Wpisy 3 269 459 – 3 269 558
20 czerwca 2018 11:46 → 20 czerwca 2018 13:10, 100 wpisów
Da się to załatwić.
Kolejny dzień bez deszczu.
Krasnalka.
Będziesz na najbliższym złomowisku w Kiermusach?
Będziesz na najbliższym złomowisku w Kiermusach?
1 lipca.
Jarmark Staroci.
Jarmark Staroci w Kiermusach koło Tykocina.
Największa tego typu impreza we wschodniej Polsce.
Największa tego typu impreza we wschodniej Polsce.
Nie ma Krasnalki to czas na
30 stopni do reszty wysuszy wszystko
Puścił u bukmachera typy Rosja 1 i Portugalia 1 . Jak Portugalia wejdzie idę do kasy
Puściłem
Witam
10,12/8__9,69/23__52,70__39,66__
22,37,40/11__30,71/18__32,49/15__
17,28/3__1,44__6,33__7,64/11__
43,59,76__61,74,79
13,21,32,68
10,12/8__9,69/23__52,70__39,66__
22,37,40/11__30,71/18__32,49/15__
17,28/3__1,44__6,33__7,64/11__
43,59,76__61,74,79
13,21,32,68
Ronaldo sie rozchula bedzie chcial strzelić amoze Maroko stawi opór
Ronaldo ma tam chłopaka bo często tam jeździł
3 269 449. TAK reklamuje swoje moce za kase jesli by byl osoba wiarygodna i znał prawdziwe pewniaki , to sam by grał i wygrywał kase i codziennie 2 razy dziennie w MM trafiał by po 2 razy dziennie 10/10, a tesik by nienadazał mu kasy wyplacac, a tak chyba nierobi jednak jesli udziela porad poprzez reklamowanie sie to po 1, po drugie za wrózenie nie wolno brac pieniedzy poniewaz wtedy magia sie odwraca w stosunku do osoby wrozacej,a jesli chodzi o liczby to kazdy jest magikiem i swoje liczby wymysli, liczby otaczaja nas w kolo i zawsze mozna je razem zlozyc w calosc i typowac
Arczi
Junak
Arczi masz rację. Karola nią to ściema
witaj sebastian i junak 56
ja tez jestem magikiem. wrózbita, i numerologiem
ja tez jestem magikiem. wrózbita, i numerologiem
Kalolandia to ściema
Widziałeś Arczi co gryks napisał na mój temat ?
Czy nie widziałeś?
dzisiaj widze powtorki liczb z wczoraj z losowania o godz 14 i czesc z wieczornego losowania
Właśnie staram się coś żartować
nie niewidziałem sebastian, co cos złego napisał?
Zatypować a nie żartować
Gryjs napisał do mnie żebym nie pił tak dużo denaturatu bo mi się przewraca po nim w głowie
Wyobrażasz sobie?
Wygląda na to ze to piesek karolandii chociaż nie jestem tego pewien
Gryjs to jednak cienias i wpływowy człowiek.
Gryks
To taka mamałyga . Kasza gryczana i nic więcej.
Brak słów
Z niego zawsze wcześniej lub później wychodzi kim jest To już jest nie pierwszy raz
sebastian dzisiaj poleca takie liczby 2,10,11,17,52,53,54,55,56,59,70
czyli według mnie emerytka 46 ma jakis wplyw na wypowiedz gryksa76, z tego wzgledu ze to ona cały czas reklamuje tu na czacie fioletowa substancje i cały czas o tym pisze w kolko czyli mozna tez uwazac ze albvo pracuje w rozlewni tego specyfiku albo sama to pije i robi kryptoreklame tu na czacie a pozniej to sie innym tez i udziela co nie
czyli według mnie emerytka 46 ma jakis wplyw na wypowiedz gryksa76, z tego wzgledu ze to ona cały czas reklamuje tu na czacie fioletowa substancje i cały czas o tym pisze w kolko czyli mozna tez uwazac ze albvo pracuje w rozlewni tego specyfiku albo sama to pije i robi kryptoreklame tu na czacie a pozniej to sie innym tez i udziela co nie
Nie musisz tego komentować Arczi tylko chciałem Ci o tym powiedzieć bo to jest żenada. Dlatego piszę to tu bo nie mam nic do ukrycia
sebastian nieprzejmuj sie tym co gryks napisał on lubi sobie tez ipozartowac ale jest spoko gosc
Ok
arczibalik73
Może weź sobie coś na wstrzymanie.
Może weź sobie coś na wstrzymanie.
Myślisz ze emerytka może pracować w rozlewni fioletowego płynu ?
I ona popija ten fioletowy płyn w dużych ilościach ?
Osiołku.Już raz pisałam-odczep się .
I ma przez to omamy ?
A to taka jest o niej prawda ?
Pasko.
Może zrobisz porządek z tymi wpisami pod moim adresem.
