Wpisy 3 324 741 – 3 324 840
16 sierpnia 2018 22:39 → 16 sierpnia 2018 23:33, 100 wpisów
ciezko cos zrobic zeby poprawialo wygrywalnosc
wlasciwie to jest najwiekszym plusem na kazdej stronie
wlasciwie to jest najwiekszym plusem na kazdej stronie
bo chodzi glownie o sukces a ta strona jest przeznaczona dla pasjonatow
Za długo już tu.siedzicie, może trzeba trochę odpocząć, chociaż w lato i wakacje
Pasko za chwilę kończysz chat ze swoim udziałem.Przemyśl to i podejmij decyzję czy robimy z tej strony przedszkole czy w miarę poważną stronę dla sympatyków gier losowych Ts..
Centaurion mody tu już były i jeden był
wyjątkowym
w swojej obiektywności
wyjątkowym
w swojej obiektywności
Pasko ma z Wami 3 światy
Już nie wspomnę że wielu tutaj pisze po pijaku i to dobrze po pijaku...
Robal-> jak ktoś pisze głupoty i jeszcze daje taki emotikon {{zdrowie} no to wiadomo
Angierski dobrze powiedziane dla pasjonatów I hobbystów gier liczbowych !!! Ale cwaniaków nie brak
Jutro - niewiarygodne, to na sobotę trzech - nie odłożymy ... qrde i w co tu grać ?
ludzie sie zmieniaja, staja sie dorosli i zwarzaja na to co pisza, z biegiem czasu im sie to znudzi i co nowi przyjda i tez beda odstawiac rozne dziwne sceny
Centaurion
niejdnokrotnie dawałem tego typu emotkę i nic - ani ani
niejdnokrotnie dawałem tego typu emotkę i nic - ani ani
tam to dopiero by były kłótnie, czy kogoś banować z tego pokoju czy nie ... czy jeszcze jest na granicy elity, czy już powinien spaść do zwykłego czata
Pasko ty sobie zdajesz sprawę z tego że jak ktoś coś napisze na twoim forum poważnie naruszające prawo to TY masz problemy...wiesz o tym
żaden prawnik cię nie wybroni
Przed sądem oberwałbyś za brak moderatora chociażby na ogólnopolskim forum dostępnym zaraz po Ts
nie ważne jakim choćby przed tym najpierwszym
niech Pasko się wypowie
Galik1-10
01234 to także jest podkonto ale o tym kiedy indziej...Najdzie okazja
Pasko jeśli nie zrobisz porządku na swojej stronie z cwaniakami którzy mają po 2-3 a nawet po 4 konta to twoja strona straci z czasem na atrakcyjności...Pomyśl nad moderatorem bo inaczej sam sobie robisz codziennie krzywdę.
Na twojej stronie rządzą cwaniacy a nie ty
Wykorzystują twoje słabości pisząc to co oni sami uważają.Ciebie mają za nic
teraz idę jak możecie to troszkę ciszej się śmiejcie dobranoc wszystkim
Sam widzisz jak się nabijają z prawdy
Pasko nie odpowie bo Czat z adminem w każdy czwartek w godzinach 21:30 - 23:00
Ale jutro przeczyta
No ja proponowałem Pasko że mogę zostac Moderatorem zrobił bym porządek
Nie lubię cwaniaków.Mało kto ich lubi ,ale każdy czasem cwaniakuje...
Wiele fajnych osób odeszło z tego forum właśnie dlatego że Pasko pozwolił na władanie chatem cwaniakom,małolatom,pijakom alkoholikom i tym podobnym...Jeżeli Pasko nie zrobisz poważnego porządku na swoim forum to z czasem odejdzie od ciebie ta wierna garstka graczy która jeszcze tu jest od lat z tobą a która ma już dość tego bajzlu
Centaurion statystyki odwiedzin nie kłamią ... strona ma się dzisiaj lepiej niż kiedykolwiek, tzn. jeśli chodzi o ilość odwiedzin to rok temu było mniej, 2 lata temu jeszcze mniej, 3 lata temu jeszcze mniej ... póki co tendencja cały czas wzrostowa.
Centaurion ludzie odchodzą z innego powodu brak wygranych liczba grających spada
Mogę za darmo to robić Pasko daj mi tylko uprawnienia i bajery kolorek Mulag na czerwono na przykład pomogę poważnie
jedyna zmiana to ubywa ciągle odwiedzających z laptopów / komputerów, a mocno przybywa smartfonowców.
Już byłem moderatorem na stronkach tylko innego typu ale byłem a raz adminem
no i jak mówię tych drugich więcej przybywa niż tych pierwszych ubywa
Mulag .. zobaczymy. Możesz złożyć CV na maila. Zrobimy interview na jakimś Skype
Jak by co mogę pomóc reszta należy do ciebie wszystkie karty ty masz a nie ja
Zależy ci na sprawdzających tylko wyniki i nic więcej ? ( smartfonowcy ) czy na stałych użytkownikach ( laptopy komputerowcy) ?