Wpisy 3 325 105 – 3 325 204
17 sierpnia 2018 00:48 → 17 sierpnia 2018 04:44, 100 wpisów
:d
Zaprawde powiadam wam tylko multipasko jest najlepsze nie ma innej drogi nie zbaczajcie z tej drogi bo spadniecie z urwiska
bieżnia słuzy do pokonywania barier wytrzymałości człowieka zagubionego
Multipasko najlepsza strona gier liczbowych i żadna inna Multipasko
Dziękuję - za to co było... i za to - co jest.... i za to - co będzie...
Panowie, ciężko jest mnie sprowokować. Nie było mnie, po zimne piwko skoczyłem.
A SUPERB RELAXING MUSIC !!!!!!!!!!!!!!!!...I LOVE IT VERY MUCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I dalej bedziesz naganiał multipasko pamietaj chcesz narybek zabrac do swojego stawu
I love this music so much. It makes me feel so calm & really help me to forget all of my problems
Myvictory - obelgi w sieci są podstawą, wiesz do czego.
W sieci nie jesteś anonimowy
Ja nie będę tego tolerować, wskaż mi wpis o treści multipasko.
Wiesz co to sa obelgi to co piszesz nie wiesz co to sa obelgi
Tak - wiem co to jest i co oznacza. Wskaż mi wpis w którym wspomniałeś o multipasko.
Wpis numer - 3 325 130
Nikogo nie naganiam ani nie werbuje. Każdy wpis jest zgodny z regulaminem, obecnie go nie złapałem.
Oszczerstwa w sieci tolerować nie będę.
I dalej bedziesz naganiał multipasko pamietaj chcesz narybek zabrac do swojego stawuno nie rozśmieszaj mnie
Każdy kto chce wstąpić na drogę cywilno-prawną jest zobligowany do podania adresu nadawcy wiadomości.
Mulag o czym mowa, powiedz?
Jeszcze tutaj sensownego i opartego o dowody argumentu nie przeczytałem w moją stronę. Jednakże są to same prowokacje.
Nie ale oczernił mnie i mój serwis. Gdzie to jest sprzeczne.
Cytuję słownik języka polskiego bo nie wierzę, że osoby w tym wieku używają słów którego pojęcia nie znają.
Cytat - Nagonka
Nagonka
Jak cie obrazilem to przepraszam ale zadnych slow obrazliwych nie uzywalem
Nie mogę wkleić tekstu więc podam bezpośredni link - https://www.google.de/search?q=nagonka&oq=nagonka&aqs=chrome.0.69i59j69i60j0l2.1610j0j7&client=ms-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8
Zachowuje prawa etyki oraz wymagam tego bezpośrednio od osób które kierują do mnie słowa.
Ja całkowicie zachowuje netykietę w wyrażanych swoich słowach - czego wymagam od innych.
Wpisy jednego użytkownika są zbierane od dłuższego czasu, są tam zachowane nie prawdziwe treści w obliczu mego serwisu jaki mego imienia. Co stosunkowo powoli chce przełożyć na proces.
Więc - prosiłbym następnym razem aby wyciągnąć konsekwencji swoich słów, ewentualnie mieć poparcie mocnym i niepodważalnym argumentem.
Człowiek - człowiekiem.
Warto również słychać przede wszystkim swego głosy i nie wdawać się w propagandę.
Nawet jako konkurencja, czego nie uważam, pasko i zielona "łąka" jest sentymentem.
Warto również słychać przede wszystkim swego głosy i nie wdawać się w propagandę.
Nawet jako konkurencja, czego nie uważam, pasko i zielona "łąka" jest sentymentem.
Słychać - posłuchać. Błąd.
Z Paśko myślę, że są dobre relacje z względu kilkukrontego towarzystwa przy konwersacji.
Tak jak wspomniałem wcześniej, papiery mam wypełnione więc spać mogę do 1-szej godziny.
Auto korekta na telefonie zdania mi pisze.
Automatyczne pisanie w s9+
Oraz korekta zdań
Dotyczy Samsunga
Nie mogę pełnego zdania napisać bo ogranicza mnie czat z jakimś błędem
O tej porze to zamiast klawiatury używam funkcji mowy.
Uciekam spać, dobrej nocy
loteryjka, tu są zasady Pasko,a jak ci się nie podoba to przecież masz swoją stronę,po co tu siedzisz,co,nudno u ciebie i nie ma z kim pogaworzyć jak tu?zrób
taką stronę jak Pasko i wtedy będziesz mógł się mądzryć,ale na razie jesteś małe miki,przynajmniej na tej stronie
Myvictory,przecież nie masz za co przepraszać,co ty taki bojaźliwy,a ten typek za zastraszanie powinien dostać bana
3 325 104.