Wpisy 3 269 859 – 3 269 958
20 czerwca 2018 17:36 → 20 czerwca 2018 19:35, 100 wpisów
Patrząc na Arabie Maroko polandia zwana polsza najgorsza drużyna na mundialu
emerytko 46 ja nie robie z Ciebie zadnej idiotki i psychopata tez nie jestem jak przedchwila napisal krzysio 744 i nikt mnie po tuleczku nie klepie tez jak pisz3e krzysio niejestem malym dzieckiem aby ktos mnie klepal po tyleczku
Bramki cionek milik peszko szczęsny nie dał rady biegł przed siebie piłki nie widział klapki mu zasłanialy
Ten element krzys... Widzi co chce widzieć jego obrażają widzi jak on coś to nie zasłania się niby choroba
arczibalik73
Nie obchodzą mnie wpisy Krzysia.To dlaczego do mnie o tym piszesz ?
Nie obchodzą mnie wpisy Krzysia.To dlaczego do mnie o tym piszesz ?
Ja tylko chcę,żebyś mi przyznał rację,że ty zacząłeś zadymę twoim wpisem.
Nie jesteś wcale takim za jakiego się uważasz.
Dziś prawdziwych aniołów już nie ma
emerytko46 powiedz joli ze ja tam na stronke nie zagladam i wam na czata nie wchodze i tam nie pisze , ale przekaz prosze ze cały czas siedze tam razem z wami na stronce ten zawsze jeden ziorajacy u was na czacie to jestem ja, wszystko co piszecie na czacie sledze uwaznie nic wam nie da ze cofniecie czat sobie czy nawet wymarzecie ,ja juz to przeczytałem i wynotowałem sobie pare zeczy z tego co pisaliscie ina stronce i pod czyjim adresem,
ja wcale CIEBIE nie zatakowałem tylko stanolem w obronioe sebastiana bo ty zawsze pisalas otym ze sebastian jest osłem ze pije denaturat chyba i ts, wiec napisalem mu ze jesli ty tak całty czas otym piszesz to albo ty to pijesz i jestes na jakims spidzie albo pracujesz w rozlewni tego trunku i robisz tutaj kryptoreklame tego ,ale nic niepisałem zeby cie tu czyms obrazac czy wysmiewac , to ze np sebastian ma jakies problemy z gyksem czy gryks76 z sebastianem to nie moja jest sprawa, ale nie pozwole abys ,tu na tej stronce szydzila i wysmiewała kogokolwiek z tad, jesli ci sie tu nie podoba to prosze nie wchodz tutaj tylko idz tam na druga strone laczki zielonej i tam wysmiewaj swoich znajomych, my tu takich ludzi niechcemy, ja ciebie jako kobiete szanuje i powazam tez, ale prosze nie rob tutaj zadnych zadym i nie pomawiaj nikogo o cos czego naprawde niewiesz o kims, sebastian niepije i niewacha zadnego denaturatu sebastian to gosc na poziomie tak samo jak i gryks 76, i jeszcze pare innych osob tutaj,niebede wymienial kto , zauwaz ze sebastian robi sobie tu jaja wprowadza troche luzu jakiegos zartow iinnych zezy nierobi nic złego, nikomu, ja troszke juz tu poznałem sebastiana i gryksa tak samo, too nie sa zli ludzie jacys, kazdy z nich ma swoje zdanie na jakis temat, tam tak jak i ja tez, i wwszyscy inni, my sobie tu nieraz zartujemy o czyms popiszemy cos a wy na tamtej stronce za raz komentuje wszystko co tu sie dzieje na MP, i wysmiewacie nas tutaj, wraz z naszym adminem, nie bede pisal kto i co niebede nikomu robil zadnych przykrosci jakios i tez tutaj jakis zadym, tylko prosze o jedno zero tutaj klotni i prosze o spokoj, na tej stronce my was niepbgadujemy wiec i od nas tez sie odwalcie raz nazawsze okej?
