Wpisy 3 269 559 – 3 269 658
20 czerwca 2018 13:11 → 20 czerwca 2018 14:32, 100 wpisów
w realu bys liscia dostal szkoda mi na to czasu na takie cos piszace wirtualnie wiec zegnam nicosci
Ja nie mogę
Gryks super spotkajmy się chceszybko ?
Gryczany spotkajmy się w realu chcesz ?
Powiedz tylko kiedy i chętnie otrzymam os Ciebie liścia
Kiedy masz czas ?
emerytka 46 czytaj ze zrozumiem, napisalem to ze jesli bym byl adminem tej stronki ,to wtedy bym ci dał bana za takie oczernianie kogos i wyzywanie tez od osłow i nnych, ale nie jestem adminem i tego nie zrobie, jesli chodzi o bana dla mnie to niema sprawy , moze admin mi dac bana za to ze mowie prawde
Żeby dać liścia to trzeba po pierwsze zdążyć i umieć
Ale ja naprawdę nie wiedziałem że ona pracuje w rozlewni
EMERYTKA 46 niemam teraz czasu bo musze wyjsc z domu ale poszukal bym ci w swojim archiwum to co pisałas i pod czyjim adresem , moze wtedy bys troszke z tonowała z tymi slowami ktore tu wypisujesz pod adresem ludzi, i co tez przekazujesz kolego m i kolezankom ze stronki obok,, teraz ppewnie po mojich tu tekstach tez jest tam juz burza muzgow i tam i wrze az co?
jak zawsze zreszta
jak zawsze zreszta
Arczi
Dotam
Dotam mózg to podstawa
arczibalik73Nie interesujesz mnie ty ,ani twoje archiwum.
Archiwizuj lepiej wpisy SM,
Archiwizuj lepiej wpisy SM,
Dotam a co robiłeś wszystkim badania na obecność mózgu?
Dotam Ty jesteś lekarzem ?
Ledwie wszedł SM na czat,już robi zadymę.
Szkoda ,że Pasko tego nie widzi.
Szkoda ,że Pasko tego nie widzi.
Cóż zachowanie dzecinki z przedszkola a nie dorosłej osoby jak widzę w dalszym ciągu jak dorosnie to poczuje dzieci się nie bije w dorosłym życiu idzie się do kicja tak czy innaczej lecz za takie coś marnować życje lepiej olać
Może wylosują teraz lub wieczorem takie liczby:
15, 52.
15, 52.
Junak.
dotam
Lepiej nie wdawać się w dyskusję.
Lepiej nie wdawać się w dyskusję.
Gryczany powiem Ci tylko jedno. Zanim byś podniósł rękę to już byś nie wiedział gdzie jesteś
Lotto de:
Ponad 800 000 wygranych 3/6. Była mała kumulacja.
Bo w Niemczech jest tanie Lotto de.
Ponad 800 000 wygranych 3/6. Była mała kumulacja.
Bo w Niemczech jest tanie Lotto de.
emerytko46 staraj sie tu nikogo nieobrazac i niepisz durnot na kogos tonikt sie ciebie tez i tu niebedzie czepial,jesli wy tu z tamtej stronki bedziecie wporzadku w stosunku do nas tutaj na stronce MP TO MY TAK SAMO NIE BEDZIEMY ZWAS SOBIE TU ROBIC JAKIS ZARTOW,POWINNISMY SIE TU WSZYSCY RAZEM DOGADYWAC, A NIE CZYNIC SOBIE JAKIES GLUPIE UWAGI, JA JESTEM ZA TYM ABY TA STRONKA SIE ROZWIJALA I IA BY TU BYL SPOKOJ A NIE WCIAZ JAKIES ZATARGI KOGOS DO KOGOS, JAK WAM SIE TU COS NIE PODOBA TO NIE WCHODZCIE TU i nie robcie tu zadym jakis, jesli zas chodzi o bana dla mnie tu na stronce to nie ma sprawy moge dostac bana, sorki za wielkie litery znow mi sie caps lock wlaczyl niezauwazylem tego ale juz juz jest okej, emerytko46 ja ciebie nieobrazam tu niczym tez wiewc prosze bez urazy co domnie, ja wiem ze CIE nie obchodzi moje archiwum i
Gdzie jest UFO?
