Wpisy 3 348 569 – 3 348 668
12 września 2018 17:36 → 12 września 2018 19:55, 100 wpisów
Ktoś tu wysłał takie coś do Mini systemem.
>> 2, 3, 11, 19, 20, 33 <<
Czarno to widzę: 1-2/6.
Ale wolalłbym się pomylić.
>> 2, 3, 11, 19, 20, 33 <<
Czarno to widzę: 1-2/6.
Ale wolalłbym się pomylić.
To konstrukcja liczbowa: "Forsami".
WN założyłes bloga ale rzadko się na nim udzielasz i poddjesz cyferki...
---> herbata liściasta: LOYD ASSAM.
Hurtem kopę lat
Hurrem
Islandorka.
Codziennie zaglądam na bloga.
Codziennie zaglądam na bloga.
Przerwa.
k29
Zagladasz...i co...
I nic...
Janosik prowadzi bloga a WN jest nic.k
Tez przymierzalem sie do systemu mini 6 liczb...ale jeszcze nie terazwydaje sie prostsze bo 3 mini po 6 liczb = 18ale tylko sie wydaje
Uciekam tam, gdzie pieprz rośnie
Miłego
Nie ma systemu ktory cos gwarantuje...sprawdzalem systemik mini na 11 liczb...i dupanawet trojeczki nie bylo na sucho a koszt...12,5 moze trzeba ze 3 takie systemy poslac na raztylko to mija sie z celem
tomi77
masz fart, czy nazwij TO jak chcesz - wygrasz wysyłając jeden zakład - masz doskonały przykład - wczoraj jedna z dwóch osób rozbijających kumulację zagrała jednym zakładem druga czterema żadne mapki rsapki, żadne staty - dniowe, tygodniowe, czy godzinowe, żadne programiki płatne bezpłatne, wejścia w spółdzielnie z miszczami tajpowań, czy inne fiku-miku...
A z drugiej strony masz 200-300 typerów i co było najmocniejsze ? 5/12 na sucho ?
tyle w temacie
masz fart, czy nazwij TO jak chcesz - wygrasz wysyłając jeden zakład - masz doskonały przykład - wczoraj jedna z dwóch osób rozbijających kumulację zagrała jednym zakładem druga czterema żadne mapki rsapki, żadne staty - dniowe, tygodniowe, czy godzinowe, żadne programiki płatne bezpłatne, wejścia w spółdzielnie z miszczami tajpowań, czy inne fiku-miku...
A z drugiej strony masz 200-300 typerów i co było najmocniejsze ? 5/12 na sucho ?
tyle w temacie
Niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko
No i to nam pokazuje Robal jacy jesteśmy mali wobec tylu Milionów kombinacji... wszak są różne drogi..do
Programiki płatne, bezpłatne mona roztłuc o kant... żółtej budy.
można
Klawiatura się zacina.
kup nowa
chwalic sie moze kazdy
wysylam jeden czasem dwa
cos mi zablysnie. jakbym stracil glowe . ale mi sie to nie zdarza
nigdy nie trace glowy. nie kieruje sie emocjami. za stary jestem
przyklad mojego brata tesc wydawal na multi co losowanie 80 zl. a jak jego zona wykupila cala recepte od lekarza byla awantura ze nie ma na multi.nie komentuje
,,Dobrze widzi się tylko <3- najważniejsze jest niewidoczne dla
rodzina i dom sa najwazniejsze. i nie ma wiekszych wartosci
Pamiętaj o tym Forsami, nie graj za grubo
ale sa tez fajne rzeczy. ostatnio laska do mnie podeszla. i mowi ze wie gdzie mieszkam i chcialaby ze mna isc na kawe. i faktycznie lazi tu z psem . 180 szczupla zgrabna dlugie czarne wlosy cudo.powiedzialem ze corke juz mam . i odszedlem na oko ze 25 lat . 20 lat temu bym ja zjadlb teraz tez ale nie musi tego wiedziec mam adhd
Cześć
gladiator090
a czesc seba
Junak56
01234Zorro567890
Mulag
Forsami
jutro jade na szkolenie do rzeszowa. klima. przyjezdzaja po mnnie o 4 rano
Skorzystać pod jakim względem ?
Iść na kawę ?
moj problem w inna strone mam za duzo energii
jestem za stary wilk by dac sie mlodej dupie zarywac . a jak widac po moim profilu jeszcze bialy
gladiator090 dobrze się trzymasz
bo jestem w ruchu
To ja muszę poczekać aż będę dojrzały
mam takie geny w wojsku juz siwialem
ojej tak szybko ?
troche przedluzylem wrocilem ze wzgledu na corke.
szofer218
gladiator090 ile masz lat ?
Seba mały niedojrzały
Witam graczy ile liczb skreślenie w multi 3 4 5 6 7 8 na ile opłaca się grać proszę o Waszą opinie
01234Zorro567890
Homo niewiadomo
kamyk21
Zacznij od jednej tak jak ja.
Później 2-3-5-7
Zacznij od jednej tak jak ja.
Później 2-3-5-7
Mulag jesteś moim ojcem ?
zegarek
Lecę, bo nie wy3mam, nie lubię chłopców
Ale numer
01234Zorro567890 A męższczyzn lubisz ?