Wpisy 3 355 422 – 3 355 521
20 września 2018 19:44 → 20 września 2018 20:21, 100 wpisów
Krystek - wrzuć /w maszynę/ zamiast kul stare niedocerowane skarpety, albo obuwie - no i - trampek ma większą wartość od szpilki ?
jakies minimalne roznice, ale nie jest to matematyczna maszyna tylko fizyczna
Mulag w chardkorowym lombardzie dali by ci za to 30
fizyczna to chyba maszynka do mięsa z lat socjalistycznych ale dobry mosiądz 30 $ razy ile dolar 30 razy np 4 to mam 120 zł na granie by było lub wiecej
Mulag..i Ty kolego..nie chcesz grać..czasami..od dawna Ci mówiłem.że jesteś dobry..w liczby..MULTI..masz..zawsze więcej punktów niż..ja..
powiem tak moja stat 1% wiecej typuje liczb np. na 10 liczb
jest jakas granica losowosci im wiecej % tym lepiej ale nie da sie przeskoczyc granicy losowosci a raczej przewidywalnosci
jest jakas granica losowosci im wiecej % tym lepiej ale nie da sie przeskoczyc granicy losowosci a raczej przewidywalnosci
no dobra ale wazne tez jest nie ile liczb wiecej typuje
tylko czy typuje je razem czy osobno
tylko czy typuje je razem czy osobno
Jutro jak dziś nie padnie zagram 17 26 i po losowaniu napisze 3 liczbę dam
Angierski.. jakbym tak z sumowaľ..procenty..z każdej butelki..to jest..realna szansa..dzisiaj.że wygrywam..w Lotto..4 Miliony
pisałem że gość wygrał klika milionów ale zagrał sam za klika milionów tyle było kombinacji ale z 5 milinów dostał 10 milinów chyba tak trzeba zrobić jak ten gosć za granica tylko jaki bank da kredyt na 5 milinów chyba szwindel zrobić jako włodarz miasta
Forsami kosmito ddc widziałeś moje zdjęcie
angierskinie chwal się tylko podaj liczby my
sprawdzimt w losowaniu
sprawdzimt w losowaniu
Każdy ja zna Mulag
Mulag...jak ja wygram..w co cokolwiek..to..odrazu..wszystkie pieniądze..Zainwestuje w gry..liczbowe..bo wiem..że to się opłaca..a niby ten caly..GTCH..NIECH..mnie.. a tu bo że mną nie wygra..
ale dane jest iść do kolektury i wydawać kaskę na wygraną którą się spełni w 5 wcieleniu
Cześć
Nasze mini dziś wygrywa
czesc sebus
Forsami jutro 21 09 jesień kosmos ma sialalalala
twojkwiat77
Sebastian..Alibaba..czekamy..na6,15,23,31,39 Zbigniew..czeka z nami..
Sebek
Zbigniew też gra tymi liczbami ?
Zbigniew
przynajmniej nasze ksywki by dawali na te jak się to nazywa te balony czy jak te stojace takie czarno żólte jak się to poprawnie zwie co stoją jak kolarze idą ulicą z rowerem
powiem lepiej
dobrze by bylo zrobic statystyke ktora jako jedna liczbe traktuje 2
typowanie parkami
na pewno wieksze roznice w losowosci sa wieksze niz pojedynczymi liczbami
dobrze by bylo zrobic statystyke ktora jako jedna liczbe traktuje 2
typowanie parkami
na pewno wieksze roznice w losowosci sa wieksze niz pojedynczymi liczbami
Sebastian jakimi liczbami
Forsakierujesz się typami?to co się typuje to zabawa.A tak poważnie kto z was wysyła typy jakie podaje na profilu Multi?
Liczbami Forsami
Sebastian..cała Polska..gra moimi naszymi..liczbami..6,15,23,31,39..jak padnie 5 z 5 ciu..to będziemy mieli po 3 złote..na piwo..na oddział Totalizatora nie trzeba będzie jechać auta..najmować..
