Wpisy 3 345 398 – 3 345 497
8 września 2018 22:08 → 8 września 2018 22:36, 100 wpisów
my tu z Forsami powyżej 3 tyś bierzemy żyć nie umierac i jeszcze strajkują bo amło
Mulag do mnie jak tak dyrektor powiedział to zapytałem go od kiedy jesteśmy na ty
3 345 393. Serw 2018-09-08 (22:08)
pozdrawiam wszystkich normalnych na zielonym!
Dziekuje i rownież pozdrawiam
pozdrawiam wszystkich normalnych na zielonym!
Dziekuje i rownież pozdrawiam
witamwygranym...
mam kupony...dwa lotto z plusem...
jeszcze nie sprawdzałam...
kupe roboty miałam...dwa zakłady...
ciekawa jestem...aż się
Wygram czy nie wygram...
mam kupony...dwa lotto z plusem...
jeszcze nie sprawdzałam...
kupe roboty miałam...dwa zakłady...
ciekawa jestem...aż się
Wygram czy nie wygram...
Mulag no jasne ze tyle wezmiesz ale odlicz sobie jakbys nie robil nocek i weekendow to ile bys wziol.ja nie robie nocek i weekendow i tak bardzo dobra kasa wpada do banku wy charujecie ja nie musze bo se siedxe i jezdze wozkiem widlowym brawo ja
ciekawe czy tu mieszka Pasko?
https://www.google.pl/maps/@50.0339834,22.0799149,3a,16y,176.33h,94.89t/data=!3m6!1e1!3m4!1sDMGVA_UUpiiOAbmUnXt5sw!2e0!7i13312!8i6656
https://www.google.pl/maps/@50.0339834,22.0799149,3a,16y,176.33h,94.89t/data=!3m6!1e1!3m4!1sDMGVA_UUpiiOAbmUnXt5sw!2e0!7i13312!8i6656
Mulag ja nie charu tylko sobie siedze a i tak zarobie wezme do 2500
Takze ja nie nazekam na swoja prace tylko na to ze musze rano wstawac
pozdrawiam wszystkich naprawdę serdecznie i oby wasze pukony zawsze choćby sie zwracały
Mulag pracowal bys w bratex city to bysmy razem jeszdxili ty wozkiem dzieciecym a ja widlowym
Mulag. Wiesz co do mnie dziś luba powiedziała ? Podlalbyś wreszcie ten ogródek a ja do niej że pada , a ona ...to se ku...weź parasol
Chlopie ja nie zaluje ze tam zlozylem wole w bratexie pracowac niz na kolchozie charowac
no ja też się zastanawiam czy podlewać ale dobrze zrobiłem bo deszcz sam teraz daje
Mnie deszcz właśnie wypędził z ogrodu...dobrze ze orzechy pozbierałam...
Gabriel...wpadaj i na konfitury śliwkowe z przyprawami korzennymi ...pycha
Loretka ? a nie wyjdzie z tych śliwek robak ? bo jak dziadek wiózł jabłko na skup to wyszedł z niego robak i zjadł konia razem z dyszlem Na szczeście dziadek uciekł
śliwki już nie żyją...i robaki w nich tez...są długo gotowane...nie bój się
Możliwe że na żywo lepiej brzmi...ale jakoś go nie lubię ..zbyt..sorry
wiecie czym sie rozni "zwykly czlowiek" od leminga, leming musi miec uprane uprasowane codziennie rano chodzi po bulki a potem do roboty przychodzi z roboty telewizor kolacja i spanie
lemingi rzekomo popełniają samobójstwo - jak już widza ze wszystko ich pozera i swiat jest do d....
a tak to pracuja ciezko na swoje rodziny i nie maja dnia na swoje zycie