Wpisy 3 317 885 – 3 317 984
6 sierpnia 2018 16:08 → 6 sierpnia 2018 17:09, 100 wpisów
forsami co ci się przytrafiło
Dzisiaj mam wolne.kupie sobie jabcoka. Bo zdałem egzamin..trzeba to oblać a zresztą oni potrzebują niewolników do czarnej porzeczki roboty.. egzamin zdany czy nie to..
2/2: 26,46 - 126 losowań pilnujcie tego
dostałem nowe naliczenia
m2 czynsz 6.95
centralne 3.86
energia gospodarcza 4,06
opłata abonamentowa 6.70
za gospodarowanie odpadami 13.00
Kto więcej ???
m2 czynsz 6.95
centralne 3.86
energia gospodarcza 4,06
opłata abonamentowa 6.70
za gospodarowanie odpadami 13.00
Kto więcej ???
weż kredyt zmień prace
Zbyszek stoperan to nie bo wygrane w Lotto stop powiedzą..i przestanę wygrywać..
forsami zagrałeś wtedy wrealu 10.11.2017 - koszt gry: 15.00 zł - wygrana: 10000.00 z
kilo porzeczek 50 groszy w skupie
Żałuję że nie w przed dzień moich imienin już miałem iść wyjść na spotkanie z pendolino.. teraz to gram Zbyszek ale tylko 7/10 rzuć okiem to na tester..2,3,5,6,14,23,34,38,41,42
2,3,5,6,14,23,34,38,41,42 do końca świata na pewno padnie
Forsa...sroda bierze jokera,3 jokery wezme + jakbym nic nie trafil
8,10,16,22,26,28,36,43,46,60 Adwent czas oczekiwania na 10/10..tu na profilu Multipasko juz było 17 x 6/10 czekam na 10/10
Arab jakbym miał zagrać..o 120 Milionów to tylko takimi liczbami w eurojackpot 10,20,30,40,50. 9,10 śmieje się lecz piszę to poważnie..mam to też na swoim profilu
Brać.grać..wygrywać..2,5,8,23,35+2 Ekstra Pensja patrzcie tylko ile razy było 2/5 na tym zakładzie na moim profilu juz prawie jak emerytura w połowie..
jedzie.w city..to ja teraz kic kic i zagrać..w Ekstra Pensja..i Multi Multi
witam wszystkich obecnych jesli widzicie ze niewychodza wasze liczby zaprzestancie gry na jakis czas obserwujcie liczby jak chodza i jesli bedziecie czuli silne parcie to wtedy wyslijcie swoje liczby , nieraz dobrze jest jakis czas przezekac niz niepotrzebnie ładowac kase w cos co nieprzynosi zysku
Wygrajmy dzisiaj Alleluja wygrajmy dziś Alleluja.. idę zagrać kupić jabcoka oblać egzamin dodam kupon na profilu Multipasko..po oblaniu..
Forsami powodzenia
Arczi..nic z tych rzeczy chcesz żeby Totalizator zbankrutował..przecież Te.sia.. to moja kobieta muszę ją utrzymywać..
ja narazie niegram obserwuje liczby, umnie w kolektorze robia sobie jaja raz jest kiedy ide jest pozamykane, narazie niegram, i obserwuje jak chodza liczby i jakie, co do TS to lepiej zeby on zbankrutował jak ja jako gracz
widzisz arab gdybym wysłał wtedy to bym miał te 8/8 a le kolektore zamkneli sobie bo kto bogatemu zabroni nie?
Nie przestajcie grac a ze nie wygrywacie bo oszczednie gracie malo i tu jest szczegol grajcie na maxa nie zalujcie pieniedzy a wtedy wygracie ale trzeba wiecej wydawac
Sasiadka arcziego z podpiatki tak zrobila i wygrala sasia araba chinczyk z pod 7 wygral sasiad forsamiego z 9 wygral sa zywe dowody ale trzeba grac prYnanie za 700 599 na miechy
Witam was wszystkich grajcie nie suxhajcie arcziego przestaniecie grac jak nic nie bedziecie miec
kolektora zamknieta otwieraja na godzine i zaraz zamykaja ciezko jest sie wszczelic akurat w ta godzine kiedy jest otwarte,bo niezawsze mozna wtedy i wyjsc, tez, zreszta koledzy ktorzy graja tez zaprzestali gry chwilowo, sa wkurzeni ta sytuacja, niektorzy jada do innych miast i tam wysyłaja , ale to juz tacy maniacy sa ktorzy w kolekturze potrafia siedziec od rana do wieczora a sa tacy, niestety, wygrywaja i przegrywaja a ile w miedzy czasie epitetów tam leci szczegolnie przy grze w keno
biedni kolektorzy musza wysłuchiwac tych epitetów
Arczi graj nie pitol mi tu sa inne kolektory chcesz byc srednia klasa to graj
Egzamin zdany teraz oblewany.. i zgodnie z obietnicą Ekstra Pensja na szczęście zdjęcie kuponu na profilu Multipasko
mowie wam zaprzestancie na jakis czas grac wy niezbiedniejecie a ts sie nie wzbogaci lepiej przeczekac tridny okres z liczbami a pozniej uderzyc konjretnie i w samo sedno i osiagnac postawiony sobie cel
Gratuluje zdanych egzaminow pisemnego i teoretycznego gratuluje mgr nie przestawaj teraz doktora drugi stopien