Wpisy 3 269 759 – 3 269 858
20 czerwca 2018 16:07 → 20 czerwca 2018 17:31, 100 wpisów
gryks76 wychodzi z obliczeń ale nie wiem czy już
ostatnio jakiś zastuj
ostatnio jakiś zastuj
dzieki tez myslem ze 17 lipa na cos bys zamienil i nie wiem co z 77
W miejscowości Bytom padła wysoka wygrana w zdrapce 1 ROK WAKACJI
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
proponuje ci 16 odpowiedzialnosci nie ponosze.......to juz nie marudze
moje na 14
11,18,32,42,43,60,61,75,76,77 7/10
był dylemat 61 czy 62 i klops
11,18,32,42,43,60,61,75,76,77 7/10
był dylemat 61 czy 62 i klops
łem i wcale sie z tego nie wymiguje, i nc nie zaczelem tylko napisałem to co mi sie niepodoba bo wszystjich tu krytykujecie z tamtej stronki jak cos nie jest po waszej mysli,i zawsze wam sie cos niepodoba a jak my cos o was napiszemy to zaraz wieka burza i zadyme tu robicie moze lepiej ugryzcie sie w jezyk i przestancie tutaj robic jakies zadymy, my tiu niepotrzebujemy jakis wichrzycieli i zadymiarzy, to niejest boisko jakies tutaj u siebie mozecie tam rwszynac awantury nie tu na stronce, jesli tu jestescie to sie godnie zachowujcie, jak przystało na ludzi madrych a nie głupich, bo taki poziom tam reprezntujecie, ja niewchodza tam do was na czata iniepisze ze krzysio jest glupi czy wasz admin itd, ja tych ludzi daze szacunkiem, a wy tutaj co robicie, zawsze jakies glupie docinki do nas stosujecie , wkoncu skaczcie z tym raz na zawsze, albo niewchodzcie tutaj, nieobgadujcie gryksa 76 czy mnie tez, i powiedzcie swojemu koledze ze niejestem bieduch ani głupi,tez, ja jego nieobrazam iniezycze sobie zeby i on mnie obrazał czyms, ja go szanuje i tez jako człowieka go lubie, czytam czesto jesgo teksty tez co z wami pisze, ale nie robiez tego jakiegos zaraz dramatu i u was na stronce nie wprowadzam jakiegos chaosu, i bałaganu, wiec prosze tu o spokoj jesli tu do nas sie lugujecie i tu jestescie, stronka multipasko pl, nie jest jakas scierka do wycierania sobie geby, moze wasz stronka taka jest bo nasza nie, my tu jestesmy poto aby typowac liczby a nie robic zadymy i sie klocic o byle gówno, wiec zanim tu wejdziecie i zaczniecie robic zadymy jakies to sie 3 razy zastanowcie czy warto tu wchodzic wogole,? my tu chcemy spokoj miec, a szumiec mozecie u siebie na stronce ,nie tutaj
przepraszam urwało mi poczatek tekstu przed wysłaniem to jest odpowiedz dla emerytki46 na jej odpowiedz domnie i hejtowanie ze ja niby zaczelem, ja tylko dpowiedzialem inic nie zaczynałem, ile mozna sluchac ze sebastian pije denatuat itd.... ile mozna sluchac wyzwiski obrazania kogo kolwiek z tej stronki, i tyle w tym temacie
Zag znalazłem 2 złote na parkingu po robocie..no to jest za co zagrać to tak czynie trzeba wypłynąć do wierzchu. Jak oliwa. Bom spłukany...
Zag do piątego... a grać mi się chce bardziej niż przeżuciłem się na oranzade co to cczłowiek nie zrobi by wygrać... nie wypije nie wypali nie zje ..ale zagra..
W LOTTO miałem w Plusie 2/6 i dwa oboczne oboki miałem 21 to wyszły 20,22 już by było na dalsze wczasy wakacje..
Junak nie gram na chybił trafił to moja zasada czasem ją naginam ale bardzo bardzo bardzo rzadko..
zag 69 dobrze mysłisz z tym mini
E.p 774
3,4,11,8,29,25,27,10,20,1,23,
,5,32,22,6,2,35,7,16,14,18,9,13
3,4,11,8,29,25,27,10,20,1,23,
,5,32,22,6,2,35,7,16,14,18,9,13
Junak Podałaś mój zestaw liczbowy w Ekstra Pensja a ja nie mam za co zagrać..chyba wezmę kredyt..w pro..dencie...
Cześć
2,5,8,23,35/2 jak ktoś chce już zostać Emerytem to szczerze polecam ten zestaw Ekstra Pensja u mnie na Multipaskograjcie...
Forsami wszystkie
ale nie namawiam do
grania...z tym jest różnie
ale nie namawiam do
grania...z tym jest różnie
Junak już chyba widziałeś raz u mnie na profilu jak to było raz 3/5 a na kolejne losowanie 2/5+numer dodatkowy..jak żyć panie premierze.jak zyć...
Mogę wygrać ponad 1 100 zł, jak Islandia lub remis z Nigerią, no i Polska lub remis z Kolumbią !!! Ja byłem u ubrany na kibica w pracy i przy skuterze flaga. A tamta dziewczyna co wam o niej pisałem to co im kupie ? Najlepiej może pizza.
arczibalik73
Nie pozwolę sobie,żebyś robił ze mnie idiotkę.Zacząłeś wpisem nr.3269499.
Nie pozwolę sobie,żebyś robił ze mnie idiotkę.Zacząłeś wpisem nr.3269499.
Arabowie coś nie dają za wygraną
Pewnie w pierwszym meczu się podłozyli tak jak my wczoraj
nie idzie mi za bardzo...
z cht nie biore już...
bo nic nie trafia..
z cht nie biore już...
bo nic nie trafia..
W następnym meczu Polski może być tylko lepiej
Junak trzeba grać, a nie gadać
Urugwaj miłego
Junak przyjedź w nasze strony Zaga i moje to rzut beretem..jakieś 500km....tu się gra tu się wygrywa