Wpisy 3 324 641 – 3 324 740
16 sierpnia 2018 22:04 → 16 sierpnia 2018 22:39, 100 wpisów
siadły..kosy..z Plusem będę później pisał bo wychodzę z kołchozu..
Centaurion
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Da radę
ktos moze wirtualna maszyne miec, wiec wszytstko co zapisuje strona pojdzie w niepamiec wystarczy przekopiuje pliki
po nicku tez mozna ale nieskutecznie
po adresie e-mail z rejestracja tez nie skutecznie
po ip tez sie nie da - bo zwykle wylacza to cala siec, ewentualnie mozna zmienic IP
po nicku tez mozna ale nieskutecznie
po adresie e-mail z rejestracja tez nie skutecznie
po ip tez sie nie da - bo zwykle wylacza to cala siec, ewentualnie mozna zmienic IP
krasnalek
Pasko trzeba IP zablokować,bo utworzy nowe konto p...
po identyfikatorze z komputera tez sie nie da bo maszyna wirtualna moze zmienic zawartosc BIOS
Angierski jak postepy?
nie da sie wyznaczyc konkretnej osoby ktora nie bedzie miala dostepu (bo jak ja zidetyfikowac)
Ip nie można zmienić ot tak sobie..
IP w dzisiejszych czasach to najmniejszy problem akurat ... co włączę komputer to mam inne. Tak to wygląda w przypadku korzystania np. z internetu ze smartfona.
Oooo
Cześć roweru służąca do poruszania się
i to nie jest tak, że po blokadzie ktoś tworzy nowe konto na nowy adres e-mail i następnego dnia pisze z nowego konta ... obecnie po utworzeniu konta należy odczekać 3 doby, aby można było używać go na czacie.
no i co to jest 3 doby?
no ale mniejsza z tym ... to naprawdę jest najmniejszy problem. Mam nadzieję, że czat będzie służył do wymiany fajnych dyskusji, a nie będzie się skupiał na jakieś tam blokowaniu użytkowników i walce z nimi.
Pasko i tak powinno być
Pasko a mam pytanie ty jako programista pracujesz zdalnie czy dojezdzasz?
Seba znowu będziesz zdołowany
Pasko no ale moze wczesniej utworzyc jakies konta i moze uzywac
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 2 x 127 438,00 zł
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
angierski: ale po co? nie chce mi się wierzyć, że ktoś miałby taką ideę po prostu, żeby tworzyć tu konta tylko po to, żeby oddawać jakieś obraźliwe wpisy?
Ale tak jest napewno
Kumulacja Lotto: 3 000 000 zł
wedlug mnie natrectwo osob czasami jest takie ze lubia poprostu cos nabroic jak najwiecej
Mnie tylko ciekawi ile lat ma np.Angierski
Cała masa takich kont jest utworzona.
Dopisano wygrane Lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Pasko a niezauważyłeś np. że podczas wygrywających typowań wygrywają czasem nicki łudząco do siebie podobne nazwą w tym samym czasie na te same typowania?????
Galik zawsze wygrywa
no jest jakiś adolf, który faktycznie ma jakiś tam system i kilka kont, ale nie jest osobą, która jakby wyrządza tym krzywdę stronie
krasnalek
Wzajemnie ,dobrej nocy.
Wzajemnie ,dobrej nocy.
Ale mało zakładów w Lotto... Choć w sumie trzeba do tego przywyknąć
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
co znaczy kilka kont co ty mówisz
1:10 czasami się zdarzy
Okres wakacyjny, mniejsze zainteresowanie Lotto.
Ja sam też przez te wakacje jestem trochę do tyłu z kilkoma sprawami, ale przyjdzie jesień, dłuższe wieczory będę więcej działał. Na pewno strona multipasko będzie rozwijana w najbliższym czasie.
Ja sam też przez te wakacje jestem trochę do tyłu z kilkoma sprawami, ale przyjdzie jesień, dłuższe wieczory będę więcej działał. Na pewno strona multipasko będzie rozwijana w najbliższym czasie.
Pasko myślę, że to nie tylko okres wakacyjny bo na wiosnę też było mało zakładów w Lotto. A kumulacji powyżej 20 milionów w tym roku chyba jeszcze nie było
przydaloby sie cos w kierunku poprawy skutecznosci typowan - nie mowie o abstrakcyjnych rzeczach ale moze cos co daje jakies wyniki
Lecę, Pasko naprawdę jesteś dobryw tym co robisz, szacunek
Lecę,miłego
Strona jest fajna.Organizacja ogólnie także lecz należałoby wprowadzić pewne zmiany.
i zabezpieczenia przed małolatami
Centaurion jeśli do typowania to i na 2-3 regulaminowa jest zgoda, ale to to p Pikuś są przecież reinkarnacje ale to też nic szczyty to jak jedna osoba/ ale jako kilka nicków/ się uwiarygadnia albo kłóci, nawet sama ze sobą, albo grupa wymienia haslo i kika osob leci na jednym
Żebym nie pracował i miał więcej czasu to bym na pewno został moderatorem choćby chatu i wyprowadził tą stronę na prostą powagę surowo i bez ostrzeżenia
mam na myśli, że strona nie wykorzystuje swojego 100% potencjału.
W tej chwili to tak bym powiedział 20%.
W tej chwili to tak bym powiedział 20%.
panoramix juz by otrzymal za nabijanie się
Paako już takie brednie ma gdzieś
powaga i bycie służbistą nie współgra wcale z cwaniactwem