Wpisy 3 365 112 – 3 365 211
29 września 2018 00:14 → 29 września 2018 09:06, 100 wpisów
Niunia ?
jaka normalna zdrowa kobieta dziewczyna moze na kogos tak malo rozwinietego okreslajacego kobiety niunia lub sikorki poleciec blachara galerianka ino coz kazda potwora znajdzie sponsora
a to nie do ciebie czasem jest zastanow sie 2 razy zanim cos napiszesz klakierku
coz diagnoza brak klepek nie do wyleczenia wniosek do odstrzalu kulka w cos co na szyji
Z idiotami sie nie dyskutuje idiote sie ignoruje i tego sie trzymajmy
szkoda Mojego czasu
szkoda Mojego czasu
co za dekiel to rosjanie ukraincy bialorusini sa bardziej rozwinieci
3 231 426. gryks76 2018-05-14 (07:44) Nie cierpię E K L E R O W
Jeszcze trochę ludzi powkarwim
Jeszcze trochę ludzi powkarwim
Tak zachowuje się gościu,który najpierw prowokuje,a później leci z płaczem do Pasko,cóż można o takim powiedzieć,jedynie to nasuwa mi się jedno słowo >patologia<
Nie ma to jak pisać o sobie pisząc o kimś własnego siebie swojego ja nie widząc
ooo a co to jeszcze niespicie? gryks 76 sie pojawił witam wszystkich na czacie
Wyjdzie do ludzi kupcie se psa kota jak wam z kobietami z mężczyznami nie wychodzi zróbcie coś ze sobą może jeszcze nie jest za późno macie szansę na akceptacje wśród ludzi z własnymi schizami może znajdą lekarze niedługo jakiś złoty środek na te wasze kompleksy
ooo GALIK tez jest , a Gabryjel juz poszedł. I SEBASTIAN tez?
w sumie i ide do ludzi niechce by mnie dopadło to co nie których do szkole się z rosyjskiego lub ukraińskiego trza się rozwijać nietylko na zachód ci nie mają szans wg mnie może się mylę
chyba tak wiec ja tez uciekam spac trzymajcie sie wszyscy cieplutko i przestanciesobie dokuczac na wzajem, DOBRANOC
Doktor.
Witkaczeka nas ciężki mecz z USAjuż ze Serbia było łeb w łeb ale odpuścili jak mieli awans
Tomi walka jutro o 3 miejsce nie jest źle daje 4 miejsce polaka takie mam zdanko
dusia
doktore
tomi
panorama
zgrywus
jarek
forsami i kto jeszcze zaś
ale co tam dziś też jest zagraniczna i polska zagłębie Lubin po klęsce w pp z moragiem dostało po kieszeni paru graczy dostało propozycje rozwiązania kontraktu chyba monet Matras tosik dziś maja grać na maxa z pogonią Szczecin
Kędzior.
Lotto de:
15 000 000 e = około 65 000 000 zł
1 zakład: 1 euro.
15 000 000 e = około 65 000 000 zł
1 zakład: 1 euro.
Zbigniew g jak wejdziesz napisz te słowo które w ciągu 48h było ostatnie twoim na zielonej
Dusia senne??
Kędziorek p.??
Kędziorek p.??