Wpisy 3 270 808 – 3 270 907
21 czerwca 2018 19:25 → 21 czerwca 2018 21:15, 100 wpisów
graj i wygrywaj250zł piechotom niechodzi w ciagu 4 minut
johno trafiles kiedys w ciagu 8 minut w kolekturze 2 xpod rzad 5/5 w keno?
moj kumpel tak przymnie trafil,i po losowaku nawet mi pokazal numery na ktorych wygrał podobne sa do junak 56 w jednym z zestawiku,
moj kumpel tak przymnie trafil,i po losowaku nawet mi pokazal numery na ktorych wygrał podobne sa do junak 56 w jednym z zestawiku,
widac po piszczka mordzie ze jakos zdyszany jest i zniesmaczony
na razie miałem tylko 4/5 ale grałem delikatnie pod rząd 5/5 to musiał być super fuks
johno kumpel ma takie szczescieze potrafi dziennie w kolekturze nawet w keno wygrac 3000tys,zł, ja sie zawsze smieje i mowie mu ze nie musi pracowac bo i poco jak ma takie szczescie, ale nieraz i mniej tez trafi to zalezy od dnia i kiedy tez wysyla,
johno niemoge ci ich podac ,bo ten kolega tez tu korzysta z tej stronki, i tez czesto czyta czata, co i kto tu podaje, jesli zas chodziO brjana i junak 56 graja na podobnych numerach do jego i wideze ze tez i trafiaja i to sie ceni
3 270 742 to
W Keno trzeba mieć dużo czasu > obserwować liczby > nie można grać non stop
Jak wysyłałem 5/5 lub 6/6 na 50 losowań wtopę miałem gwarantowaną
zwracało się około 30 % poniesionych kosztów
Jak wysyłałem 5/5 lub 6/6 na 50 losowań wtopę miałem gwarantowaną
zwracało się około 30 % poniesionych kosztów
johno tak wysyla po 5, do 6 kuponow wkolko te same i na nich trafia, dosc czesto , on ma swoje zestawiki i swoje liczby nikomu ich niepokazuje i nieudostepnia mi pokazal poniewaz powiedzial ze kiedy jestem w kolektorze to przynosze mu szczesciei on wtedy trafia i wiecej tez, namawiał mnietez abym zagral w keno i pokazał mi swoje liczby ale prosil abym nikomu ich niew zdradzał bo przestana wychodzic
3 270 827 dokladnie alfefire tak jak piszesz tu sie z tym zgadzam w 1000% to jest prawda
10,49,54,55,69 na te liczby kilka razy miałem 5/5
dzisiaj też one były ale nie grałem
johno przede wszystkim obserwować liczby
dzisiaj też one były ale nie grałem
johno przede wszystkim obserwować liczby
johno musisz obserwowac zestawy liczb , jak chodza , pozniej, wybrac ktore czesto wychodza z ktorymi i stworzyc zestawik sobie, jakis na iles tam liczb i grac nim co jakis czas co iles tam losowan z przerwami oczywiscie i nie odrazu na 50 losowan jak tu alfafire pisze,
johno
sprawdż sobie losowania nr
720056 i 722666
Wyciągnij z tego wnioski
sprawdż sobie losowania nr
720056 i 722666
Wyciągnij z tego wnioski
dokladnie tak tak samo mi to mowil kumpel ze cały czas obserwowac i puszczac minimum na 3 losowania kupon dany ite co sa na fali
ja sie zawsze smieje ze zeby grac w keno trzeba ze soba zabrac do kolektury worek pmonet w nominale 2zł
Ja gram najwyżej na pięć losowań i powtarzam >>> w taki sposób miałem 7/7
padło w ostatnim piątym losowaniu >>> ale to już historia >>> liczby te powtórzyły się ale dopiero po 18 -tu miesiącach
padło w ostatnim piątym losowaniu >>> ale to już historia >>> liczby te powtórzyły się ale dopiero po 18 -tu miesiącach
ja zawsze do kumpla mowie w kolekturze do tego co tak trafia ze zebym mugl tak zaczac grac jak on w to keno to musialbym dziennie zaczynac od kwoty 500zł na gre a moj budrzet nie jest taki duzy na gre niestety i dlatego w to narazie niegram musze sie zadowolic MM lub nini i cos jedno grac lub na przemian
kiedy polska znow gra?
dzieki gryks czyli znow dostana becki
johno trzeba patrzeć na przedział czasowy >>> godzina gry powinna starczyć żeby nie przegrać 15 X 2 PLN = 30 a jak trafisz przynajmniej 4/5 i kilka 3/5 to strata będzie mała
życzę 5/5
życzę 5/5
Mecz
A teraz spadam lukać mecz >>> bo gra mój czarny koń tych mistrzostw
ts dawaj promocje
Nie bonosa
nie no wiecie ze keno jest ch...owe przez to ze nie zawsze cie obsluzy na czas albo ktos zajmie kolejke to gowniana gra, chyba ze samemu by sie mialo dostep do lottomatu
a jak trafisz a nie zdazysz wyslac przez 4 minuty od ochodzisz wk..,wiony z kwitkiem
ewentualnie na ilosc losowan mozna grac zalozmy zestawami mam 20 zestawow wybieram te co chodliwe i puszczam na 10 losowan
duchota totalna,tak mnie zmogło że 1,5 godz spałam jeszcze nie mogę dojść do siebie
dobra lece do kolekturki
lece puscic MULATKE BO DZIS ZGARNIAM 10/10 W MM tak samo jak ostatnio polska wygrała
Krzysio nie mogę się tam na stronę zalogować a zdjęcie ładne nic się zmieniłeś
Polacy mają plan na sparaliżowanie zespołu Kolumbii
Ciekawe kto będzie gonił z paraliżatorem
Ciekawe kto będzie gonił z paraliżatorem
Witajcie polacy wygrają cybernetyczne dziecko ronaldo przechodzi do polskiego zespolu
Angielski pozyczysz trzy trójki na jutro na 14 tak by bylo 9/9 50.000 mi potrzebne