Wpisy 3 357 433 – 3 357 532
22 września 2018 14:22 → 22 września 2018 16:02, 100 wpisów
Forsami, podzielam Twoja opinie. Zmieniam zdanie a Adminie. Te strony są Przesiakniete pewna opcja polityczna. Aż cuchnie.
Jednak niech..żyje Lotto..z Plusem jeden zaklad na 10 losowań i tyle..w temacie..1,2,4,19,21,35
Kto umie grać na Szałamai ?
Znam kolegów z Lotto, dużo wiem. Poznałem wiele tajemnic. Tutaj też są osoby, które dla zmylki podają niby pewniaki. Nad tym pracuje armia informatykow orzymujaca ogromne premie za brak głównych wygranych
3 357 434. Rozwazny 2018-09-22 (14:22) Pisdowo
Mowisz o tej opcji która teraz kwiczy,gdzie matka chszestną jest pani Merkel?
Mowisz o tej opcji która teraz kwiczy,gdzie matka chszestną jest pani Merkel?
Adis
Mulatka czeka
Nie wiem skad k29 masz 240 zlchyba ze pod stolem inne kreslisz...a nam sciemniasz inne kulki
Adis masz 5/5 ?
Adis masz ts w kieszeni szkoda ze 10 na 10 nie idzie wygrac zycie by nam wszystkim sie zmienilo a ts oskalpowany
K 30 ale to była prognoza na 21,40
Adis jeszcze wieczorem im pokaz 5/5 bo niewieżo ze codziennie mozna miec
Tak to się tak nazywa znam to siedlisko zła jak pewna gnide. Wrzuć w Google "msciwy książę kościoła". Dowiesz się prawdy. Potem " tato go zmiksowal". Tak robią pisdzielce. Więcej na priv. Pozdrawiam.
Zatypowane o godz. 23:29 06,08,33,35,37,
59,61,74,76,78
profilowe K29(SM) 2/10
59,61,74,76,78
profilowe K29(SM) 2/10
Patryk Ty jesteś rozwodnik ?
Wieża ?
Adis
K29
Swoje profilowe zawsze ślę.
Swoje profilowe zawsze ślę.
A ja mysle ze trzeba brac jeden z maszyny np 5 czy 6 liczb i pyknac 4,6 razy pod rzad...liczac na cud nad urna
pikusiek
będzie ?
będzie ?
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
emi a jedziesz tam ? gdzie jest ten gorący piec i różne takie...
pikusiek
Pojadę,ale dopiero w przyszłym tygodniu.
Pojadę,ale dopiero w przyszłym tygodniu.
pikusiek
Nic z tego.
Nic z tego.
Pisalem rano nie podawac cyfr
Podalem na czacie 23,33,43,53 a co bylo
3,13,73
Podalem na czacie 23,33,43,53 a co bylo
3,13,73
k29 dzis nic nie podam i typne w ostatniej chwili i obale twoje stwierdzenia wg mnie co ma byc to bedzie peis po wyborach rzadzic nie bedzie
pikusiek
pikusiek
Przykro mi,ale
Przykro mi,ale
pikusiek
Mała pomyłka-
Mała pomyłka-
Na wieczór .takie.liczby..i niech infornatycy..ustawiają..0,0,0,0,0,0,0
forsami czy dzis tez jakies niby wspanialy dzien zolnierzyczkow sie mi przypomnialo
dobra typne pozniej teraz ide sie puscic 1x6 1x8 4 mini 2 lottki z plusem
3 357 499
hi all
Mam zagadkę dla was:
Myli się tylko raz.
Mam zagadkę dla was:
Myli się tylko raz.
nikt nie wie??
Zrobione kolejne 6/6
Odnosnie typow pisalem wam ze adis ma dobro 5/5
A za chwile pisalem ze 4 to spalonka
Liczbe 4 mieliscie podmienic na swojo lub obok 3 to niesluchacie lece narka przerwa techniczna na
Odnosnie typow pisalem wam ze adis ma dobro 5/5
A za chwile pisalem ze 4 to spalonka
Liczbe 4 mieliscie podmienic na swojo lub obok 3 to niesluchacie lece narka przerwa techniczna na
forsami wiesz kogo nienawidzi bardziej od rosjan i niemcow polak???? sie nie domyslisz pewnie wiec napisze drugiego polaka ale czy to pojmiesz zrozumiesz watpie no chyba ze sie myle no to paparapatej bede zioral
ps wpisz w youtube my polacy fajna pioseneczka od pol zartem pol serio czegos wiecej aa i z dnia swita modlitwa polaka jakie prawdziwe aaa i jak myslisz kto jest lepszym szefem w niemczech polak czy niemiec pamietaj odpowiadajac polak kpisz lub masz klapki
ps wpisz w youtube my polacy fajna pioseneczka od pol zartem pol serio czegos wiecej aa i z dnia swita modlitwa polaka jakie prawdziwe aaa i jak myslisz kto jest lepszym szefem w niemczech polak czy niemiec pamietaj odpowiadajac polak kpisz lub masz klapki
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 747 000
forma rosnie dzis rozlozylem 3 zdrapki i potrafilem wskazac jedyna pelno
kto nie wierzy oto film
https://www.youtube.com/watch?v=eo1qFcgOAxA
https://www.youtube.com/watch?v=eo1qFcgOAxA
Witam!!!
Forsami-W ostatnim wyrazie swojego motta>wykreśl pierwszą,albo dodaj>"M"
Forsami-W ostatnim wyrazie swojego motta>wykreśl pierwszą,albo dodaj>"M"