Wpisy 3 324 841 – 3 324 940
16 sierpnia 2018 23:34 → 16 sierpnia 2018 23:59, 100 wpisów
2 tyś mi wystarczy i działam 24 godziny na dobę z lekkim przerwami na sen
od wpisu 3 324 832 podrożyłeś się już o całe 2 tys. co będzie dalej ...
z drugiej strony musisz być bardzo młodym użytkownikiem skoro za 2 tys. jesteś w stanie tyle czasu poświęcić na pracę tutaj.
20 000 pisałeś o tyle ja proponowałem 2 tyś fakt na pisałem że za darmo później ale kolejny wpis wyślij sv więc wróciłem do 2 tyś
ale poważnie Pasko pomagałem tak na stronkach jako Moderator kiedyś
Mulag będzie takim sędzią z jakimi mamy do czynienia dzisiaj po sądach czyli:
Dla swoich przymkniemy oko mimo wszystko a dla reszty wydamy wyrok jak się należy.Chroni nas imuunitet.
Dla swoich przymkniemy oko mimo wszystko a dla reszty wydamy wyrok jak się należy.Chroni nas imuunitet.
Witajcie
Pasko, za 2 tys/mies znajdziesz 1000 osób, które mogą pracować na trzy zmiany siedząc na czacie
Pasko, za 2 tys/mies znajdziesz 1000 osób, które mogą pracować na trzy zmiany siedząc na czacie
no nic fajnie się rozmawiało, nawet się trochę przedłużyło, ale czas na odpoczynek
Każdy sędzia dba o swój ..interes
Panie Andrzeju ... tu mi całe 2 miliony wychodzi. Na szczęście można mieć tyle 3 razy w tygodniu
Pasko:
Wprowadź jakiś filtr aby analfabeci nie pisali na czat:
Przykłady.
A. >>hyba<<
B. >>trujka<<
Wprowadź jakiś filtr aby analfabeci nie pisali na czat:
Przykłady.
A. >>hyba<<
B. >>trujka<<
Komuś potrzebna jest lekcja pokory na kołchozie..przy temperaturze + 35 stopni Celsjusza.....i wtedy pogadamy..Mulag co nie..i karkas. .na głowę
cwaniak potocznie: człowiek chytry, przebiegły, radzący sobie w każdej sytuacji, często kosztem innych; spryciarz, spryciula
ale jest w tym dużo racji oczywiście trochę się zagalopowałem i wiem, że faktycznie nie brakuje osób, które chciałyby takiej pracy "zdalnej" za takie pieniądze ... już pomijając nawet osoby do lat 18.
dokładnie
ja pracuję bardzo ciężko ale o pracę się u ciebie nie staram
nikt tutaj na forum nie chciałby mieć takiej pracy jak ja nawet Pasko
Forsami złożył podanie do lotto kilkanaście lat temu ale nie dzwonią
Mulag. Weź mi wytłumacz. I innym czy za 790 zlotych można pracować i przeżyć cały miesiąc i jeszcze grać..w Lotto Da sie...
Praca zdalna nie jest zła, jak się jest grafikiem czy programistą. 5/6 tysięcy można wyjąć
A Wy tu o Dwóch tysiącach..rozprawiacie. mając dylemat. Czy dziurawe czy nie dziurawe gacie..macie...
jak jeszcze ktoś lubi siedzieć na necie na stronkach to przyjemność no ja bym się nie ubiegał o tyle bo mało umie ale 2 tyś tak właśnie napisałem
Paśko - popraw proszę na subdomenie forum certyfikat. Insynuacje dochodzą aż do "ataku" anonymous na stronę
Kto chciał żebym ja był moderatorem ?
K29 już się cztery razy żegnałeś
Wiem że rozstania są trudne ale bez przesady
Wiem że rozstania są trudne ale bez przesady
Bonus dla Forsami
Sebastian witamy Cię Alleluja witamy Cię Alleluja witamy Cię Alleluja witamy Cię
Z tego co pamiętam to moderator wp ma 2 tysiące netto.
Nie zabieraj mi pracy ty masz firmę podobno chyba że kłamałeś lub żartowałeś
No to mamy Meksyk Meksyk kontra Niemcy.. bum bum bumerang numerang..
dla wszystkich
Jacunn nie wiem czy to dobry pomysł.
ja pierwszy się zgłosiłem wymyśliłem Proszę trzymać się kolejki stanąć jako drugi
Mulag nie zabieram, otwieram prawdopodobnie na przełomie nowego roku hosting non-profit dla serwerów głosowych, więc jak jesteś specem i lubisz przewijać konsole to w zależności od umiejętności mogę płacić Ci w netto.
Chcecie mnie wkręcić w rolę moderatora?
2 tyś. Cię zadowoli?
Mulag
to bądźmy w kontakcie jak by co ma twoją stronkę jestem zalogowany
zawsze wszedzie przeważnie jestem
ostatnia...może kiedyś się odwróci...i ostatni będą pierwszymi...
ostatnia...może kiedyś się odwróci...i ostatni będą pierwszymi...
pieniądz rządzi młodocianymi
Mnie 2 tysiące na tydzień zadowoli
Mulag - przepraszam, zapomniałem dopisać waluty - 2k EURO.
Za duże mam koszty aby starczyło 2000 na m-c
no takiej wiedzy nie mam ale mogę się nauczyć co nie co i pomóc na miarę swoich możliwości mam dobry net od nie dawna to mogę działać
Ja też mam na myśli Euro
Antychryst też wchodzi w grę?
3 324 932. Sebastian_M 2018-08-16 (23:57)
Ja też mam na myśli Euro
Ty już lepiej nie myśl tylko idź spać
Ja też mam na myśli Euro
Ty już lepiej nie myśl tylko idź spać
Menel myślę że mnie nie docenisz
Jestem pewien że byłbym lepszym moderatorem niż Ty
Jestem pewien że byłbym lepszym moderatorem niż Ty
Tak na poważnie to mam zamiar otworzyć hosting serwerów głosowych aby skończyć z całkowitym pisaniem, wiem - pisanie jest ekstra. Ale w tych czasach 90% ludzi posiada mikrofon wbudowany i głośniki.
Więc komunikacja przejdzie na etap głosowy.
Więc komunikacja przejdzie na etap głosowy.
wole poświecić czas w necie niż marnować bez produktywnie w kołchozie za trochę więcej ale jak to się mówi lepiej mniej a coś co się lubi
Kiedyś byłem moderatorem i sprawdzałem się w tej roli dobrze.