Wpisy 3 269 959 – 3 270 058
20 czerwca 2018 19:35 → 20 czerwca 2018 21:14, 100 wpisów
6 meczy
3 269 951 nie prowokuj mnie okej?
2 914 196. islandorka30,5 2017-07-04 (18:37)
O kurna miałam dziś jechać że zbysiem na Majorka i co
2 914 197. krasnalek 2017-07-04 (18:38) Białystok
zalało lotnisko
2 914 198. islandorka30,5 2017-07-04 (18:38)
Wykolowal mnie pojechał pewnie z sąsiadką
zalało lotnisko
3 269 962.
arczibalik73
Uważasz ,że to prowokacja? Zadałam normalne pytania.
To mnie sprowokowałeś twoim wpisem nr.3269499
Uważasz ,że to prowokacja? Zadałam normalne pytania.
To mnie sprowokowałeś twoim wpisem nr.3269499
emerytka 46 przepraszam jesli to tak odebralas modemnie bo niechialem ie niczym sprowokowacanie obrazic tutaj naczacie jesli tak to wyszlo zmojej strony to przepraszam
NIE ZA POMNE CI TEGO aż do śmierci
zalało lotnisko
zalało lotnisko
gnys sie zachowywala normalnie i niewysmiewala sie ze sebastiana niebylo by wcale tematu i zadnego tu hejtu ,
To chyba SM zaczął się zachowywać nienormalnie i wymyślać durne nazwy gier.Chciał
wszystkim narzucić swoje durne nazwy.
wszystkim narzucić swoje durne nazwy.
Poczytaj sobie jego początkowe wpisy na czacie.
Koniec tematu.
A na MP i tak pozostanę.
A na MP i tak pozostanę.
3 269 972. m niewiem niewidziałem co SM tu wymyslal i co pisal i co i kogo jak nazywal bo nieczytalem tego wszedlem tu na czat i trafilem na takie cos wiec stanolem w obronie swbastiana, PONIEWAZ NIE RAZ WIDZIALEM tWOJE TEKSTY POD JEGO ADRESEM W OTEJ DYKCIE ZE CHYBA PIJE ITD A JA ZNAM SEBASTIANA I TEZ GRYKSA WCALE NIE SA JAKIMIS CHORYMI OSOBAMI I NIESPELNA ROZUMU, ONI SIE NIERAZ I TEZ WYGLUPIAJA NA CZACIE ALE SA NORMALNI, ALE TEZ SOBIE LUBIA I POZAQRTOWAC NP SEBASTIAN, JA JA GO TEZ I ZA TO LUBIE, BO JEST spoko gosc , jak i jeden tak i drugi, niebede sie cofał do poczaqtku dnia i czytal coi kto pisal ioemam teraz na to czasau, musze jeszcze paerre sspraw pozalatwiac przed losowankiem
to jak nie wiesz,to się nie wtrącaj i nie pisz głupot.
A teksty SM pod moim adresem przeoczyłeś ?
A po co mieszasz do tego Gryksa ?
Znasz SM osobiście ? To gratulacje .
Dostąpiłeś nie lada zaszczytu
Espana ale Iran jest mocny za bardzo się pospieszylem z tym 3:0 ale zapomniałem z kim grają
Gryks trudno trafić w te wyniki, poza Polską nie ma slabeuszy
Oby się podnieśli po tej klęsce zobaczymy co dzisiaj będą grać
Tak gdyby zamiast prawidłowego wyniku pkt były za wygraną remis porażkę było by innaczej nie na ci marudzi tylko trafiać
3 269 978. emerytka 46 2018-06-20 (19:54) Chorzów.
