Wpisy 3 317 985 – 3 318 084
6 sierpnia 2018 17:09 → 6 sierpnia 2018 21:31, 100 wpisów
3 317 978. Myvictory nie jestem taki głupi zeby jezdzic do miasta oodalonego o 30 km od mojej miejscowosci zeby nadac lotka, specjalnie, bilet autobusowy mnie kosztuje wiecej jak ten lmulti lotek,bo 8zł w jedna strone, nieoplaca sie jezdzic, tam, popatrz ile masz za to MINI LOTKÓW I ILE ML?A zebys jeszczewiedział ze trafisz to wtedy co innego jest
3 317 984. Forsami 2 to ile wygrałes?
przyznaj sie ze to TY trafiles te 6 w lotto
przyznaj sie ze to TY trafiles te 6 w lotto
dlaczego jest tak mała kwota w lotto kto smiał to zgarnać?
997
Na wieczór nie jutro na 14 6 zakładów bez plusa
PIS zastanawia się nad 1000plus wiecie o tym
PiS powinien miastowym wziąć wszystko dać wiesniakom
Wyborcy będą walili drzwiami i oknami ! Braknie kart do głosowania
adis8
3 318 023. Forsami 2018-08-06 (19:22) Róża
Będą głosować na blankietach do Lotto z Plusem i w święto 6-ciu Króli będą latać na Maderę
Będą głosować na blankietach do Lotto z Plusem i w święto 6-ciu Króli będą latać na Maderę
Kto ma kasew
Forsa
Witam rowniez dzis za przeproszeniem prze.... pol wyplaty mozevwygram
Lotto mini ekstra pensja multi euro wszystkie na kilka losowan zobaczymy czy ts oszukuje czy da mi wygrac
bezpowrotnie straciłes kaske zle nie zycze ale jednym dniu straciłes pół wypłaty
myvictory dobrze, że są jeszcze tacy mecenasi kultury i sportu, nie szkoda Ci przej... tyle kasy na TS-a jeszcze ten kolejny raz i sprawdzać czy TS oszukuje
Niejeden i niejedna jakby podliczyli sobie ten długoletni bilans w gry TS-a, to przez te wszystkie lata nie grając, odłożyliby na willę z basenem nie biorąc kredytu na 30 lat
Dajmy na to od 150- 250 pln na miesiąc przez kilkanaście lat
Na taki drewniany domek, by się uzbierało, do tego plastikowy basen
Uciekam do pracy lekka praca ale praca bede obserwowal wyniki
ale jak trafi trójeczkę nie ważne że przej... 1000 zł ale mam za darmo za darmo wygrał trójeczkę w plusie całe nie pół 10 zł jest radość w całej wsi
Pano
Pasko.... ale dyscyplina na zielonej sianokosy banowe udoskonalone do granic
Jakos sie tu normalnie zrobilo,czyzby rok szkolny w przedszkolu juz sie zaczął i Seba musial isc na pierwsze lekcje
czesc