Wpisy 3 313 920 – 3 314 019
2 sierpnia 2018 21:54 → 2 sierpnia 2018 22:16, 100 wpisów
Zb ciebie
Pasko. Realnie patrząc to 13 milionów. Ale totalizator może i 17 ogłosić jak będą mieli fantazję
dopuki nie gram kumulacja
niech rośnie...jak już zagram
...rozbiję Bank...
niech rośnie...jak już zagram
...rozbiję Bank...
no więc gość w restauracji przegląda kartę i natrafia na pozycję "dupa słonia" ....
Pasko jak wybrac kase z bankomatu którą strona włożyć karte
Eurojacpot w piątek a tu jak 18000000 euro to jest 18 mln Euro
Mam zwrotu 14 zlotych z Multi Multi kupię sobie za to pantofle. I nie pójdę boso..nie pójdę boso
Gabriel noskami po eskimosku
kelner przynosi pusty talerz .... - o chodzi ?? miała być dupa słonia
kelner na to .... - "ooo .. widocznie trafiłą się Panu sama dziura"
Pasko, ja słyszałem wic o gościu co widział reklame...., że jak ktoś zamówi danie co nie będą mogli zrealizować to 100 dolars dostanie. Zamówił gość bułkę z uchem słonia. Niesie kelner na tacy 100 dollars i mówi...sorki gościu ale brakło nam bułek
Suchar
Witam wszystkich
a takze Kapitana tego zielonego statku
Pasco masz jakąs rade na tego dzieciaka Sebastiana ,ten gosc robi smietnik z tego chata.I wielu ludzi to wnerwia
Pasco masz jakąs rade na tego dzieciaka Sebastiana ,ten gosc robi smietnik z tego chata.I wielu ludzi to wnerwia
Suchary jak familiadzie
co Wy z tym eurojackpot ile razy mam to tłumaczyć...trafcie se w Ekstra Pensja jak to takie proste a tu tylko 5 z 35 plus 1 z 4 a nie 5 /50 i 2 /10.
Pasko , A propo suchara to sędzia w Etiopii pokazał kartkę na boisku i zdreptali go myśląc właśnie , że wyjąl suchara
Pasko ile meble kosztują szafa polki
Do wyboru sami osadzcie co jest teoretycznie łatwiej trafić 5/35..5/42..5/50..5/80 z tego najtańsza gra to Mini 1,25..Ekstra Pensja najmniej liczb w zbiorze..
Pasko ? a kiedy pies ostatnio widział w Etiopii kość ? ...Gdy miał złamanie otwarte łapy
Dobra kurfa . Mnie tu nie ma To chusteczka ci wiesz gdzie
Pasko kiedy typowania
1/1 2/2 3/3 4/4 5/5 6/6 7/7 8/8 9/9/ 10/10
1/1 2/2 3/3 4/4 5/5 6/6 7/7 8/8 9/9/ 10/10
Pasko zrób mi przelew bo karte dostałem ale konto puste
Czyli co? Pasko potwierdź- Jutro wpadam do chaty ok.19.30 i mogę zapiasaś swoje wysłane EJ w zestawach?
Mnie tylko zastanawia jedno gdzie teraz sa te madre głowy co taki tutaj szum robia o byle co
ZIORAJA
ZIORAJA
Pasko tak spytam czy Twoim zdaniem Super Szansę ma rację bytu czy powinna zostać zlikwidowana?
Szłem se ulicą dzisiaj i myślałem , że to Pasko a to tylko laska z dupką płaską
A tak na marginesie. To. Faceci sa
Pasko spisz juz czytaj wpis 955
Gabriel skad wiesz
Rrr.. zagraj se na 3 x2 3,4,8 i będziesz miał 100 o 14 a nie marudzisz
Brunetka mam pełny wór jajek
Brudzia, mój dziadek miał świnkę co gadała po Francusku i pewnego razu nie chciała zagadać po Francusku więc jej dziadek zasadził z gumofilca szpica a ona ...łiiiii łiiii łiii
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
To ja wygrałem ado roboty mialem iść
Pasko juz zasnąć z nudów znowu nic nie trafił
Hahaha
3 313 938. jacunn 2018-08-02 (21:57) Pasco musi odejść
Witam wszystkich
Ponawiam pytanie
Witam wszystkich
Ponawiam pytanie
Macie do niego numer telefonu na jego profil dzwoncie do niego
Ale se dziś sprzecik kupilam
typowania pełnego wachlarza Multi Multi ... może kiedyś. Rozumiem, że większość chciałaby takie rozszerzenie typowań?
Dopisano wygrane Super Szansa
Na 14sta nie gram na pewno
Idę spać jutro 1 ZMIANA
Super Szansa i Kaskada do Utylizacjii wtedy pula na rzecz Lotto wzrośnie tak no ale chyba komuś oto chodzi.. żeby grać..a nie wygrywać..
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane Mini Lotto - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Brudzia, kiedyś dorabiałem w sex szopie i przyszła Doda Chciała kupić wypasiony wibrator z górnej półki taki w zielono-czerwoną kratkę a ja brecht a ona...no co ku...stać mnie dawaj pan .... Sprzedałem jej termos szefa
Jak mało płacą w mini
co do radzenia sobie z osobami ... no to są blokady do pisania na czacie
Gabriel. Jutro rano. Wahl
Super Szansa ... w obecnej formie mi się nie podoba. Drukowanie numerów na kuponach czy chcę czy nie .... losowanie bezkulkowe
Pasko Słyszałem, że będzie nowa loteria Prowadzący będzie mieszać rączkami w spodniach