Wpisy 3 354 438 – 3 354 537
19 września 2018 19:35 → 19 września 2018 20:32, 100 wpisów
Roballll.. no wiesz.co..tylko..używałem..jako..przynęty wędkarskie
bo im się poprzerwacało w animexie brąło się po 2000 czasem 2200 a tu po 3 tyś przeszło i im mało
U robaka - zapowiedzieli, koledzy liczą, że średnio będzie 5 tysi, i w sumie się zgadza
50.000,- dla prezesa, reszta z tego co zostanie - dla załogi
50.000,- dla prezesa, reszta z tego co zostanie - dla załogi
Mulag..rsz sierpem raz młotem..pogonili.my czerwoną..chołote..nie no ludzie..mam swoje..poglądy..a jak mi tu..ktoś gloryfikuje..zbrodniarzy wojennych..no to przepraszam ale..ja nie jestem obojętny..na takie..obelgi..i zelgi
3 354 429. Mulag 2018-09-19 (19:28) BÓG, HONOR, OJCZYZNA
Razem nie jedno jeszcze możemy zrobić i pokonać. ONI muszą zrozumieć, ze Polska staje się Polska. Co zaś do ochłapów 500+ i 300+ to ONI nawet takich ochłapów nie dali Polskim dzieciom. Woleli sami zeżreć do końca.
zeby dac musieli wszystkim zabrac by mieli z czego dac co za koziolek z dala od tego czatu w wyborach trza ta sfore glizd pijawek wygnac by zakrecic szcegolnie kurek pedofili z sukniach macie cos z glowami od tej swoiej wiarki papa bede tylko typowal bo sie nie dobrze robi
Razem nie jedno jeszcze możemy zrobić i pokonać. ONI muszą zrozumieć, ze Polska staje się Polska. Co zaś do ochłapów 500+ i 300+ to ONI nawet takich ochłapów nie dali Polskim dzieciom. Woleli sami zeżreć do końca.
zeby dac musieli wszystkim zabrac by mieli z czego dac co za koziolek z dala od tego czatu w wyborach trza ta sfore glizd pijawek wygnac by zakrecic szcegolnie kurek pedofili z sukniach macie cos z glowami od tej swoiej wiarki papa bede tylko typowal bo sie nie dobrze robi
Można mieć inne poglądy ale nie można zaprzeczać i bronić zbrodniarzy niedopuszczalne
Za P_O wszystko też zabierali i nic w zamian tego nie widzisz dobrze ci zamontowali te różowe okulary plują na ciebie a ty mówisz że pada deszcz
Cześć
zaprzeczasz oczywistości dla ciebie oczywista oczywistość nie jest oczywistością
Mulag nie rozmawiaj z tym orłem
Bo to ciemnogród
Bo to ciemnogród
On się zatrzymał a jakimś niskim poziomie i tkwi w tym jak beton
Mulag masz rację to coś to powietrze.
Tyle tylko że skażone
Tyle tylko że skażone
BO to niestety na 100% nie jest..Polak..nikt będącym tak by się nie wypowiadał..
To że to nie jest Polak było wiadomo już dawno tylko się z tym krył jak szczur
Ja rozszyfrowalem go już dawno tylko nikt mi nie chciał wierzyć
A Motor Lublin..to niby k..gdzie.leży jak nie na wschodzie..to czysty ukrainiec..z takimi numerami..co Zapomnieluście..co było na Wołyniu..haka rzeź..bo ja nigdy..tego.nie zapomne..granie..graniem.ale są też priorytety
Bo to takie było potulne {{mruga}A fe
Forsa coś Ci powiem
Pracowałem z ukraincami i wiesz czego się dowiedziałem?
A później taka unia..nam zarzuca..że na marzu NIEPODLEGŁOŚCI było tyle a tyle nazistów..no trzymajcie..mnie.bo..
