Wpisy 3 325 005 – 3 325 104
17 sierpnia 2018 00:17 → 17 sierpnia 2018 00:48, 100 wpisów
I tak trzymaj
Mulag mam pytanie
Idę spać
Dobrej nocy
Dobrej nocy
Dobrej nocy Sebastian
A ja moge za darmo zupełnie udzielać rad jak zostać Milionerem..to proste..wystarczy. znaleźć 8 butelek po piwie. Sprzedać w sklepie. Za sprzedane butelki mamy 4 złote. Idziemy teraz do kolektury..bierzemy zaczarowany ołówek i blankiet..i skreślamy..6 liczb. Np takie moje..1,2,4,19,21,35 zaznaczamy z opcją Plus Lotto..i czekamy. Do dnia losowania..to byla pierwsza z wielu porad jak zostać Milionerem
zaczynam po święcie ceramiki...bo chcę się pokręcić po mieście i na jakiś koncert wyjść ...spróbuję ponownie próby nie wiem jak pójdzie...będę obserwować...
Forsami - to nie jest argument na moją wypowiedź.
Mulag - powiedz jak wrażenia, jak się podoba strona. Czy czegoś braknie czy trzeba coś zmienić?
Za wszelkie błędy przepraszam, staram się pisać na bieżąco z telefonu.
Mulag. Pamiętaj że..wielu..było takich.. 5/5 w Mini już wkrótce...
Forsami - lubię Twoją propagandę. Śmiesznie się to czyta.
Aż się uśmiałem.
Mulag zaprawdę ta Kobieta zbiera te butelki pod Kołchozem i napewno gra w Lotto z Plusem
Generalnie jest okey choć można by było trochę inaczej rozmieścić czat wyniki ale to kwestia gustu raczej okey może jak dłużej będę przebywał to coś mi się wrzuci w oko
Bo loterialiczbowa to powszechnie znana nazwa, aktualnie to jest lottoforum.
Bynajmniej staram się dostosować do wymagań użytkowników
Pomijając swoją codzienną pracę prywatną.
Bynajmniej staram się dostosować do wymagań użytkowników
Pomijając swoją codzienną pracę prywatną.
Loteria...tyle Ci napiszę odczytaj to ze zrozumieniem..Multipasko forum dyskusyjne i gier liczbowych to nie zaklad Pogrzebowy..Dębowa Decha...tu się raczej chichra i cieszy..czy wygrywanie granie to powód do smutku..czy radosci..tyle w temacie..niebęde..każdemu nowemu młodemu tego rysował..na ścianie..bo..mi to Lotto z Plusem
Piotruś Pan był u mnie Forsami i pyta ile zrobię ile dam rady ja że oczywiście bez przezbrojenia 250 230 a to za mało musisz więcej
Szkoda słowo - myślałem, że rozmawiam z poważnym człowiekiem i adekwatnym do myślenia w tym wieku.
Nie mam po co iść spać, formalności wypełnieniem więc firma będzie zarabiać w ciągu dalszym
Trzeba było by najpierw w wojsku być by wiedzieć co to jest caprztyk
Teraz tylko muszę wstać około godziny pierwszej, zrobić zakupy i odpoczywać. Weekend się zbliża, więc może w Alpy się udał
1-wszej po południu
Co tu sie dzieje wlasnie sie obudzilem i widze ze loteria cos pisze nie znajac zycia na ciaga ludzi zapamietaj multipasko a ty tu wchodzisz by ludzi stad brac miec za frigo
Ja nikogo nie zabieram - Myvictory
Nikomu nie napisałem aby przeszedł.
Tak falszywy prorok jest ktory buduje stronke kosztem.zielonej
Bo ja muszę być ten taki poważny..Ą..Ę..ę ą..Myvictory bo ja mam wiek. ..
Chciałem kupić forumlotto.pl - nie udało się, miałem na myśli konkretne pieniążki ale cóż, lepiej zamknąć.
jestem tutaj i nie zamierzam gdziekolwiek indziej sie wybierac korny lotto moga mi gałke zrobic
Aktualnie jestem prowadzony przez firmę seo.
W niedługim czasie ukaże się reklama Google z frazą lotto.
Kosy..mile widziane do powtórki..tylko wszystkie zapraszam. Całe dziesięć..
Więc po co mam "ściągać" ludzi?
Multipasko najlepsza strona gier liczbowych i żadna inna Multipasko najlepsza strona gier liczbowych
Nikogo, ale to nikogo nie namówiłem do przejścia, więc skąd te argumenty i insynuacje?
Jupi - forsami dalej sieje propagandę w moim kierunku. Jak dziecko, naprawdę.
R3dma6 Bo jest taka opcja w profilu. Nie łamie tym regulaminu.
Nie jesteście obiektywni, nie macie własnego zdania. Czy jest w tym sens? Faworyzacja krok na kroku.
Nie idz ta droga opamietaj sie zbietasz ludzi prosze cie nie idz ta drogą
ale widocznie nie jestes tak madry aby te zrozumiec co sie gdzie pisze
Forsami - bądź na tyle inteligentny. Nie zacząłem z tobą rozmowy więc czego się dosiadasz do stołu i kieliszka?
Na kogo głosujcie w wyborach? Bo ja na waszym miejscu bym żałował że na nich głosuje
Myvictory. My się brzydzimy. Alkoholem. ..my tylko Lotto z Plusem
Jeden tu opowiadał biografię, że butelki musi zbierać aby zakład zdać za 4 zł.
p
R3 jezeli jesteś inteligentny to owszem oraz jezeli potrafisz zachować dystans
R3 nie, chodzi o to abyś się nie obraził podczas konwersacji z ukrytym przekazem czy sarkazmem.
A Wam ponownie to życzę udanej niedzieli e kościele u swego proroka.