Wpisy 3 314 120 – 3 314 219
2 sierpnia 2018 22:48 → 2 sierpnia 2018 23:28, 100 wpisów
Gabriel to jeszcze nic jak był raz taki co dał se ołówek tam gdzie.. nie zagląda i ósemki kreślił na suficie..taki to napewno..wygra..
Forsiasty ja jak kiedyś składakiem robiłem 8-mki to mi sie naprawde złożył
Wigry 2
Forsiasty jaki ku...motylek Ja jak swoim Wigry pędziłem to kirzyczali ...spier...szeszeń leci
też miałem kiedyś Wigry 3, nieskręcony i tylko ja potrafiłem nim jeździć odpowiednio ... jak ktoś chciał pożyczyć to pierwszy lepszy manewr i się składał na pół
Brudzia sie nie przemundrzaj bo pumpkom po ślicznej główce dostaniesz
A ja wigry 3..wołali za mną Forsami Milioner Forsami Milioner Ty...
Gabriel pewnie to był..Szynszyl..ale wtedy tego kudłatego..jeszcze..nie było..
Pasko ja na komunie dostałem Zegarek Wigry.3 i 5000 z Fryderykiem Chopinem takie wtedy były banknoty...
Gabriel. Nie. Zaczynaj. Bo dostaniesz. Z liscia
Forsiasty Ty to w czepku urodzony Ja za komuny dostałem szturmówke
Forsiasty...Czeszczą szprychy skacze łeb na rowerze jedzie trep
Albo taki wpis czytałem ...jeśli zbrzydło ci wojsko i stało sie piekłem wejdź bracie do czołgu pier...sie deklem
Gabi a ty nie raz. Deklem dostales
Stoi żołnierz na warcie i myśli uparcie...co lepsze dupa ? czy żarcie?
To chudy patyk
Forsiasty Szef kompanii mawiał by cyngla nie dotykać bo we wojsku to raz do roku i sama mietła potrafi wystrzelić
Gabriel unas jak powiedziałeś cyngiel to szef cie zaraz.. że cyngiel to ma Rumcajs w pukawce..jezyk spustowy żołnierzu..
Mistrzu
Widzę tragedia się stała bo Brudzia walła głową o kant poduszki
Loretka Siem musze Tobie pochwalić, że mi wpadło kilka płyt Densowych
ok...fajnie ja pozostaje w sprawdzonych klimatach,dzis za wygrana nabyłam nowe słychawki ...zaraz sprawdze...
Lorey Mnie dziś szef dał na budowie też nowe ale nic w nic nie słychać
Lorey Daj sobie na full na tych nowych słuchaweczkach https://www.youtube.com/watch?v=X3rzkUwUN8A
masz jakas fajna muze...bo Gazpacho jak mówiłam przestudiowałam...pięknie daja wczoraj noca wspominałam co lepsze
Lorey Słuchalem niedawno ich ostatniej płyty ale musze się w nią jeszcze zagłębić
Lorey Jak wysłuchasz Daj proszę krótką opinię czy Ci się podoba ?
czesc
Wieczorem można pobiegać
GABRIEL
Też lubię fajne sporty
Sportowiec ja kiedyś byłem prawie jak Jacek Wszoła ale tyłek miałem za ciężki bo mine użądliła pszczoła