Wpisy 3 348 228 – 3 348 327
12 września 2018 02:14 → 12 września 2018 11:05, 100 wpisów
Cześć
Teraz trzeba się napić wody z miodem i cytryną
Zaraz usiądę i wymyślę liczy na dziś
1,3,18,32
Doktor wstał?
Adis {{hej}Hurrem
Adis
Doktorze
1,3,18,32.77
To tak z rana
Marek jaki Ty przystojny
Seba zakosiłeś 500-tki z allegro
Miłego środy
Cześć
Zaraz zobaczę
Podałeś na profilu tylko Lotto miałeś 1 liczbę
A za 1/6 nic nie płacą
Ale byłeś blisko nawet 4/5
To są Twoje stałe ?
Stałe i grane non-stop w realu..bo to tylko..1,25..i tak nic nigdy..nie będzie tyle razy już były takie oboki..i dalej.nic..
Forsami mam dla Ciebie propozycję
Graj swoje stałe i 2 kupon oboki
Może się uda
To ja od dziś gram Twoimi liczbami
U mnie też Relax
http://e-kartki.net.pl/kartki/72/1/d/zyczenia-na-srode.jpg
Dzień dobry.
Dzień dobry.
Wszystkie podane wczoraj przez "geniusza" "omnibusa""osła"5/5 były jak zwykle o kant dupy wytłuc.Dzisiaj ciąg dalszy
laurcia
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/30/Outhouse_cm01.jpg
Fioletowe budki czekają.Druga budka ,dla drugiego nicka.
Fioletowe budki czekają.Druga budka ,dla drugiego nicka.
Cześć
Wczoraj 4/7 tylko.
Od wczoraj zacząłem grać w Mulatkę 7 liczb. Podpieram się 5 liczbami
Od wczoraj zacząłem grać w Mulatkę 7 liczb. Podpieram się 5 liczbami
Trzeba w końcu przejść Etap 7/7 w Mulatkę
No racja forsaliczy sie to co w sieci..realnejwysylam po poludniu jednak
Przeglądałem historię wysokich...wygranych..i co widzę..że w Mini..wygrane..padały też systemem na 6 skreśleń...a to tylko..7,50...może i ja zagram
Pasko mógłby już podać..gdzie..te Szóstki padły w czoraj po losowaniu
Musiałby wiedzieć gdzie padły, musieliby już puścić komunikat na lottomaty
cóż - pewnie za chwilę będzie, chyba, że jakieś kompletne zadoooopie - jeden lottomat i
kilka zakładów na tydzień przez p Gienia puszczane, który, jak trafi nadal będzie spożywał ulubionego muzgotrzepa, a nie jakieś myszowate, czy perfumowane podróby swojskiej księżycowej
cóż - pewnie za chwilę będzie, chyba, że jakieś kompletne zadoooopie - jeden lottomat i
kilka zakładów na tydzień przez p Gienia puszczane, który, jak trafi nadal będzie spożywał ulubionego muzgotrzepa, a nie jakieś myszowate, czy perfumowane podróby swojskiej księżycowej
W miejscowości Gdańsk padła wygrana 6 981 735,70 zł w grze Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Brzeg Dolny padła wygrana 6 981 735,70 zł w grze Lotto
Ja wysylam mini 3 z maszyny jak juz gramtamten tydzien 1 x 3\5 trza miec fuksa i tyle...choc system 6 liczb z maszyny 3 zaklady tez bylby dobry ale trza malymi kroczkami gracby nie dostac w krok
Robal..teksty dobre..do posmiania..wszedzie..są tacy.amatorzy..tanich..trunków..co to za priorytet stawiają najpierw się napić a potem napić..i tak całe życie
przyjdą na 9.00 sprawdzenie wpisać w neta i mamy 10.15
a tekst, to samo życie - kiedyś - ok 1995-6 wydawali takie pisemko "totosport", gdzie opisywali
takie historyjki - jak to trafił i zorganizował imprę na pół wsi, a wygranych było w pytę i musiał się zapożyczać itd itepe
a tekst, to samo życie - kiedyś - ok 1995-6 wydawali takie pisemko "totosport", gdzie opisywali
takie historyjki - jak to trafił i zorganizował imprę na pół wsi, a wygranych było w pytę i musiał się zapożyczać itd itepe
właśnie zajrzałem do jednego z tych pism - dobre były !@#$ dobre np jedno z ogłoszeń:
"uwaga odkrycie uwaga odkrycie uwaga odkrycie uwaga odkrycie
Prywatna Agencja Informacji
to my pierwsi i jedyni na świecie opracowaliśmy opracowaliśmy najskuteczniejszą metodę
niekonwencjonalnego przetwarzania danych osobowo-rodzinnych na dane liczbowe za pomocą przeniesionej kuli ziemskiej. Twoje liczby po przetworzeniu pracują dla Ciebie (DL,ML,N-K)..."
K29 noi z tej twojej 10 tki..coś podał 3/10 z Plusem złoty.na minusie..na jedno losowanie..zagrałem wieczorem
Ja swoją zakisiłem w słoiku..i wyciągam według potrzeb..jak.ogórki..kiszone..