Może to zabrzmi dziwnie ale nie chciało mi się w to wierzyć co usłyszałem
80% Ukraińców nienawidzi Polaków.
Nienawidzi i to mi powiedział Ukrainiec który też z nimi pracował.
Nienawidzi i to mi powiedział Ukrainiec który też z nimi pracował.
To jest przerażające.
To jest smutna prawda.
My im teraz pomagamy a oni mają taki stosunek do nas.
Sebastian..ja to wiem widziałem filmik..ze szkoły podstawowej jak na apelu..gloryfokują..bandere..że to był bohater.a tyle on i jego oddzialy..ludzi wymordowali ale jest tu taki debil co to bedzie gloryfikował..grabie..mu..w..
Witam ponownie
nie było czasu na liczby po południu działeczka...winobranie...
teraz uzupełniłam tylko na szybko...rano będę więcej wiedzieć....już się nie chce przy tym siedzieć
a jeszcze mam robótkę małą...
nie było czasu na liczby po południu działeczka...winobranie...
teraz uzupełniłam tylko na szybko...rano będę więcej wiedzieć....już się nie chce przy tym siedzieć
a jeszcze mam robótkę małą...
I nazywają swoje ulice oddziałami banery bo to dla nich chluba
Mulag właśnie o tym piszę że my im pomagamy
Tyle do jutra..bądźcie strózami Patriotyzmu....reagujcie..właściwie..nawet..na takiej..stronie..
Na każdej stronie trzeba reagować, nie może być pozwolenia na takie coś
Masakra
Idę odrobić lekcje
Już Wam Panowie nie zawracam głowy...Widzę tu poważna Dyskusja...
Takie zachowania trzeba tępić w zarodku
Upadlina to państwo w rozpadzie-z Krymem mogą się pożegnać
Wschód-kontra Zachód,Naddniestrze itp,itd
Wschód-kontra Zachód,Naddniestrze itp,itd
Rosjanie przejmą Ukrainę tak jak nas po wojnie na 50 lat okupacji, Ty gryks naprawdę jesteś rusek
Żeby Było państwo-musi być naród-Tam nie ma jednolitego narodu-To jakiś amalgamat,a nawet gorzej
Ten Rusek o d tej zachodniej..granicy..ma czelność..pisać..do mnie..na KG..Z zarzutami.. jesteś komunista..to wy..z Polski..asie.. tumoku..z taki..poglądami jedź..do Syrii..to ci zrobią.
Lila.
Lila..jak tobie..to jest obojętne..że..kanalia..pluje..na nasz Naród Polski..do dołącz..bo mi nie..mi taka gnida..nie będzie..toczyć krwi..a jak dla Ciebie..jest tylko..ważne..to nie ma tematu
Lila.
Zajrzyj na blog Janosika.
Zajrzyj na blog Janosika.
Forsa nie jestem w temacie a tu jeszcze nie jedna gnida ci napluje ,tak że, loooosssss
Umnie w profilu mata liczby dychy piontki trujki i te inne ruznosci
Taki o światowych Loteriach, nawet amerykańskich.
K29 nie odpalaj kombajnu, bo J.B. masz w profilu, już po dobranocce dawno minęło
Największy bajkopisarz w historii MP zgadnijcie któż to taki
Jeździj..czerwony..zwolenniku.rosji.i bandery..na motorze..aż ci.kółka odpadną
Forsa
U "mnie" jest taki jeden - p Edward - zapodaje za każdym razem - "to niech pan skreśli panie Marku - żeby się pan nie pomylił, to ja powtórzę - siedemdziesiąt, siedemdziesiąt jeden..."
U "mnie" jest taki jeden - p Edward - zapodaje za każdym razem - "to niech pan skreśli panie Marku - żeby się pan nie pomylił, to ja powtórzę - siedemdziesiąt, siedemdziesiąt jeden..."
Dobranoc.. Polska Czuwa..dniem i nocą..przed..zalewem..czerwonej..komunistycznej..zarazy