Wpisy 3 348 573 – 3 348 672
12 września 2018 17:40 → 12 września 2018 19:56, 100 wpisów
To konstrukcja liczbowa: "Forsami".
WN założyłes bloga ale rzadko się na nim udzielasz i poddjesz cyferki...
---> herbata liściasta: LOYD ASSAM.
Hurtem kopę lat
Hurrem
Islandorka.
Codziennie zaglądam na bloga.
Codziennie zaglądam na bloga.
Przerwa.
k29
Zagladasz...i co...
I nic...
Janosik prowadzi bloga a WN jest nic.k
Tez przymierzalem sie do systemu mini 6 liczb...ale jeszcze nie terazwydaje sie prostsze bo 3 mini po 6 liczb = 18ale tylko sie wydaje
Uciekam tam, gdzie pieprz rośnie
Miłego
Nie ma systemu ktory cos gwarantuje...sprawdzalem systemik mini na 11 liczb...i dupanawet trojeczki nie bylo na sucho a koszt...12,5 moze trzeba ze 3 takie systemy poslac na raztylko to mija sie z celem
tomi77
masz fart, czy nazwij TO jak chcesz - wygrasz wysyłając jeden zakład - masz doskonały przykład - wczoraj jedna z dwóch osób rozbijających kumulację zagrała jednym zakładem druga czterema żadne mapki rsapki, żadne staty - dniowe, tygodniowe, czy godzinowe, żadne programiki płatne bezpłatne, wejścia w spółdzielnie z miszczami tajpowań, czy inne fiku-miku...
A z drugiej strony masz 200-300 typerów i co było najmocniejsze ? 5/12 na sucho ?
tyle w temacie
masz fart, czy nazwij TO jak chcesz - wygrasz wysyłając jeden zakład - masz doskonały przykład - wczoraj jedna z dwóch osób rozbijających kumulację zagrała jednym zakładem druga czterema żadne mapki rsapki, żadne staty - dniowe, tygodniowe, czy godzinowe, żadne programiki płatne bezpłatne, wejścia w spółdzielnie z miszczami tajpowań, czy inne fiku-miku...
A z drugiej strony masz 200-300 typerów i co było najmocniejsze ? 5/12 na sucho ?
tyle w temacie
Niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko
No i to nam pokazuje Robal jacy jesteśmy mali wobec tylu Milionów kombinacji... wszak są różne drogi..do
Programiki płatne, bezpłatne mona roztłuc o kant... żółtej budy.
można
Klawiatura się zacina.
kup nowa
chwalic sie moze kazdy
wysylam jeden czasem dwa
cos mi zablysnie. jakbym stracil glowe . ale mi sie to nie zdarza
nigdy nie trace glowy. nie kieruje sie emocjami. za stary jestem
przyklad mojego brata tesc wydawal na multi co losowanie 80 zl. a jak jego zona wykupila cala recepte od lekarza byla awantura ze nie ma na multi.nie komentuje
,,Dobrze widzi się tylko <3- najważniejsze jest niewidoczne dla
rodzina i dom sa najwazniejsze. i nie ma wiekszych wartosci
Pamiętaj o tym Forsami, nie graj za grubo
ale sa tez fajne rzeczy. ostatnio laska do mnie podeszla. i mowi ze wie gdzie mieszkam i chcialaby ze mna isc na kawe. i faktycznie lazi tu z psem . 180 szczupla zgrabna dlugie czarne wlosy cudo.powiedzialem ze corke juz mam . i odszedlem na oko ze 25 lat . 20 lat temu bym ja zjadlb teraz tez ale nie musi tego wiedziec mam adhd
Cześć
gladiator090
a czesc seba
Junak56
01234Zorro567890
Mulag
Forsami
jutro jade na szkolenie do rzeszowa. klima. przyjezdzaja po mnnie o 4 rano
Skorzystać pod jakim względem ?
Iść na kawę ?
moj problem w inna strone mam za duzo energii
jestem za stary wilk by dac sie mlodej dupie zarywac . a jak widac po moim profilu jeszcze bialy
gladiator090 dobrze się trzymasz
bo jestem w ruchu
To ja muszę poczekać aż będę dojrzały
mam takie geny w wojsku juz siwialem
ojej tak szybko ?
troche przedluzylem wrocilem ze wzgledu na corke.
szofer218
gladiator090 ile masz lat ?
Seba mały niedojrzały
Witam graczy ile liczb skreślenie w multi 3 4 5 6 7 8 na ile opłaca się grać proszę o Waszą opinie
01234Zorro567890
Homo niewiadomo
kamyk21
Zacznij od jednej tak jak ja.
Później 2-3-5-7
Zacznij od jednej tak jak ja.
Później 2-3-5-7
Mulag jesteś moim ojcem ?
zegarek
Lecę, bo nie wy3mam, nie lubię chłopców
Ale numer
01234Zorro567890 A męższczyzn lubisz ?
Ciekawe czy część roweru do poruszania się wchodzi
Ja nie mogę
już cie na tyle znam że sie nie dziwie sam mógł bym pisać za ciebie
01234Zorro567890 gdzie Ci ta częś wchodzi ?