Wpisy 3 355 322 – 3 355 421
20 września 2018 18:15 → 20 września 2018 19:43, 100 wpisów
Pasko uruchom dobrze strone tel.reset nadal zdjecia zmienic nie moge
Robal.. bo ja tak z doskoku..pisze..Lotto..ważne..do 9 Października..a jeszcze zdublowalem..takie same..trzy..zakłady
Witam!!!
K29
Coś się tak rozhulał???
Zapaskudziłeś swoim bleblaniem całą stronkę!
K29
Coś się tak rozhulał???
Zapaskudziłeś swoim bleblaniem całą stronkę!
Chyba trzesie workami z pyrami...jak jest taki kozak to poprosze cos na wieczor...zobaczymy ile trafi
Nie trawie Ronaldo ale wczoraj kartka czerwona?...No kur...niech graja pilkarze nie sedziowie
Na dziś 10 zakładów mini z chybika zapisano w stałych zestawach .
Zdjęcie w profilu
Zdjęcie w profilu
K29 bije Ci nieźle na Móżdżek- ostatnia szara komórka utopiona w %
Dziś trafię coś dzięki jej
Ona ma siłę
Ona ma siłę
Islandorka
Ja w żółtej budzie
praktycznie nie ma systemow na buka (mowa o stawkowaniu)
typowanie liczb czy kursow to inna bajka
typowanie liczb czy kursow to inna bajka
system moze dzialac w mikroskali
ale po dlugiej serii kazdy przegrywa to jest to samo co
prawd * suma stawek po 300
prawd * suma stawek po 200
prawd * suma stawek po 100
i to jest to samo jakbysmy nie wiadomo jak ustawiali te stawki
ale po dlugiej serii kazdy przegrywa to jest to samo co
prawd * suma stawek po 300
prawd * suma stawek po 200
prawd * suma stawek po 100
i to jest to samo jakbysmy nie wiadomo jak ustawiali te stawki
Forsami
Kto dziś losuje oby ta co ja ją mam na profilu
a drugie co lepsze - powinno zawsze grac sie do przekroczenia najwiekszego salda naszego budzetu
czyli podwyzszac stawki az do osiagniecia np.
jak mialem 10.000 na koncie
to 10.001 chociaz bo granie raz wieksza raz mniejsza powoduje ze jestesmy podatni na to co wyzej
czyli podwyzszac stawki az do osiagniecia np.
jak mialem 10.000 na koncie
to 10.001 chociaz bo granie raz wieksza raz mniejsza powoduje ze jestesmy podatni na to co wyzej
czesc zbigniew
Czesc twojkwiat77
co tam u ciebie jak gra w ts
Ostatnie dwa tygodnie 4 razy byłem w żółtej budzie
o czym tu pisać karty rozdaje Tosik kazdy zawarty zakład jest w systemie i kolejne i az tak miliony żadnej tu teorii spiskowej nie ma po prostu system tosika jaki by nie był stara sie odrzucać zakłady ułożone liczby tak aby ułożyć zakład który nikt nie ułożył z milionów kombinacji i tyle dla tego ciężko trafić ale ludzie mają zwroty a co nie którzy trafiają główną wygraną ale zawsze TS będzie górą i to normalne bo zna wszystkie zakłady i je przetwarza na bieżąco i zmienia tak by nikt takich nie miał i znów liczy sprawdza z kolejnych godzin
Jutro na 14sta zagram na pewno 3/3
Na dziś 10 zakładów w mini
Na dziś 10 zakładów w mini
prawdopodobienstwo mozna jedynie oszukac stawkowaniem
np. w multi jesli nie trafie 10/10 zalozmy przez dlugi czas np. 30.000 losowan
to moge podwyzszyc stawke zeby wiecej wygrac
praktycznie chodzi dokladnie o wrtosc oczekiwana
jesli wartosc < 1 to zawsze bedziemy przegrywac
czyli stawka x 2 zwiekszy wartosc na pewien czas
bo prawdopodobienstwo to jeszcze nie wszystko
np. w multi jesli nie trafie 10/10 zalozmy przez dlugi czas np. 30.000 losowan
to moge podwyzszyc stawke zeby wiecej wygrac
praktycznie chodzi dokladnie o wrtosc oczekiwana
jesli wartosc < 1 to zawsze bedziemy przegrywac
czyli stawka x 2 zwiekszy wartosc na pewien czas
bo prawdopodobienstwo to jeszcze nie wszystko
Twojkwiat77 a ciebie jak idzie
wartosc oczekiwana to suma kwoty wygranych / suma kwoty wydanych
dlatego zeby wygrac wiecej trzeba podwoic zeby przynajmniej wyjsc > 1 w krotkim okresie i byc na plusie
40% w multi
dlatego zeby wygrac wiecej trzeba podwoic zeby przynajmniej wyjsc > 1 w krotkim okresie i byc na plusie
40% w multi
dlatego jakbym byl na minusie zalozmy 5 tys
to gralbym 7/7 stawka x2
to gralbym 7/7 stawka x2
Angielski lec do providenta weź na jeden dzień 100 00 zł .Jeszcze zdążysz i kup na dziś liczbę 10 jutro oddasz providenta i wyjdziesz na plusie
Mulag -
- nie wiem, czy wiesz, ale właśnie tworzysz teorię spiskową
