Wpisy 3 270 708 – 3 270 807
21 czerwca 2018 17:14 → 21 czerwca 2018 19:25, 100 wpisów
..
według angierskiego selekcji
zestawów 3/3
9,40,63__9,53,63__26,40,45
zestawów 3/3
9,40,63__9,53,63__26,40,45
najbardziej chodzi mi o to jak dobierać liczby na ile losowań puszczać i czy zmieniać liczby czy może grać ciągle to samo
ja robię tak czasem biorę na chybił
7- mkę jak coś trafi jakiś zwrot
to ją zapisuję i czasem na wyczucie
wyślę
7- mkę jak coś trafi jakiś zwrot
to ją zapisuję i czasem na wyczucie
wyślę
dzisiaj puściłem 5 liczb na 3 losowania i było 4/5 zawsze coś ale co dalej
rozmawiałem z jednym gościem w kolekturze i mówił że kombinował z liczbami i tylko jakaś drobnica wchodziła więc puścił 5 Ch/T ze stawką x10 i wygrał 2,5tys
wiem że dużo idzie dlatego nie zamierzam grać w Keno codziennie tylko co jakiś czas
1,5,17,35,70
1,9,11,19,24
1,7,28,29,35
2,17,23,31,37,39,51
3,4,12,30,37,39,46
takie mam do keno zapisane
1,9,11,19,24
1,7,28,29,35
2,17,23,31,37,39,51
3,4,12,30,37,39,46
takie mam do keno zapisane
Wyrównane mecze byly atu Francja miażdży Peru
Nawalnice miały być atu nic
trzeba coś dzisiaj wreszcie wygrać Żelka po burzy zawsze świeci nie ma się czego bać
Joohno w czym byłoby 5 baniek
Żelka gdzie
Żelka oby nikomu nic się nie stało chyba za bardzo grzeszycie, bo nas burze omijają szerokim łukiem
Żart, oby nikomu nic się nie stało
Francuzi slabo niemrawo graja...jakby wyjscie z grupy mieli w kieszeni
zawsze to pretekst do wypicia
Dania Austria pieknie przewidzialem remis 1:1 mistrzostwo swiata
johno nastepny mistrz ktory trafia co miesiac 5/5 jak sebastian
myślę że będą tym razem gryźć trawę a co z tego wyjdzie zobaczymy
Mi by wystarczylo by gryzli trawę by walczyli nawet jak by przegrali
ale co to dla nich mistrzostwa ? nie taka kasa jak w klubach a musza uwazac na kontuzje
Ponoć wg strony sportowefakty maja być zmiany chciałbym widzieć Bednarka Kownackiego od początku
taka jest prawda na pierwszym miejscu klub na drugim reprezentacja
no tego zabrakło w ostatnim meczu spacerkiem to się meczu nie wygra
Troszkę mnie śmieszy jak czytam że drużyna jest rozpracowana w meczu widać jak tak zagrają jak z Senegalem to rozpracowanie im nic nie da
wystraszyli się czarnych wielkoludów i mieli nas...rane w gaciach
Słuchałem po meczu Francja - Peru ekspertów / fachowców którzy wypowiadali się
na temat wagi piłki nożnej. Gadają takie bzdury na temat wagi piłki że nie powinni tego mówić >>> twierdzą że współczesna piłka jest coraz lżejsza <<<
A przecież jej waga jest określona regulaminem i może ważyć od 396 gram do 453 gramy
Panowie eksperci
na temat wagi piłki nożnej. Gadają takie bzdury na temat wagi piłki że nie powinni tego mówić >>> twierdzą że współczesna piłka jest coraz lżejsza <<<
A przecież jej waga jest określona regulaminem i może ważyć od 396 gram do 453 gramy
Panowie eksperci
Witam!!!
Nie wiem czy żarcie sztucznej trawy jest zdrowe???
...ale mogli by szczaw
Nie wiem czy żarcie sztucznej trawy jest zdrowe???
...ale mogli by szczaw
To ja tez sluchalem znawcow ze nawet przegrac mozemy i szansa jest na wyjsciemoze na
johno w keno graj tylko na 5, 6, liczb nie wiecej, moji koledzy graja tylko na takie zestawy i czesto trafiaja kase i to dosc ladna, nie wierzyłbym gdynym nie był tego swiadkiem, ja tez zamierzam w to grac ale najpierw musze cos przywalic w multiego zeby miec na grew keno wiem ze to działa na 100%