Wpisy 3 270 608 – 3 270 707
21 czerwca 2018 15:04 → 21 czerwca 2018 17:11, 100 wpisów
Żelka jak chcesz być milionerką to Eroina jest super. Grasz w to 1 raz w tygodniu czyli na miesiąc wydajesz tylko 50 zł
Żelka burza spędzona we dwoje ma swoje uroki
Wiem,że zakład kosztuje 12,50 ale nie miałam okazji próbować jeszcze.
Sebuś ja takich cipowatych burz się nie boję ale jak grzmi nade mną to mam atak paniki
Jak jesteś wtedy na dworze to wcale się nie dziwię
sebastian moge i sie mylic nie mowie ze nie , widze co mi pokazuje sie z mojich rozpisek liczb co jest na tak a co na nie i tez niechce nikogo wprowadzac w bład, robcie jak chcecie
Arczi ja to zagram i zobaczymy
Ja się staram w ogóle nie być na dworze kiedy jest burza albo ją zapowiadają
okej sebastian zagraj niema sprawy graj i wygrywaj
To nie masz się czego bać
ja niechciał bym aby mi grzmiało na kuponie a bardziej bym wolał deszcz numerkow trafionych
Żelka nie nabijam sie z Ciebie wcale , tylko z tej burzy
7,13,17,25,34,57,78
to tylko czesc tych liczb ktore tu mi pokazuje
dobra to wy sie tu bawcie a ja lece cos podumac nad EP
Zelkajuz mnie kupilas...czarno-biala fotkasuuuper53 pewne jak w baniaku
..
Pada i leje na północnym zachodzie.
Mała niewielka burza która nadeszła znad Niemiec zmieniła się w groźną burzę z gradem.
Jest teraz między Wrocławiem a Zieloną Górą i kieruję się w stronę Bydgoszczy.
Mała niewielka burza która nadeszła znad Niemiec zmieniła się w groźną burzę z gradem.
Jest teraz między Wrocławiem a Zieloną Górą i kieruję się w stronę Bydgoszczy.
słyszałem, że biało-czerwoni nieźle grają, szkoda, że to nie ci nasi
No raczej, nie inaczej
W niedzielę mecz o wszystko, jak to stara prawda powiada
Zelka szkoda tv, na pewno się wezmą w garść
Zorro ja tylko mecze oglądam w tv a jak go wyrzucę to będę miała spokój do następnego mundialu
3 270 640 WEDROWCA NETOWY juz po birzy prszeszlo i poszło dalej
Żelka chyba nie wy3masz 4 lata bez tv
po burzy, popadalo pogrzmiało i spokój teraz burza mózgow bedzie
Lecę, paaa
noto typujemy EP
Wynik meczu Dania - Australia : 1-1
Ilość punktów za poprawnie wytypowany wynik: 58Poprawny wynik spotkania wytypowali:
Chuda JOHN_INTEGRAL sawal kapselek jasiekelka menstar niuniu makak75 werdeer stachu1 Ozore Linka102 ziomal 51 masterZ kolarz1258 parwan57 lajan czibuk galik1 gelius slawek manewr Brunetka485 haloooo mayl3 noawk1 BrandImage witko DARIUSZ BUBROWIECKI Ewunia motylek Jaguar Luck bubcia1999 fix marianek11 pikusiek bronka beta73 janusz1959 bolek31 gutek12323 krzysztof c horche batman1 snopek6 Netoperek123 Adam21 egon czecho1 MAGRA5532 darek/max slim61 marek62 megamocny Buli sebool82 ricardos ANDREA dlu Brychu seven Hmm jansur2013 demil hern MLRandom LIWIT maniek53 Zamit22 DEXTER79 majzuk1 zgrywus achim40 full marc1978 Arcisz55 anakonda leonard6 takamama feher Mnichuoooo faktycznie zgrywus nie no tobie to trza osobiscie nie malze
W miejscowości Częstochowa padła wysoka wygrana w zdrapce PENSJA
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Kangury dobrze gralymyslalem ze dunczycy bardziej sie postarajaale to fajnie bo do konca nie wiadomo czy Daniua wyjdzie z grupy
taaaa, bo widzisz - kierunek miałem słuszny, ale jeśli chodzi o ścisłe trafienia - niekoniecznie
a walniesz takie "na odwal się" - 0:1 wszędzie i się łapiesz na top'50
- prawie, jak w teesach
ps
bogdan - bez urazy
- prawie, jak w teesach
ps
bogdan - bez urazy
13,23,43,53,63 taki sobie strzał na 14 godz.
wreszcie coś ruszyło
wreszcie coś ruszyło
jeszcze miałam pewną 25 i 69 ale nie chciałam mieszać
a też były
ale cieszę się z tego
a też były
ale cieszę się z tego
Ja sie dzisiaj wkurzylem bo odstawilem dwa dni temu jeden staly kupon i byloby 7/10 ehh dzisiaj o 14 mam w stalych
No to sie nazywa pech bo dawno nic nie bylo i chcialem ograniczyc koszty dobrze ze to nie bylo 9/10 lub 10/10
Ja nigdy nie gralem a ostatnio pare razy puscilem tylko nie wiem jaka jest najlepsza strategia do tej gry ja puszczalem na 5 skreslen
ci co grają nieraz mówią rano małe chodzą
wieczorem duże
ale to nie reguła
szybciej trafisz na mniej skeśleń
wieczorem duże
ale to nie reguła
szybciej trafisz na mniej skeśleń