Sebastian wejdź na mój profil
ale jak duma że główna wygrana jest to się liczy tego nikt wam nie zabierze a że 3 zł to są skutki uboczne mało ważne
Angielskipomysł dobry 5 parek i 10/10Jutro biorę 4 pak bo Lech gra...ze tylko napic się trzeba zanim zaczną kopać
Tomi..przysiegam jak mi ten Pan..Miły..gram..liczbami z Profilu..do Mini..6,15,23,31,39..non stop..Lotto.1,2,4,19,21,35..MULTI Multi..8,10,16,22,26,28,36,43,46,60..oraz 1,3,4,19,21,35..i 6,15,23,31,39 tez takie same do Multi Multi..bo widzisz Tomi..tu taki Kolega Sam Mirnam 61'..miał 5z 5 w Mini..na profilu..ale niestety..nie zagrał..a co to jest 1,25.'to nic..warto grać pilnować..swojej..trzody..liczbowej..
dobrze robić sobie nadzieje i grać może coś się uda tylko niedobrze jak ktoś się nastawia na to na 100% to się zaczyna robić niebezpieczne i tego nikomu nie życzę
no typowac parke jako jedna liczbe jest ok
bo niektore parki czesto wypadaja inne wogole
bo niektore parki czesto wypadaja inne wogole
O tego gościa pamiętamtylko musiałbyś żyć jakieś 120 latJa chce 100 lat żyć to może się doczekam 6 lotto
Forsami dziś puściłem też Lotto z plusem te Twoje
Forsami dobrze karm trzodę liczbową a będzie sukces systemy na 12 dawaj i uważaj na liska
Sebastian zagraj wto zdjęcie u mnie w profilu
Gumkę na instrument
SEBASTIAN..1,2,4,19,21,35.'to będziemy mieli Miliony..a Zbyszek..już..się cieszy..z naszej..wygranej..a ja ten zakład zdublowałem 3 razy..plus ten..co mam ważny do 9 Października razem4 zaklady 1,2,4,19,21,35 Lotto z Plusem
grać grać
hi all
hi all
Witamy..Milionera..zDebicu..Aleś nawygrywał..u Wiedźmy..na zakręcie..na Kolejowej..tylko..ni cisnij..kitu..znam Cię Alleluja dobrze..już.. tylko ktoś kto ma może mnożyć takie..wygrane..Pozdrawiam..
3 355 487. zbigniew g 2018-09-20 (20:09) Kęty
Gumkę na instrument
Gumkę na instrument
Na głowę
system 12 liczb ?
dziś czwartek to nadzieja na lotto i plus jest ale często mamy lotto minus
Gdzie islandorka znalazła chopa
nie wiem o czym ty klikasz Forsami ... nie kumam o co kamasz
ja wiem czy tłusty portfel chudziutki ledwo zagrane metalowymi pieniążkami
Mulag..znasz i Ty Milionera..z Gumnisk..Dębica..sklep..Marmax teraz..gra u Wiedźmy..i wygrywa..
Jutro piątek
W piątki gramy w Eroinę
Milioner..wiem..rozumiem..też bym sie nie chwalił..niech sobie każdy wygra i ponosi trudy..grania niepowodzenia..rozumiem wszystko..
W piątek się nie gra
Ja mam takie..do Eurojackpot.10,20,30,40,50 (9,10) teadycyjnie..jak już gram to tylko takimi..
dalej nie kamam o czym ty piszesz ,,, zapewne przez to że mnie nie znasz itd...
3 355 506. Mulag 2018-09-20 (20:16) szybciej metoryt człowiek
piątek jak wylosują anie wiadomo czy wylosują
Mulag wylosują napewno
piątek jak wylosują anie wiadomo czy wylosują
Mulag wylosują napewno
Dziś ogólnopolski dzień przedszkolaka
Sebastian wszystkiego dobrego i grzecznie w ławce tam
Sebastian wszystkiego dobrego i grzecznie w ławce tam
ja gram w czarnej straszęcinie lub u ciebie we wsi w róży
No proszę kolega blisko naszych stron ty śpisz Forsami l 4 ja zapier i siedze na stronce taki młody człowiek co się dzieje z toba
W miejscowości Tumidaj nie mają kolektury
dzisiaj jest Tłusty czwartek