Wpisy 3 354 238 – 3 354 337
19 września 2018 16:17 → 19 września 2018 18:06, 100 wpisów
a ja na to jak na lato bo chyba jeszcze lato jest chociaż już gaśnie a jesień już żegna lato jeszcze klika uprzejmości miedzy latem a jesienią jak to na zmianie przekazują sobie relacje
Krasnaludki moimi najlepszymi kumplami zawsze pomogą nie zawiodą one są takie prawdziwe
Kiedyś była taka fajna gra państw miasta rzeka buk choć kiedyś ktoś napisał bug
daj nam siłę by nie zwątpić i nie mieć urazy do drugiego człowieka
Forsami powinieneś iść do kabaretu lepiej byś na tym wygrał
Mulag, Adis
Dusiamiłego popołudnia
Słuchajcie więc! Dobrze wszystko uczynił. Nawet głuchym słuch przywraca i niemym mowę
że otwartymi uszami nie słyszą ani nie rozumieją. To bardzo zagadkowe i niepokojące postawienie diagnozy.
Cześć
Co robicie ?
Machamy se
Chapi dla piesków
Dzisiaj kupiłem 20 zdrapek czarny kot. Każda pusta. 5 sidemek po 5 złotych, każda pusta. 10 Polska Gola, nawet 2 złote nie było. Wkurzyłes się, s, ukalem kolektur gdzie sprzedają faceci. Kupiłem znak zodiaku Byk, wybrałem 450 złotych. Wysłałem Keno na 10 stawka 5, trafiłem 8 liczb. Jutro do oddziału bo w multi mam też do pobrania. Teraz Stóp zdrapkom bo przegap. Tam gdzie baba prowadzi kolekture już ni zagram.
To już zgrywusek wie
Haha ni no jagram 16.lat..i wygralem..jedynie..zwrot.nie to co pomocnik
Nigdy nie podaj pewniakow do publicznej wiadomości. Graj na ostatnią chwilę, tuż przed zamknięciem kolektury.Nie puszczaj przed siebie baby. Gdzie indziej, tak, w Lotto nie. Tak mnie nauczyła niezyjwca już wspaniała kolektora. Zawsze odwiedzam Jej grób. Modlę się. Coś w tym jest.
Osa jesteś?
W Boże Cialo trafiłem 5 piątek w Lotto. Wysyłałem jak głupi te same kupony. A 2.06.trafilem 5 w Lotto Plus, na swoje.
Pomocnik to działa ?
Forsamasz forsę
Diabeł masz dowód???
Oda dużo zrobiłaś w tym kiracie ?
Dowód osobisty ?
Mam ją też będę Zadooowoolooony Zadooowoolooony Zadooowoolooony
Seba na waciki styknie
Osa używasz waciki?
Wygranej
Osa na waciki to ja bym Co dał
Seba pożyczyć ci
Pomocnik.. niech aniołowie zawiodą nas do raju..a diabeł to umnie..ma
Osa ile możesz pożyczyć?
Pieniążków
Przypominam..Gry..liczbowe..dozwolone od lat 18.. dzieciom..wstęp zabroniony
Co gdzie
To jeden już poszedł spać
Gupich sieją???
Masz kolegów
Oda chcesz mi pożyczyć pieniążki czy nie ?
Oda do młodości
No komu się nawet chce zakładać tyle@.'żeby..tyle..nikoów zakladac..na Multipasko..no ja mam jeden Nick i nie chce mi się tyle pitu pitu..
Idę się pluskac jutro Idę na pogrzeb
dzisiaj jest dzień emotikonów Forsami jeżeli ktoś wstawia to nie znaczy, że nim jest albo w niego wierzy...