ja wcale CIEBIE nie zatakowałem tylko stanolem w obronioe sebastiana bo ty zawsze pisalas otym ze sebastian jest osłem ze pije denaturat chyba i ts, wiec napisalem mu ze jesli ty tak całty czas otym piszesz to albo ty to pijesz i jestes na jakims spidzie albo pracujesz w rozlewni tego trunku i robisz tutaj kryptoreklame tego ,ale nic niepisałem zeby cie tu czyms obrazac czy wysmiewac , to ze np sebastian ma jakies problemy z gyksem czy gryks76 z sebastianem to nie moja jest sprawa, ale nie pozwole abys ,tu na tej stronce szydzila i wysmiewała kogokolwiek z tad, jesli ci sie tu nie podoba to prosze nie wchodz tutaj tylko idz tam na druga strone laczki zielonej i tam wysmiewaj swoich znajomych, my tu takich ludzi niechcemy, ja ciebie jako kobiete szanuje i powazam tez, ale prosze nie rob tutaj zadnych zadym i nie pomawiaj nikogo o cos czego naprawde niewiesz o kims, sebastian niepije i niewacha zadnego denaturatu sebastian to gosc na poziomie tak samo jak i gryks 76, i jeszcze pare innych osob tutaj,niebede wymienial kto , zauwaz ze sebastian robi sobie tu jaja wprowadza troche luzu jakiegos zartow iinnych zezy nierobi nic złego, nikomu, ja troszke juz tu poznałem sebastiana i gryksa tak samo, too nie sa zli ludzie jacys, kazdy z nich ma swoje zdanie na jakis temat, tam tak jak i ja tez, i wwszyscy inni, my sobie tu nieraz zartujemy o czyms popiszemy cos a wy na tamtej stronce za raz komentuje wszystko co tu sie dzieje na MP, i wysmiewacie nas tutaj, wraz z naszym adminem, nie bede pisal kto i co niebede nikomu robil zadnych przykrosci jakios i tez tutaj jakis zadym, tylko prosze o jedno zero tutaj klotni i prosze o spokoj, na tej stronce my was niepbgadujemy wiec i od nas tez sie odwalcie raz nazawsze okej?
3 269 868. emerytko 46 pisze do ciebie dlatego poniewaz ja niemam mozliwosci tego napisac bezposrednio uwas na stronce na waszym czacie, nie wchodze tam i sie tam nieloguje a wiem ze ty masz tutaj konto jak i tam i wszystko co my tu piszemy jest tam podawane dlatego czesto tez i jest komentowane przez jole, majpana i krzysia744, i te osoby czesto hejtuja to co my tu piszemy, jesli krzysio, 744, czy jola czy nawet majpan mieli by tu konta i kg ,to bym im napisał co onich mysle ale nie maja dlatego pisze to do ciebie bo wiem ze albo Ty, albo tez i inni ludzie z tamtej stronki to im przekazrza ,ja zas osobiscie do ciebie jako członka tego czatu tu nic nie pije tylko prosze o jedno zebys tu nic nie pisala o jakichs denaturatach i oslach bo nikt tu oslem nie jest nikt nie pije i nie wacha zadnej dykty itd, tu sa normalni ludzie a nie debile i psychopaci jacys jak napisal kolega krzysio744 , lamana polszczyzna, ale to nie jego wina jest ze ma ciezka wymowe takim ludziom trzeba wspolczuc ,a nie sie znich wysmiewac emerytko jesli chcesz moze napisac do admina tutaj i poprosic dla mnie o bana wcale sie nie zdziwie jesli go dostane wtedy bede wiedział kto tu kogo i gdzie podpiernicza i kto gdzie z ucha szczela i na kogo
przepraszam tu wszystkich za te dlugie teksty z mojej strony, wiem ze was to drazni tez moze i , ale chce aby tu byl spokoj i aby inni zajeli sie typowaniem liczb anie okreslali kto jaki jest i co kto pije czy cpa np,, tu nie ma cpunow i narkomanow na tej stronie tu sa ludzie porzadni,i na poziomie ktorzy niewytykaja nikomu zadnych bledow jak na stronce obok polonisci sami sa , arystokracja od 7 bolesci tak emerytko 46 nie jestem aniolem
przepraszam tu wszystkich za te dlugie teksty z mojej strony, wiem ze was to drazni tez moze i , ale chce aby tu byl spokoj i aby inni zajeli sie typowaniem liczb anie okreslali kto jaki jest i co kto pije czy cpa np,, tu nie ma cpunow i narkomanow na tej stronie tu sa ludzie porzadni,i na poziomie ktorzy niewytykaja nikomu zadnych bledow jak na stronce obok polonisci sami sa , arystokracja od 7 bolesci tak emerytko 46 nie jestem aniolem
dotam nie jestem smieciarzem tego czatu i niemow tak domnie bo wszyscy pomysla zesmy chyba bracia sa razem jesli ty mnie uwarzasz za smieciarza
dzis kupilem zdrapke , rzucilem na niej kamieniami i juz wiedzialem ze jest pusta bez otwierania, i byla pusta
Arczi Ty powinieneś jakieś książki pisać
