Wpisy 3 354 338 – 3 354 437
19 września 2018 18:06 → 19 września 2018 19:34, 100 wpisów
Forsa jak dostaniesz bana toteż założysz nowy nick
Trochę luzu,by Ci się przydało
Bana ja nie urzywam MOM jestem powsciagliwy w mowie..hamota..jest mi obca..
Seba Ty jak dostaniesz banana, to zakładasz nowe niki tak na wszelki wypadek, już całkiem zdziecinniałeś na
Miłego
Osa umyj Ci plecki
nie no ok tolerancyjnym wyrozumiałym trza być dla pokrzywdzonych Przez los tych co życje bije jak i bije na fekiel
Szykujemy..ekipe..na ŚWIĘTO NIEPODLEGŁOŚCI 11 Listopada...i żeby mi...była pełna lista
11 Listopada jak co rok tradycja jak przy stole wigilijnym tak również 11 listopada trzeba być by pamiętać i kultywować tak ważna sprawę
4 lipca w lesie koło Chełma Niemcy rozstrzelali co najmniej 115 osób aresztowanych w powiatach chełmskim, krasnostawskim
Ale czerwone robaki dobre..są na ryby..te zgniecione n a najlepsze
A szkoda może by pomógł to może mloteczek w rasie i pac w swoją stronę lub chociaż w kolanko
LEKARZ dermatolog..leczący..kiłe..i rzerzączke..kto teraz choruje..na syda..no chyba że ma kontakty..z sąsiadkami z za wschodniej..granicy..
dlaczego bellushi02 i rob8 mają tak dużo pkt bo nic nie trafili
Depczemy..robactwo.niema racji bytu..niech kanalia..wie..z kim zadarł..z Polakami..z krwi i kości z Milionerami..którzy jak ADAM Mickiewicz..ma swoje..zadanie...deptać..robactwo..
Mulag..znasz.mnie ja mam za sobą 5 lat samych nocy jak ta czerwona zaraza..myśli że zemną..wygra to jest..wczerwonej......pawiana..mogę tak 24 godziny non stop..bo nie pozwolę sobie by.zaraza..pluła nam w twarz
A teraz dedykacja od samego Ferdek POKER Face..dla ludzi takiego..gatunku..
No tak jak ma się za żonę za wschodniej części..albo otwór do samozadowolenia..to i możne też te poglądy aprobować..bo poco w tedy
kto nie Patriota, niech sobie przeczyta ,,Redutę Ordona'' tylko raz pomacham
4 lipca - rocznica przegranej bitwy pod Kłuszynem z roku 1610. Dniem największej żałoby w armii rosyjskiej jest do dzisiaj dzień 4 lipca
Forsami weź się tak nie nakręcaj do 11.11. jeszcze trochę zostało
Patriotyzm dawno wyszedł z mody idę na mecz lukać liczy się tylko
Zorro słucham Reduty..zawsze z Youtube..jestem..pod wrażeniem.a jak tu..czytam poglądy..niby.Polaka..to odrazu.. z takim frajerem..
On jest już zrusyfikowany, bo w jego stronach Rosjanie byli do 1990r.
Uciekam,miłego
A do 1940 chyba Niemcy o ja biedny skąd bierzecie takie banialuki
No tak..Tssak debil debilowi.. zasadził..bo ten gra w cici rici..a drugi..w kici pici..i to jest powód..dla tych..debili..by się wyżynać..kij im w oko..tylko..na stadionach..dawniej..były..mamy..z dziećmi..no ale do kogo ja pisze..do fanatyków..bandery..stefana..ktory..rozprował..od wieczora..do rana..kanalia..dawno nie żyje..a ma swoich..debili..spadkobierców
Zakompleksieni zacofani niawiedzeni wierzący w coś czego Nima ludzie zdewociali idę powaga to zaraliwe może precz z pisurem po w wyborach
zacofanie że mordowali co ty piszesz człowieku opamiętaj się ale nie wiem na co bo ty w nic nie wierzysz ale żadne wartości też ci są dalekie wręcz je ośmieszasz no cóż szkoda słów
Precz z ateistami..pedałami..von von popaprańcy do rosji komuchy..konfidenci zdrajcy..narodu..
Forsami w kosmosie jesteś
Mulag..przecież to jest rusek..z góry to widać..nikt inny..sie tak nie rzuca jak ta czerwona zaraza fsza..bo to nie jest Polak..ja na swój naród Polski ..nie pluje..
Nic na siłę, ale się nie dziwie czego tak było przez 8 lat jak się ma takie poglądy lub wręcz brak poglądów to tak kraj tonie, nigdy więcej takich ludzi u władzy
Zbyszek..czytasz..to i co..jest..Ci to obojętne..ze.taka kanalia..czerwona pluje..tobie .i.nam w twarz..czytasz..i co durnia udajesz..czy jesteś..komuch
Twoje zdjęcie wygląda jak byś mial cyfrę 350DDC
Razem nie jedno jeszcze możemy zrobić i pokonać. ONI muszą zrozumieć, ze Polska staje się Polska. Co zaś do ochłapów 500+ i 300+ to ONI nawet takich ochłapów nie dali Polskim dzieciom. Woleli sami zeżreć do końca.
Bo się tak zarzuca że to ochłapy i ci ludzie co nie dali +500 sami je pobierają wstyd wstyd hańba nie bierz ulżysz budżetowi
Tak SE !@#$ patrze i dumam i : zdeka ciulowy nick chyba sobie wybrałem