Wpisy 3 345 498 – 3 345 597
8 września 2018 22:36 → 8 września 2018 23:12, 100 wpisów
Angielski potencjalnie to każdy jeśli z tym samobójstwem prawda Przegrywający wszystko może to zrobić
GABRIEL no ale opcja ze pracujesz ciezko na rodzine jestes lemingiem a zona cie zdradza albo umiera itp...
wszystko moze sie nagle zmienic
wszystko moze sie nagle zmienic
Angielski zdradza a umiera to różnica Chyba że umiera bo zdradzała
Nazbyt poważny temat poruszyłeś ale to ciekawe bo nigdy tak nie postrzegałem Lemmingów a one faktycznie zapie..całe swe życie
Angielski to posluchaj tej muzy co zapodałem wyżej w linku To jest bracie temat
GABRIEL czopki sie gleboko wbija? nie tak na serio mi nie grozi to
Nie można zalogować się na forum.Chciałem się pochwalić bo mam trzy trafienia w lotto plus .Lepszy rydz niż nic
Angielski już widze nas obu jako chirurgów Wychodzimy po operacji a rodzina podlatuje ..i co i co panowie doktorzy , operacja się udała ? a my robimy oczy operacja ? a to nie miała być sekcja zwłok ?
Wszystko działa.
Angielski trzeba było widzieć kiedyś jak na wykładzie z anatomii złożyłem szkielet homo sapiensa to profesorka musiała stawac na głowie
Kumulacja Lotto: 15 000 000 zł
Angielski nie rozczulaj sie nade mną bo ludzie czytają i powiedzą że mamy tu kółko wzajemnej adoracji
GABRIEL prawdy o sobie nigdy sie nie dowiesz jak ci ktos nie powie
Angielski zależy kto wydaje opinie bo jak profesor wariatkowa to dam sie zamknąć
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Angielski zobacz co Pasko pisze brak głównej wygranej czyli PUSTAK
Dopisano wygrane Super Szansa
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
Angielski a gdybym napisał że że mam paraliż rąk ? uwierzyłbyś ?
https://www.youtube.com/watch?v=Sy7k5ZgA_RU
Anita Lipnicka - Ptasiek
Anita Lipnicka - Ptasiek
Loretka Ptaśka uwielbiam Włączam Oczywiście wiesz kto w oryginale to wykonywał do filmu ?
Jacunn przypomniałeś mi jak żyd stwierdził, że nie ma różnicy żadnej pomiędzy lataniem a jazdą po ziemi Wsadzili żyda do samolotu Pilot beczki korkociągi pikowania zrobił i po wylądowaniu pytają żyda...i jak jest rożnica ? ano jest panie samalotnik bo to co miałem w gaciach teraz jest za kołnierzem
A łykanie wszystkiego co się tu pisze to niestety...nie najlepiej świadczy o towarzystwie... brak dystansu ...a trochę luzu czasem pomogłoby ludziom...