Wpisy 3 314 020 – 3 314 119
2 sierpnia 2018 22:16 → 2 sierpnia 2018 22:47, 100 wpisów
Pasko Przypomniałeś mi teraz wic jak Małgosia z bekiem szła do szkoły bo dostała 1-szy okres Jasiu jej zaglądnął w majtki i mówi...Małgośska JP nie kce Cie straszyć ale chyba jaja ci urwalo
Drukowanie numerów miało chyba spowodować, że wiele osób może się obawiać, że nie dopłaci tych 2 złotych a akurat jego numer zostanie wylosowany. Tylko raz to ja np wcale nie patrzę na wyniki SS jeśli nie zagrałem a dwa nie mam gwarancji czy gdybym zagrał z SS to dostałbym taki sam numer jak wtedy kiedy nie zagrałem. Przecież wiadomo, że można to tak zaprogramować, jakie numery mają być na kupione gdy ktoś zagra a jakie kiedy nie. A sposób "losowania" SS w studiu Lotto to już oddzielna sprawa, chyba nie wymagająca komentowania
Se grajta w co chceta a ja sem kupił TV 8K ze szparką na pukony
Siano widze
A kaskada to też..niezłe ziółko..12 z 24. Tylko na chybił trafił cwane zagranie.. takiego typu gry to maszynki do nabijania skarbca..TS.A
Mój dziadek kciał oszukać księdza po kolędzie i zamiast sianka pod obrus położył pukona z pewniakami a ksiądz ..., że Pana Pan Budzka synu nie oszukasz On widzi i przez prześcieradło
Gabriel masz wp.
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
Forsiasty Mój dziadek kiedyś przy stole babcie jak jedli z jednej michy tą warząchą po głowie babcie a ona...auuła auła za co za co ..a bo jak se przypomne żem cie bez cnoty wziął i łup ją jeszcze raz
Kopa ci dam
Pasko ? Kiedy będą kamerki na czacie ? Chciałbym się facjatą pochwalić
Zastanawiają się jaka kumulacja...Proponuję, żeby ogłosili 20 milionów i dorzucili do puli
Kumulacja Lotto: 13 000 000 zł
Lewy
Pamiętacie jak pan/pani w budce klejem arabskim smarowali banderole ? Jp...
Klej Arabski..zaj..sta..sprawa..jak murarska malta zaprawa..oj gdzie te czasy..
Gabriel a ty. Skad nawijaj
Pasko ja sie nazywam Piszpan Franciszek i kiedyś mnie MO zatrzymało Pytają mnie ..nazwisko a ja ...Piszpan Franciszek Idiota napisal Franciszek i pyta znowu o nazwisko i tak kilka razy Zabrali mnie na komende Wyciągam dowód i ciołek czyta Piszpan Franciszek
z 12 000 000 podnieśli haracz na 13 000 000 coś mi to śmierdzi idę sobie
Forsiasty Ty nic nie gadaj mi o zaćmieniu Moje już trwa za długo
spokojnie lewy ... na sobotę na pewno będzie więcej niż 14 000 000 ... no chyba że rozbiją pulę
Sobote
Gabriel na scyzora mi wygladasz
Forsiasty z Tobą zawsze i wszędzie Ostatnio rozlałem w tunelu trzem upieczonym inżynierom flaszke na trzech po równo Wyprowadzali wzory na ścianie i wychodziło im po przecinku i w ułamka a ja wzionem flaszke za siebie rozlałem każdemu i sie mnie pytają skąd ja prosty cżlowiek znam taki wzór a ja że..panowie zasada jest jedna w każdej flaszcze 0,5 lytra jest 21 gul gul gul
Najpierw pule porem szklanki talerze butelki a na koniec szyby w oknach z tej radości.. 13 Milionów kumulacja w Lotto już w sobotę Moje..
Pasko Mowią na mnie Alladyn bo jak tylko ktoś na osiedlu otworzy flazke to ja sie pojawiam
Pasko Dzieciaku Czy Ty wiesz co to jest z Brudzią spotkanie przy trzepaku ?
Porem to się bawi Miś Uszatek zawsze to powtarzał ..Pora..na dobranoc..
Gabriel mówisz o tym koziku
Jak ja żem puszczał pukony z banderolo to Ty nie widziałeś jak sie ludzie pier
Zapodaje moje Liczby w Lotto z Plusem na sobotę pod te 13 Milionów kupun ważność do 23 Sierpnia 1,2,4,19,21,35 bierzcie póki to widać pisane znikającym atramentem..
Men
Forsiasty ja przed snem biere ołówek między palce od stopy Jak we śnie nabazgrole coś na ścianie to Ci podam pewniaki
W sobote będzie 10000 szóstek..to ile dostane..tyle co na zapałi..ale bez podpałki..jak się wiara.zwali..na te moje numery..
Ej chcesz wp