Wpisy 3 345 598 – 3 345 697
8 września 2018 23:13 → 8 września 2018 23:59, 100 wpisów
Loretka ? weźmiemy tu ślub ? Oświadczę Ci się Czaisz ile będzie jutro tu tematu
Takie czasy nastały, że ludzie żyją jak w matrixie
Był błąd
Lorey i Gabriel
Pasko, nie wiem co zrobiłeś ale przez chwile Cię widziałem na kamerce
Jestem uzależniony od MP- znajomi w realu wołają mnie, a ja dajcie mi jeszcze chwilę na MP
Zorro Ja kiedyś na takim inszym czasie podłączałem pod biurkiem kable i ktoś pisze mi że widział mój profil a mnie tylko spod biurka wystawała dupa
Zorro ale żeby się przyłączyć to nie wystarczy leżąc na kobitce podpiąć dzeka
Baca tak leżał wtulony w piersi bacowej na Krupówkach i turysta się go pyta co on robi..a słucham se muzy Baco dajcie posłuchać i dał bacy 200 zł położył sie na bacowej wtulił głowe w piersi i mowi po chwili Baco oddawaj kase bo muzy nie slychać a baca...a pierunie dzeka podłacyłeś?
no nic, chciałem przeprosić za zamieszanie, ale uprzedzałem, że na pewno będą jakieś niedogodności ... teraz już powinno być stabilnie ... są jeszcze drobne problemy jak np. aktualizacja wyników MultiPairs, czy też wysyłanie do mnie wiadomości prywatnych.
https://www.youtube.com/watch?v=W-zmtmgswHw
człowiek z kaszlem...
człowiek z kaszlem...
Pasko rozumiem zatem, że umowienie się z Tobą na flaszke na razie nie aktualne ?
black sabbath - sweet leaf Gdy to słysze to jakbym słyszał rodzimy wokal gościa z Mech
pisałem do Pasko ale jak sam mówi wiadomosci do niego nie przychodziło przebudowa
tu dawać było by ciekawe wiem ze obawiałeś się że inne rzeczy przez nie odpowiedzialne osoby
Mulag też lubię gify ale te co tu są całkiem wystarczą Pasko wstawia okazyjnie do świąt i uroczystości nowe
Mulag gifty będziesz miał od Mikołaja na gwiazdkę, ale musisz poczekać do grudnia
Pasko ?, ja to se kurcze tak myślę, jakby to było fajnie wstawiając gifa flaszki moc się napić Dasz rade ?
Pasko to ja poprosze o uprawnienia podawania num,erów po losowaniu
tylko tą stronkę dopuścić nie wszystkie jak masz obawy chyba sie da
Kurde gdybym mogł tu podawać numery po losowaniach to zerkałbym w typowania i podawał same celne ale by było radości na pokoju to nic że potem ganiali by mnie z siekierą
Przed chwilą - Błąd podczas połączenia z bazą danych ... Host '127.0.0.1' is not allowed to connect to this MariaDB server... - Był jakiś resecik?
spokojnej nocki
spokojnej nocki
https://www.youtube.com/watch?v=ZpDQJnI4OhU
Mary J. Blige, U2 - One
Mary J. Blige, U2 - One