Raz podał 5/5 i było po losowaniu tak:
5/5.
5/5.
arczibalik73
Ty umiesz czytać ? To ja jestem obrażana.
Ty umiesz czytać ? To ja jestem obrażana.
sebastian prosze cie nie pisz nic pod nickiem gryksa76 ani nikogo innego, nie daj sie prowokowac tu nikomu z tamtej stronki tez,grunt to zachowac spokój i a wszystko samo sie rozwiaze i bedzie dobrze, nie wolno nikogo obrazac niczym,pokaz wszystkim ze jestes milo do nich ustosunkowany a nie wrogo nastawiony, i pamietaj ze razem wszyscy mozemy wiecej zrobic wszystkim nam chodzi oto by grac i wygrywac w TESIKU wiec róbmy to i wygrywajmy, wszyscy i tu ze stronki i i ze stronki obok u sasiadow tez
wszystkim dzisiaj zycze wysokich wygranych i milego dnia
wszystkim dzisiaj zycze wysokich wygranych i milego dnia
3 269 499. arczibalik73 2018-06-20 (12:47) Brzęszczykowice Polne
sebastian dzisiaj poleca takie liczby 2,10,11,17,52,53,54,55,56,59,70
czyli według mnie emerytka 46 ma jakis wplyw na wypowiedz gryksa76, z tego wzgledu ze to ona cały czas reklamuje tu na czacie fioletowa substancje i cały czas o tym pisze w kolko czyli mozna tez uwazac ze albvo pracuje w rozlewni tego specyfiku albo sama to pije i robi kryptoreklame tu na czacie a pozniej to sie innym tez i udziela co nie
sebastian dzisiaj poleca takie liczby 2,10,11,17,52,53,54,55,56,59,70
czyli według mnie emerytka 46 ma jakis wplyw na wypowiedz gryksa76, z tego wzgledu ze to ona cały czas reklamuje tu na czacie fioletowa substancje i cały czas o tym pisze w kolko czyli mozna tez uwazac ze albvo pracuje w rozlewni tego specyfiku albo sama to pije i robi kryptoreklame tu na czacie a pozniej to sie innym tez i udziela co nie
tu nikt dla nikogo niejest wrogiem, bynajmniej ja tak uwazam
Żelka.
arczibalik73
To był twój wpis na mój temat.Więc kto zaczyna zadymę ?
To był twój wpis na mój temat.Więc kto zaczyna zadymę ?
Arczi czy ja dobrze przeczytałem że emerytka ma na to co ja pisze wpływ
widzę ludziom jeszcze nerwy puszczają po wczorajszym meczu
arczibalik73
Myślisz,że będziesz pisał byle jakie pierdoły,a ja będę siedziała cicho ? To się mylisz.
Myślisz,że będziesz pisał byle jakie pierdoły,a ja będę siedziała cicho ? To się mylisz.
