Wpisy 3 269 359 – 3 269 458
20 czerwca 2018 08:00 → 20 czerwca 2018 11:46, 100 wpisów
"Baloniku nasz malutki,
rośnij, rośnij okrąglutki.
Balon rośnie, że aż strach
Przebrał miarę no i trach!"
rośnij, rośnij okrąglutki.
Balon rośnie, że aż strach
Przebrał miarę no i trach!"
czlek kibicuje jak widzi takie cos jak wczoraj i to na trzezwo a wypadalo by sie napic bo na trzezwo nie dalo sie to ogladac a nie moze wypic mimo to oglada to musi odreagowac
trza isc milego jak bedzie mozna typnac meczyk kolumbia-polsza dam 3-0 japonia senegalem 2-2 innaczej tego nie widze na ta chwile ide bede zioral
gryks ja zdam kuponik na to co mam typowane na MŚ moze coś wygram
WitkaJak przed każdymi mistrzostwami są piłkarskie marzeniatrzeba się przygotować i znaleźć JeleniaAle Afryka brykanie znajdzie Jelenia ...ni dzika
krasna moze cofniesz czacik teoretycznie latwiej trafic wygrany przegrany remis niz wynik w bramkach tak mi sie wydaje patrzac na moje osiagniecia w typach bramkowych dalem dam podobnie jak ty jesli ho o zwyciestwa z ta roznica ze dam na argentyne ze wygra moze 2-1 co do dani z australia to nie wiem chyba dam remis moze 2-2 spadam na rehabilitejszon
Grykanie widzę tego Z kolumbami zmiana obrony i Kownacki od początku.Piszczek wet,Kuba wet ,Cionek wetja bym Szczęsnego zostawił
Tomi kto by nie był to różnie może być co ten nawalka w cionku widział bednarek lepszy Kownacki więcej zrobił w parę minut niż reszta on powinien grać od początku
Dlaczego Polacy przegrali???
Bo nie zabrali ze sobą szamana.
Polacy nic się nie stało Polacy nic się nie stało Polacy nic się nie stało Polacy nic się nie stało Polacy nic się nie stało Polacy nic się nie stało Polacy nic się nie stało
Jak szaman powie ze grać to się gra a nie patrzy czy na głowie włos się nie skrzywił.
Zaq.
Ja jestem pod wrazeniem japonow....skreslani na samym poczatku,traktowani jak przylepaale jak walczylu o kazda pilke....i maja 3pkt a my chu...zlamanegoi
Nasi wyszli na boisko a tamten ze Senegalu sie modlili oczarowal Szczesnego...ale ja mu daje szanse na poprawke
Dzien dobry ,Witalski w te smutna,srode, pierwszego dnia zaloby narodowaj
A może im się wydawało że to towarzyski peszko driny zrobil dzień wcześniej i wyszło jak wyszło
a bylo tylu kandydatow tzw. mlodych wilczkow to zdecydowal sie na emerytow fack
tak sie koncza szamanskie praktyki naszego naczelnego szamana niejakiego A.N
http://kartki4you.pl/kartki/19/1/d/16948.gif
Dzień dobry.
Dzień dobry.
w sumie to mieli niewiele okazji 100% oproczy tych naszych bledow
wujas
ja tam nie ogladam juz zadnych meczy i polakow tez obejrze sobie polfinaly i finaly
Dajcie na luz zabrać premię 2200 brutto co miesiąc i chłopcy zaczną grac
polacy zawsze są dobrzy za granicą bo tam więcej dostają Kasy oczywiście
W miejscowości Morąg padła wysoka wygrana w zdrapce Szybkie 50
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
wczoraj jak wracałam z pracy to było tylu pianych na mieście
chyba topili żal w alkoholu
chyba topili żal w alkoholu
nie no nasi poprostu nie mieli determinacji - poprostu im sie nie chcialo walczyc o pilke
Przegraliśmy niewiedza o regulaminie to są jaja dopiero
Zaniedbanie PZPN tak mówi sedzia Boniek powinien to wiedzieć bo są dostal kartkę i niezagral w polfinale
ja tak na szybko skreśliłam i myślałam że mam 6/10 poszłam wczoraj zdać DL a tu niespodzianka
Cześć
Jakie liczby dziś typujecie?
36.54.73 ?
Krasnalka.
Wszyscy to typujecie ?
Krasnalku w tym tygodniu powinien być Krasnalek
Wędrowca
Zag
Zag jaką kawę pijesz ?
Trzeba się udać do polskiego szamana.
Na stronie Korna jakiś magik reklamuje swoje moce.
Jakiś izoteriusz pl czy coś podobnego.
Na stronie Korna jakiś magik reklamuje swoje moce.
Jakiś izoteriusz pl czy coś podobnego.
Sebastian.
385 000 000 zł to prawie 4 tony banknotów.
Krasnalka. Nie całuj bo patrzy mąż i będzie zazdrosny.
Wedruś jak spotkasz Janosika to powiedz by sprawdził moje EJ
Pozdrów go
Pozdrów go
Krasnalka.
Żartowałem.
Żartowałem.
Krasnalka.
W piątek sprawdzi Twoje liczby do milionów.
W piątek sprawdzi Twoje liczby do milionów.