to jak nie wiesz,to się nie wtrącaj i nie pisz głupot. nie wtracam sie i niepisze glupot
napisalem to co zauwazylem, a ty uwazaj co i do kogo piszesz tez bo sciany maja uszy, i nie ja tylko czytam to ale i inni z tej stronki i zdrugiej stronki tez,mi głównie chodzilo w tym tekscie oto abys pod nikiem sebastiana nie pisala takich glupot i nie robila zniego jakiegos menela od denaturatu, i tylko oto a nie wiedzialem ze sebastian cos tam wczesniej pisal ojakis grach, i cos tam przeinaczal czy jak ty to tam pisalas , to niemoja sprawa ja w tym udzialu niebralem wiec niemusze wszystkiego wiedziec co sie dzieje na czacie, ja tylko odpisałem tobie na to co zauwazylem, i nic pozatym,
to jak nie wiesz,to się nie wtrącaj i nie pisz głupot. nie wtracam sie i niepisze glupot
napisalem to co zauwazylem, a ty uwazaj co i do kogo piszesz tez bo sciany maja uszy, i nie ja tylko czytam to ale i inni z tej stronki i zdrugiej stronki tez,mi głównie chodzilo w tym tekscie oto abys pod nikiem sebastiana nie pisala takich glupot i nie robila zniego jakiegos menela od denaturatu, i tylko oto a nie wiedzialem ze sebastian cos tam wczesniej pisal ojakis grach, i cos tam przeinaczal czy jak ty to tam pisalas , to niemoja sprawa ja w tym udzialu niebralem wiec niemusze wszystkiego wiedziec co sie dzieje na czacie, ja tylko odpisałem tobie na to co zauwazylem, i nic pozatym,
Temat zakończyłam.Proszę mnie nie straszyć,bo już się boję.
adwokatem
iran dobrze gra kurcze dawalem 2-1 dla hiszpani cos tego nie widze
arczi odpusc jak bys mogl prosze ciebie o ile widzisz i piszesz wpis
gryks76
A jaki wynik do tej pory ?
A jaki wynik do tej pory ?
bije brawa wielkie iranowie reprezentacja polski mogla by sie wiele od nich nauczyc i nie tylko od nich arabi maroka
Dzięki,bo na moim tv leci jakiś okropny film.
http://sport.tvp.pl/mundial2018/37292867/mundial-2018-urugwaj-arabia-saudyjska-transmisja-mecz-live
Hiszpanie biją i puszczają im nerwy, Polska powinna się uczyć takiej obrony jak nie mamy atutu w postaci ataku pozycyjnego
3 269 999 ggryks 76 spoko jest
heja
Gryks.
Pewnie jest mecz,ale nie mam kibica w domu,tylko kinomana.
Pewnie jest mecz,ale nie mam kibica w domu,tylko kinomana.
Gryks a propos Twego wpisu, dobrze, by było, żeby Polacy wygrali z Kolumbią 1:0
Po przerwie wejdę na ten link podany przez Gryksa.
Iran sciana i czasem kontra mogą wyjść z grupy Portugalia dziś byla slabsza od Polski
lesiu28
3 269 996. ja cie niczym niestrasze a czemu zaraz adwokatem co?
nawet nic takiego niepomyslałem aby cie kims straszyc
nawet nic takiego niepomyslałem aby cie kims straszyc
Remis Iranu z Hiszpania lub Portugalia i mogą wyjść
dobra lece puscic pewniaki w MM dawno nie grałem dzis powinno mi wejsc te 7/7
jedmak nie raczej 9/9
a co mi tam
a co mi tam
Paśko będzie dziś?
emerytko jak pisalem na tej strinie tvp ogladam mecze za kazdym razem nawet jesli mecz trwa musi byc z minute reklama wlanczam zawsze wczesniej
dodałem wyniki na forum - lottoforum.pl - jeśli by ktoś chciał skorzystać to zapraszam
ja dziekuje nie skorzystam tu mam wszystko co najlepsze co jest mi potrzebne
gryks76 - cieszę się!
Byłem choć gdzie i widziałem choć co ale Multipasko to najlepsza strona o grach liczbowych
w sumie tak, kwestia przyzwyczajenia . R3dma6
Forsami - zgadzam się!
Przy przypływie użytkowników to się zmieni
Przy przypływie użytkowników to się zmieni
Loterialiczbowa...tak sobie dlaczego nie gloryfikujesz swojego dziecka.. skoro jesteś tu z Nami Ale miło mi goscić Cię między Milionerami
Forsami dziś 2 wygrane Tatrach pilsa
jeśli tak mówisz to nawet nie myślę polemizować z przyszłym milionerem
Dziś tylko dwa piwa ....golll