Wpisy 3 324 941 – 3 325 040
17 sierpnia 2018 00:00 → 17 sierpnia 2018 00:30, 100 wpisów
Moderator jakiegoś CMS to jest drobna sprawa 2/5 tyś. miesiąc, zależy w jakiej firmie.
Teraz młodszy admin systemów zarabia 6k netto.
Teraz młodszy admin systemów zarabia 6k netto.
Skąd ta kasa realna?
Junak
6k minimum.
Loterialiczbowa jak by co to jestem na twojej stronce zalogowany to kontakt jest w razie czego
Sebastian_M nie sądzę ja mam dar do rozkminiania kto ukrywa się pod danym kontem
Junak musze Ciebie zmotywować i .....
6 tysięcy koron czeskich
Junak.
Centaurion - branża IT rozpieszcza.
6 tysięcy Pessos Meksykańskich
Nie dajcie się zwieść fałszywym Prorokom rzekł Pan do swoich Uczniów.....bo wielu przyjdzie takich przebranych w owcze skóry... Mulag..stój hamuj..póki czas...Mini 5/5 już wkrótce pamietaj..nie daj się zwieść fałszywym...
Tak Forsami stronka MP najlepsza...
jest czego pogratulować...jedyna stronka
co żyje....
jest czego pogratulować...jedyna stronka
co żyje....
Czytałem artykuł ostatnio, że starszy administrator serwerów nie chciał podjąć współpracy dlatego, że nie przyznali mu darmowych obiadów. Oczywiście kwota netto na miesiąc to 30k zł.
30 korun ceskych
potrzebne są tu osoby takie jak Lila,Madzia,Franek sprzedawca firanek i czat ruszy jak z procy
Junak jakbym ja założył strone...na głowę to bym tu na Multipasko się nie fatygował..chyba rozumiesz oco mi kaman
To są fakty - tyle ludzie zarabiają siedząc przy komputerze.
Junak musimy razem wymyślać liczby tak jak kiedyś. Co Ty na to ?
czyli ty
Nie ma to jak w Wenezueli.
Roczna inflacja: 1 000 000%
Roczna inflacja: 1 000 000%
Proszę bardzo - https://www.google.de/amp/s/bezprawnik.pl/oczekiwania-programistow/amp/
loterialiczbowa to nikt inny jak cwaniak warszawski manipulator nierób i robotnik majowy
Tutaj jest to opisane
Czyli w Wenezueli warto brać kredyty
dokładnie
to bym musiała od początku ...Sebastian_M rozpisać...
a da się to zrobić...
a da się to zrobić...
Junak damy radę
Nie, są ludzie uczciwi i tyle zarabiają.
Zgłoś się
O tej porze pije się tylko wodę
Praca programisty jest tak samo męcząca jak praca kierowcy.
Tak widziałem że weszły kosy czyli 66
Jak wygram etap 7/7 jadę do Róży
Junak śnij o mnie
Mulag czytasz to co ja.....ludzie..jeszcze ciężko nie pracowali.. kleją..znaczki..na listy i stenkajo..jako to ciężka praca
Mulag przewróciłeś się?
Mulag jak Twoje mini ?
trójkę miałem 43 zł ale nie wybieram bo mam ważne do 19 dziś 2 z5
Formami - napisałem męcząca więc proszę nie zmieniał słów i nie siej swojej propagandy.
To
Zaczynam znowu grę
Bo byłem na urlopie
Mulag chociaż będzie na granie
I tak trzymaj
Mulag mam pytanie
Idę spać
Dobrej nocy
Dobrej nocy
Dobrej nocy Sebastian
A ja moge za darmo zupełnie udzielać rad jak zostać Milionerem..to proste..wystarczy. znaleźć 8 butelek po piwie. Sprzedać w sklepie. Za sprzedane butelki mamy 4 złote. Idziemy teraz do kolektury..bierzemy zaczarowany ołówek i blankiet..i skreślamy..6 liczb. Np takie moje..1,2,4,19,21,35 zaznaczamy z opcją Plus Lotto..i czekamy. Do dnia losowania..to byla pierwsza z wielu porad jak zostać Milionerem
zaczynam po święcie ceramiki...bo chcę się pokręcić po mieście i na jakiś koncert wyjść ...spróbuję ponownie próby nie wiem jak pójdzie...będę obserwować...
Forsami - to nie jest argument na moją wypowiedź.
Mulag - powiedz jak wrażenia, jak się podoba strona. Czy czegoś braknie czy trzeba coś zmienić?
Za wszelkie błędy przepraszam, staram się pisać na bieżąco z telefonu.
Mulag. Pamiętaj że..wielu..było takich.. 5/5 w Mini już wkrótce...
Forsami - lubię Twoją propagandę. Śmiesznie się to czyta.
Aż się uśmiałem.
Mulag zaprawdę ta Kobieta zbiera te butelki pod Kołchozem i napewno gra w Lotto z Plusem
Generalnie jest okey choć można by było trochę inaczej rozmieścić czat wyniki ale to kwestia gustu raczej okey może jak dłużej będę przebywał to coś mi się wrzuci w oko
Bo loterialiczbowa to powszechnie znana nazwa, aktualnie to jest lottoforum.
Bynajmniej staram się dostosować do wymagań użytkowników
Pomijając swoją codzienną pracę prywatną.
Bynajmniej staram się dostosować do wymagań użytkowników
Pomijając swoją codzienną pracę prywatną.
Loteria...tyle Ci napiszę odczytaj to ze zrozumieniem..Multipasko forum dyskusyjne i gier liczbowych to nie zaklad Pogrzebowy..Dębowa Decha...tu się raczej chichra i cieszy..czy wygrywanie granie to powód do smutku..czy radosci..tyle w temacie..niebęde..każdemu nowemu młodemu tego rysował..na ścianie..bo..mi to Lotto z Plusem
Piotruś Pan był u mnie Forsami i pyta ile zrobię ile dam rady ja że oczywiście bez przezbrojenia 250 230 a to za mało musisz więcej
Szkoda słowo - myślałem, że rozmawiam z poważnym człowiekiem i adekwatnym do myślenia w tym wieku.