"system odrzuca ułożone liczby ..." - tak może i mogło by być w grach, gdzie nie widzisz 'mechanizmu' losowania - np w keno, ale, to w sumie tylko teoretycznie - ilość kombinacji i częstotliwość, a zresztą nawet częstotliwość bardziej - rozwala każdy "system "
- nie wiem, czy wiesz, ale właśnie tworzysz teorię spiskową
"system odrzuca ułożone liczby ..." - tak może i mogło by być w grach, gdzie nie widzisz 'mechanizmu' losowania - np w keno, ale, to w sumie tylko teoretycznie - ilość kombinacji i częstotliwość, a zresztą nawet częstotliwość bardziej - rozwala każdy "system "
19.09.2018 21:40
Zatypowane o godz. 05:27 24,29,33 3/3
Zatypowane o godz. 05:27 24,29,33 3/3
A zagrane
wstac i klikac liczby powodzenie hi hi
sekwencja wydarzeń w totalizatorach - w grach, jakie proponowali - pokazuje, że ktoś się jargnął
19.09.2018 14:00
Zatypowane o godz. 05:27 36,38,46,49,50 4/5
Zatypowane o godz. 05:27 36,38,46,49,50 4/5
Angielski a widziałeś moje zdjęcie w profilu
ty widzisz mechanizm losowania bo ja nie chyba że te latające kule cie przekonują które latają a później są zasysane
zbyszek typuje i znikam czas rano mnie goni
...że zdarzy się taki zbigniew g /- zbysio - bez urazy / i po wygarnięciu 10/10 x 34 - włożyli do regulaminu zastrzeżenie kwotowe
Wiem robal
Mulag -
- a jaka jest różnica - między zasysaniem, a nabieraniem - bez podtekstów, oczywiście ?
- a jaka jest różnica - między zasysaniem, a nabieraniem - bez podtekstów, oczywiście ?
Mulag.. no wiesz co..no...samo..Mini..ile ma milionów kombinacji..
I tak do niczego nie dojdziemy szkoda to rozważać bo do niczego nie dojdziemy jak dla mnie odskocznia zabawa
Mulag -
- oczywiście, że widzę w lotto, multi, czy mini - w keno już mniej, a w takiej ss - wcale
- oczywiście, że widzę w lotto, multi, czy mini - w keno już mniej, a w takiej ss - wcale
uczciwiej jak by jakiś Pan lub Pani w misce kręciła lub rzucała to bym był pewny uczciwości
Forsami co to za zdjęcie masz w profilu zmień na barwy biało niebieskie
Telegazeta
Jasne - mogło by być jak w DE - że są w studio niezależni, chcący obserwować, zaproszeni goście
ale - kogo - jeśli nie wierzy - by takie grono przekonało ?
ale - kogo - jeśli nie wierzy - by takie grono przekonało ?
Ja tam się nie obruszam..bo jeżeli tak naprawdę gram tylko..jeden zakład.. w Lotto z Plusem..a kombinacji..wszystkie możliwe..chyba jest.13..milionów..to ja tak gram..jak Nasi..Walczyli..na tej..piosence..Zespół Sabaton..1:40000 czy to zrozumieli..
Robal dawniej była komisja siedziała nie wiem czy wiesz może jesteś młodszy nie pamiętasz
I takie teorię..spiskowe..to bajki..i mity..i stare..z okien..kity..
Ja to widzę tak gram a jak to działa jak gracz to mało wiem i tak ma zostać dla graczy nic nie zrobimy oni rozdają karty a my albo się bawimy lub nie
Zbigniew..wiesz..co to jest..za zdjęcie na profilu Multipasko moje..to jest..nagłówek pierwszej strony..Obserwator.Dębica..wpisz sobie w logle..gogle.. to zobaczysz albo zobaczycie..ja też obserwuję
Mulag -
- robak młodszy ? hehe - no nie wiem - ja pamiętam pierwsze losowania
pyknij sobie, absolutnie na sucho - jeden zakład na mm np - i wklep tam połowę liczb możliwych do wylosowania - zobacz - ile, po jakiej ilości Ci się wturla
- robak młodszy ? hehe - no nie wiem - ja pamiętam pierwsze losowania
pyknij sobie, absolutnie na sucho - jeden zakład na mm np - i wklep tam połowę liczb możliwych do wylosowania - zobacz - ile, po jakiej ilości Ci się wturla
bez wątpienia ludzie coś wygrywają to jest bezdyskusyjne ale czy wszystko jest okey raczej nie ale to ich zasady nikt nikogo nie zmusza do gry jak uważa że zasady są niejasne ja gram dla zabawy
w multi nie ma liczb jednakowo prawdopodobnych bo to fizyczna maszyna
ale jest minimalne odchylenie jesli jest duza losowosc
np
1 - 1:4.002
2 - 1:3.997
np
1 - 1:4.002
2 - 1:3.997
Mulag..meteoryt.. Zadooowoolooony Zadooowoolooony Zadooowoolooony Zadooowoolooony
wlasciwie to nikt nie zna prawdziwych wartosc prawdopodobienstw kul
bo to na pewno zmienia sie w czasie
bo to na pewno zmienia sie w czasie
ale sa pewniaki to znaczy liczby ktore typuje sie czesciej niz 1/4
w keno raczej tych pewniakow nie ma
w keno raczej tych pewniakow nie ma
Forsami a widziałeś moje zdjęcia