gryks tutaj zaglądać to lepiej jak kabaret oglądać
Arczi wiesz ze za dużo piszesz nakrecasz się przez co zbytnio się rozpędzasz zapominasz się
emerytko 46 nie wiem poco te moje słowa tu hejtujesz ale czesto piszesz tu o tym denaturacie niestety, i tak to wyglada wlasnie, poco piszesz takie glupoty, o sebastianie, dlaczego nie mozesz zrozumiec ze sebastian sobie tu nieraz piszac na czacie zartuje tylko ,wy tez sobie z nas zartujecie i i zniewazacie nas tam na czaie ale my wam tam nie piszemy glupot, ja wam tam nie wchodze na czata i nierobie zadym u was , jak bym chcial to bym tez sie tam wbil na stronke i tez bym wam zadyme zrobil,ale nierobie tego bo ja nie szukam jakis zadym, i zyje z ludzmi w zgodzie, i cenie sobie dobry humor i tez ludzi wporzadku a nie , bawie sie w dziecinade, jakas jak wy tam,
Chociaż na Portugalii dobrą grę można popatrzeć i odreagować wczorajszy mecz
gryks 76 dziekuje za cenne uwage z Twojej stronki bede sie streszczałz wypowiedziami
teraz juz musze wyjsc trzymajcie sie wszyscy i zycze milego dnia i co złego to nie ja
wysokich wygranych, ja dopiero obejrzę mecz o 17:00
według selekcji
angierskiego
z mouch wyjdzie
28,30,77__14,28,77
angierskiego
z mouch wyjdzie
28,30,77__14,28,77
gryks kuknij sobie do sasiadow i zobacz jaki tam hejt leci pod twoim nikiem
Zaraz kabaret zaraz cyrk zaraz rodeo na 102
Dopisano wyniki Super Szansy
Wylosowany numer to: 0057196
Wylosowany numer to: 0057196
Dopisano wyniki Kaskady - 04,05,07,08,09,14,15,16,20,21,22,24
Dopisano wyniki Multi Multi
10,11,17,20,28,32,35,38,39,43,51,55,60,62,67,74,75,76,77,79
Plusem jest liczba: 79
10,11,17,20,28,32,35,38,39,43,51,55,60,62,67,74,75,76,77,79
Plusem jest liczba: 79
Analiza stałych zestawów liczbowych Multi Multi
Przeanalizowano 10666 zestawów od 1396 typujących.Łączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 9 408 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 17 442 zł
TOP 5 zestawów Multi Multi:
- Dorcia01 - koszt gry: 5,00 zł, wygrana: 320 zł = 64,00 x koszt gry
- 777ch - koszt gry: 45,00 zł, wygrana: 952 zł = 21,16 x koszt gry
- loti - koszt gry: 7,50 zł, wygrana: 140 zł = 18,67 x koszt gry
- mortiz - koszt gry: 15,00 zł, wygrana: 144 zł = 9,60 x koszt gry
- jetta - koszt gry: 5,00 zł, wygrana: 48 zł = 9,60 x koszt gry
nie ktorych nie przeskoczysz tacy sie urodzili i tacy znikna i nic z nich nie bedzie tak jak nie jest nie bede wchodzil tam bo i po co nie maja wlasnego zycja wlasnej strony nudna tam najwidoczniej lubia rzadzic a tam miedzy soba nie ma co zycze im tego co oni mi 10000 razy bardziej zycje ich boli niech boli nie ma tam tak po zatym o wiele lepiej z ta roznica ze kasuja jak jada na siebie jak wiesz ja i ty krzysio do korna ze jest bidula glupi debil i takie tam madrzy w necie w realu to by tacy nie byli nie mam czasu zgnija i tyle nic nie sa warci to po co zawrcac sobie nimi glowe wiec niema co arczi wiecej o tych pisac ich nie ma nicosc tak jak bedzie jak ich nie bedzie
arczibalik73
Po to wkleiłam,żeby ci udowodnić,że ty pierwszy dzisiaj zacząłeś.
Po to wkleiłam,żeby ci udowodnić,że ty pierwszy dzisiaj zacząłeś.
Robal_36
Ale czasem nie można .
Ale czasem nie można .
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
emi
napiszę inaczej - gdybyś mogła cofnąć czas i teraz zajrzała tu po raz pierwszy - nie mając wiedzy o różnych osobach, nickach, czy zdarzeniach - zalogowałabyś się ?
napiszę inaczej - gdybyś mogła cofnąć czas i teraz zajrzała tu po raz pierwszy - nie mając wiedzy o różnych osobach, nickach, czy zdarzeniach - zalogowałabyś się ?
Dopisano wygrane Super Szansa
Robal.
Myślę że tak.Strona jest fajna i pomocna w typowaniach.A chamstwo trzeba wytępić.
Myślę że tak.Strona jest fajna i pomocna w typowaniach.A chamstwo trzeba wytępić.
Witamponownie
21,40
9,69/23__52,70__20,22,37,40__
34,74,79/29__30,71/18__1,44__6,33__
7,39,64__60,73/4__17,28__43,76__
21,40
9,69/23__52,70__20,22,37,40__
34,74,79/29__30,71/18__1,44__6,33__
7,39,64__60,73/4__17,28__43,76__
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Poza tym,mam tej stronce dużo do zawdzięczenia.
greg