Arczi dotam miał chyba na myśli to że się rozpisujesz na takie długie wpisy czat to nie odpowiednie miejsce gdyż traci egoizmem
dotam niczym tu niesmiece i niezucam słow na wiatr i uwarzaj co i do kogo piszesz i z kim zaczynasz, boo morzes sie bardzo zparzyc na czyms
Wygrana Urugwaju Portugali trafiona lecz nie wynik dawalem po 4-0
gryks 76 niebede szukał kg emerytki46 ona tez mogla mi to tam napisac na KG, a nie na tu na czacie publicznie domnie pisac i prowokowac mnie, abym sie przyznał ze jakas zadyme tu robie nie ja nikogo nie atakuje i zadym tutaj nie chce i tez nierbie , tu ma byc spokoj, a nie co roz jakies wyzwiska i smiechy z kogokolwiek tam po drugiej stronie laczki moga sobie robic z jaja alez siebie samych anie z ludzi tutaj
arczi ty tak powaznie z szukaniem kg emerytki?? arczi za dlugie wpisy dajesz na czacie nie jestes sam ludzie chca pogadac a nie cofac czy cos ktos cos napisal moze kiedys zrozumiesz zamiast sie oburzac
eh nakrecam sie ponownie na reprezentacje polski mam glupia nadzieje ze dadza sobie po twarzy z piesci i beda walczyc chociaz cos biegac strzelac
dotam ja ci niegroze tylko cie ostrzegam abys uwarzal co i do kogo piszesz ,bo mozesz trafic na kogos kto niebedzie z toba rozmawial tak jak ja tu teraz oto mi chodzilo,piszesz abym pisał po polsku, pisze z niemieckiej klawiatutur na ktorej niema polskich odpowiednikow i pisze jak pisze,a jesli ci sie cos niepodoba to poprostu nieczytaj tego co pisze
arabia zagrala slabo z rosja dostala kare pieniezna od szejka czy tez krola moze polandia wezmie sie do roboty i wygra z kolumbia nie musi byc to pikna gra tylko zeby wiecej bramek strzelili od kolumbi
iran-hiszpania dalem 1-2 im blizej meczu to jakos nie jestem zbytnio pewny tego typu trudno
gryks rozumie cie doskonale o czym do mnie piszesz i tez tak bede robil jak mowisz i dzieki wiadomosc w KG, co mi kiedys napisałes, wiem ze ludzie niechca czytac tego co pisze, i chca typowac czy to wyniki meczów czy liczby i wszystkich do tego goraco zachecam typujcie jak nawjwiecej ja tez to bede robil jak iwy bo od tego jest a stronka a nie od jakis klotni i wasni, , ja sie nieoburzam tu na nikogo wiem ze moje teksty sa tu zbyt dlugiea le wkurzaja mnie co niektorych tu glupie teksty po dczyims nikem i jak i tez mojim,narazie wszystkim bawcie sie dobrze
arczi za dlugie rozciagle masz wpisy to nie miejsce ... wiesz ze sa zbyt dlugie a dalej takie dlugie dajesz nikt tego nie czyta tak mi sie wydaje wiec szkoda twego pisania
Arczi wykłada filozofie
isa szkoda ze nie bylo ciebie wczesniej musialem sam typnac oboki i juz sie puscilem typnelem
a tak wiesz ty podajesz swoje oboki ja swoje oboki i cos tam zawsze wylazi
Myszko gonisz mnie
Gryksio gdzie,skad?
islandorka
Zagi
30,5
Zb papuga
Czat z adminem w każdy czwartek w godzinach 21:30 - 23:00
Osób śledzących chat: 39
Osób śledzących chat: 39
Nie widać widacwidacnie widać
Ja 69*49*38
dobra dziewczynki i chlopcy do meczu iran-hiszpania lub do losowania lub do pisania ewentualnie do kiedys
islandorka za 14 dni 4 lipca
Niemożliwejutro wyjeżdżam
z nowym hopem
czytaj wpis 3000000
3 000 000. zbigniew g 2017-10-10 (20:23) Kęty
islandorka wyjdziesz za mnie
islandorka wyjdziesz za mnie
zbigniew q Ty jeszcze zes sie nie hajtnol z isladorka?
słabo sie starasz widze
słabo sie starasz widze
3 000 010. Janosik 2009 2017-10-10 (20:25) Zakopane.
Zbigniew:
Od wpisu o nr: 3 000 000 masz zapłacić 10 % podatku.
Zbigniew:
Od wpisu o nr: 3 000 000 masz zapłacić 10 % podatku.
oczywiscie islandorka jak izbigniew q bez obrazy prosze
arczibalik73
Widziałeś na czacie u Korna,żebym coś z MP przekazywała ?
Może jakieś pozdrowienia.
A mówisz do mnie przez "wy "?
Widziałeś na czacie u Korna,żebym coś z MP przekazywała ?
Może jakieś pozdrowienia.
A mówisz do mnie przez "wy "?
3 000 102. Pasko 2017-10-10 (21:35) Rzeszów
3 miliony wpisów na czacie jest faktem. Dzięki !
3 miliony wpisów na czacie jest faktem. Dzięki !
3 000 110. islandorka30,5 2017-10-10 (21:38)
Angierski on paczy byle dziura
Angierski on paczy byle dziura
wy towarzysze bawcie się , ja idę sobie tam gdzie jest goło i wesoło
2-0
I wygrywam ponad 1100 zł.