Może zrobisz porządek z tymi wpisami pod moim adresem.
Naćpani idioci.
Emerytka.
Dlatego jest taka nerwowa,zawzieta i uparta ?
Prowokatorom należy się chyba czerwona kartka.
sebastian spokojnie ja tez lubie pozartowac sobie,ale nikomu niedokuczam niewiewiem czy pracuje w takiej dziedzinie ale kiedy czytam te jej teksty nieraz tutaj to mi sie smiac chxe z tego bo pisze to tak jakby sama byla na haju albo moze i wacha to kto wiie ,bo jak mozna pisac cały czas o tym plynie i oskarzac kogos ze ktos to spozywa jesli ta osoba tego nierobi
niewiem to trez moga byc z jej strony zarty ale wedlug mnie sa nie na miejscu,
niewiem to trez moga byc z jej strony zarty ale wedlug mnie sa nie na miejscu,
Wędrowca netowy
To teraz wszystko rozumiem
Arczi ale ile razy można żartować z tego samego ?
A pisanie durnych nazw gier,to normalne ?
Do tego ona coś wącha?
Sebastian:
Ja tu jestem prawie od początku,wiem kim jest Emerytka. Nie piszcie więcej głupot.
Ja tu jestem prawie od początku,wiem kim jest Emerytka. Nie piszcie więcej głupot.
Rozumiesz ?
Gryczana jesteś pajacyk rozumiesz ?
Gryczana Ty donosicielu napisz teraz do admina co napisałem bo często to robiłeś
nie ma co sobie psuc dnia szkoda zdrowia dziecko bedzie dzieckiem
Ty gryczany stań przed lustrem i zrób sobie rachunek sumienia
ja gdybym byl adminem tej strony juz dawno po takim tekscie bym dał jej bana,ale niejestem i nigsdy nuniebede, ja do emerytki nic niemam, , i jej nieobrazam nieraz czytam tez teksty na stronce sasiadow naszych z laczki obok , i tam tez jak czytam niektore wypowiedzi to uwazam ze tam wszyscy jak pisza onas tutaj to niezły maja chyba odlot i sa na jakims spidzie, bo takie glupoty nieraz pisza ze jest smiech na sali,
Może się opamietasz życzę Ci tego
Bo jesteś nijaki gryczana kaszo
dobra bo juz dawno mnie znudziles z twoimi tekstami i zdziwieniami i pytaniami jak by sie dopiero co urodzil nie mam zamiaru ciebie uswiadamiac widocznie do wielu rzeczy nie dorosles i nie dorsoniesz nie ma co z toba gadac bo to wiecznie nic tak wiec zegnaj
przeszlo mi te wczorajsze polandi wiec moge od dzis kibicowac polsza bialo czerwoni
Jesteś gryczany mamalyga a wiesz co to znaczy ?
trza sie sprezac za h portugalia-maroko nie lubie ronaldo mimo to szacun niech streli pare brameczek
sebastian nie wypisuj glupot na gryksa bo on wcale niejest zadnym donosicielem, i niekloc sie z nim, i niepomawiaj go onic, gryks76 nie jest donosicielem tylko prawdomowna osoba , gryks mowi zawsze prawde i odpowiednim osobom, to nie jest donosicielstwo tylko jawne przekazywanie danej sytuacji ktora ma miejsce w danej dniu
Ja też nie przepadam za Ronaldo ale w mundialu gra dobrze
Arczi mało wiesz
arczibalik73
Ty dałbyś mi bana
Tobie i SM należy się ban,
Ty dałbyś mi bana
Tobie i SM należy się ban,
Pisał do naszego admina na kilka osób i się zalił
Można napisać do admina w i to nic takiego
Nawet trzeba jeśli ktoś rażąco narusza regulamin
3 269 534. sebastian nie nazywaj gryksa takimi słowami bo to jest zachowanie ze strony naszych sasiadow, , i prosze nieupodabniaj sie do tych sasiadow oni tam tak nazywali gryksa76, nieraz czyta łem ich teksty
Ale gryks to takie kluski z olejem a jak nie wiecie co to znaczy to powiem wprost
SM zna to z autopsji.
ide bos ty jednak jestes taki jak o tobie wielu mysli i pisze a z takimi nie ma co przebywac bo sie mozna zarazac io io pa milego ........ zag dobra ide bo cuchnie
Dla mnie gryks nie jest facetem tylko takie nie wiadomo co. Napisałem co o nim sądzę a można pisać co się myśli.
I nie chce mi się już z nim dyskutować
Gryczany jesteś wredny i złośliwy jak emerytka
I nie pisz do mnie nic bo mam już wyrobione zdanie o Tobie
Sebastian_M
Pohamuj trochę,chamie bez kultury.
Pohamuj trochę,chamie bez kultury.
No i odezwała się ta co rozlewa i pije