Wpisy 3 365 212 – 3 365 311
29 września 2018 09:06 → 29 września 2018 10:12, 100 wpisów
Dusia dobrze wczoraj snilas, chyba masz coś z czarodzieja???
Forsiatko masz drobne??
Forsa najpierw wygraj
Ja też nic nie pamiętam? Ugralas coś wczoraj na senne??
Nie chodzi..by..wygrać.tylko..grać..a kto..wygrywa.. nie znam..nikogo..takiego.to..utopia..
Forsa 214...
Forsa mam 6 zl
Tzn że można
Jeszcze mi zostanie zet
Zaq..Zadooowoolooony..Zadooowoolooony..Zadooowoolooony patrz..co mam na dzisiaj..do Lotto..na profilu Multipasko najlepsza strona gier liczbowych
Po to..np..że w LottoPlus..jest..dodatkowy..Milion..i jak..trafie..6z 6 to..mam 4 Miliony..bo tam jest..Milion..gwarantowany..rozumiesz..czy.....rozumiesz..albo..jak..bedzie..tylko..5 z 6 to..co..
Zag..to tak.. jakbyś..podbił..stawke..w Multi Multi..i jeszcze.z Plusem....jak wejdzie..to złoto..będzie..a jak nie wejdzie..to..g..o..będzie..
takie cosik wymłodziłam może wejdą ,a jak nie to na nie jadę do upadłego
19,20,25,28,31,32
19,20,25,28,31,32
A kto bogatemu..zabroni.. gram..bo taką zabawę..mam niech żyje Lotto..wygrać w Lotto..to moje..Motto..
Zag to a Forsami..to..w de..ma..gram tym..do grobowej..deski..aż..się..zrobie..niebieski...
Zaq..z obserwacji..z lat..minionych..zauważyłem że..Lotto..otwiera..liczba..przeważnie. z przedziału..od 1:10 a kończy..np jakaś.40.'stka..nie odkryłem Ameryki..ale tak to wyglada..np zobacz sobie.100 ostatnich..losowań..zasada..Alfa..i Omega..czyli początek..i koniec
Dobra..Zag..biere..cały..zapas..a znasz to..Pijmy..EB..aż..się..Okocim
3 365 206. gryks76 2018-09-29 (08:55) Nie cierpię E K L E R O W
Zbigniew g jak wejdziesz napisz te słowo które w ciągu 48h było ostatnie twoim na zielonej
Zbigniew g jak wejdziesz napisz te słowo które w ciągu 48h było ostatnie twoim na zielonej
zbigniew przypomnij jakie to bylo slowo ktore napisales 2 razy i ciebie nie bylo cos na r roz ale nie pamietam
Zdublowalem Multi..bo rano.zadałem..bez Plusa..no to nic teraz zagrałem..z Plusem..3 zakłady.na 10/10
Jutro..niedziela..a sklepy..otwarte..i kolektura..u mnie.. nie muszę..hurtem.grać..
Gryksio i jak tam oboki?? Wygrałeś??
Cicho forsa
Starsi rozmawiają
Isia..czy..Ty..wiesz..ile..ja mam..lat..30 ści..do setki i mnie starszego Pana..uciszać.. a daj że pysia..Pani..Isia..
Forsawygramy,wygramy...toska pokonamymiliony zgarniemy i w swiat wyplyniemyLecz czas zejsc na ziemie....znow beda odpadyna toska zagrania pewnie nie ma rady
Islandorka
Tomi..patrz..na mój Profil..i Ty.Zbigniew też..Niech..zyje..Lotto..z Plusem
Forsa uciekam
Islandorka
Isa napisz zbyniowi by napisał te słowo co wczoraj na r a dasz mu odpowiedź będziesz miała spokój
Dlaczego ja dostaje bana za słowo r o z w i e d z i o n a inni nie pasko wytłumacz mi to
Lotto..na zawsze..ludzie..grać..bo więcej..nie podam takich..liczb..1,2,4,19,21,35
Forsami dziś po wczorajszym losowaniu multi 540 zł przytuliłem
Zaq..nie..wszyscy..Mają..szambo..ale..mam i ja.. nie wszyscy.wiedzą co to..szambo..
Gryks ty możesz ją nie
Zbigniew..nie wyglupiaj.się..i nie pisz.tekstów..z gwiazdkami..bo tu..wariatów..potrzeba..jak..kiełbasy..i chleba..a tu.same..jajka..Witamy.Cię Alarmują.Witamu.Cię Alenurkują..
Pasko dlaczego za słowo r o z w i e d z i o n a dostaje bana ny a inni nie
Forsami 16 lat temu izba chorych