...
Forsa mam 6 zl
Tzn że można
Jeszcze mi zostanie zet
Zaq..Zadooowoolooony..Zadooowoolooony..Zadooowoolooony patrz..co mam na dzisiaj..do Lotto..na profilu Multipasko najlepsza strona gier liczbowych
Po to..np..że w LottoPlus..jest..dodatkowy..Milion..i jak..trafie..6z 6 to..mam 4 Miliony..bo tam jest..Milion..gwarantowany..rozumiesz..czy.....rozumiesz..albo..jak..bedzie..tylko..5 z 6 to..co..
Zag..to tak.. jakbyś..podbił..stawke..w Multi Multi..i jeszcze.z Plusem....jak wejdzie..to złoto..będzie..a jak nie wejdzie..to..g..o..będzie..
takie cosik wymłodziłam może wejdą ,a jak nie to na nie jadę do upadłego
19,20,25,28,31,32
19,20,25,28,31,32
A kto bogatemu..zabroni.. gram..bo taką zabawę..mam niech żyje Lotto..wygrać w Lotto..to moje..Motto..
Zag to a Forsami..to..w de..ma..gram tym..do grobowej..deski..aż..się..zrobie..niebieski...
Zaq..z obserwacji..z lat..minionych..zauważyłem że..Lotto..otwiera..liczba..przeważnie. z przedziału..od 1:10 a kończy..np jakaś.40.'stka..nie odkryłem Ameryki..ale tak to wyglada..np zobacz sobie.100 ostatnich..losowań..zasada..Alfa..i Omega..czyli początek..i koniec
Dobra..Zag..biere..cały..zapas..a znasz to..Pijmy..EB..aż..się..Okocim