Wpisy 3 259 533 – 3 259 632
10 czerwca 2018 17:09 → 10 czerwca 2018 17:46, 100 wpisów
Ja jem mniej więcej co drugi dzień te jagody i nie mam problemów
Czarny sezam
Sebek jest bonus
no spoko, mysle ze co drugi dzien jest ok, ale oprocz tych minusow maja duzo plusow
Biały sezam
Angielski mają więcej plusów jak minusów
Tylko wszystko z głową nie w nadmiarze
Biały miś dla islandorka
Syrop z czego ?
Sebastian_M no najgorzej ze dzialaja psychotycznie, ale przynajmniej lecza raka, wzmacniaja kosci watrobe i nerki
Osa jest super
Teraz wszystko działa psychotycznie
aya sony twierdzi ze ma gleboka czern ze ich kolory sa naprawde super i niestety to niejest prawda glrboka czern to chyba maja tylko w obudowie i nigdzie indziej mozesz mi wiezyc lub nie ale taka jest prawda moj przyjaciel z ddziecinstwa tez kupil identyczny tv taki jak ja mam tylko ze nie 26cali a juz 40 cali ten sam model niestety juz go 5 lat niema poszla w nim matryca czyli ekran siadła gradacja pikselowa nie do naprawienianiestety nigdzie w zadnym tv
no zobaczymy moze bede je bral moze nie pobiore tak przez 2-3 tygodnie jak bede sie lepiej czul to bede kontynuowal kuracje
Aya wprowadzasz niemiła atmosferę
Opanuj się aya i postaraj się być miła.
Sebek ona ma lchopa
Nie bądź aya taka jak Jocia to nie będziesz z nią kojarzona
Aya ma chłopa?
Jeśli zwykłe pytanie wprowadza niemiła atmosferę no nie rozumiesz pojęć
i jeszcze raz powtórzę do Ciebie Seba nie pisałam
i jeszcze raz powtórzę do Ciebie Seba nie pisałam
Niech sobie ma a po co mi Aya do szczęścia?
co wy jecie jagody goji i jesze piszecie ze to halucygenne jest? ja o tym niewiedzialem , zreszta nigdy tego nie jadlem i niewidzialem nawet, n to widze ze niezle dajecie do pieca,
u mnie burza grzmi zapewno pójdzie znowu bokiem...
znowu tylko straszy gryks
znowu tylko straszy gryks
Sebek masz prezerwatywe to pozycz nie mów ze masz na sobie
Jagody goi są zdrowe Arczi
aya to jocia, ?
Zbigniew mogę Ci pożyczyć całą paczkę 24 szt
Ja mam w domu 101
Arczi Aya jest kojarzona z Jocią bo podobnie się zachowuje
gdzieś niedaleko jest burza
gryks76 u mnie tylko jak
ksiądz kropidłem...popadał deszcz
gryks76 u mnie tylko jak
ksiądz kropidłem...popadał deszcz
Wszystkie przeterminowane
Zbigniew masz 101 dalmatyńczyków?
3 259 553. a teraz rozumie czyli co AYA jest podobna do joci tak czyli tak samo sie zachowuje i jest z ta osoba kojarzona niby tak sebastian?
U mnie 30C
U żony jest
Dlatego prosiłem grzecznie Ayę aby byla mila bo to nie jest stroną korona a poza tym wszyscy chcemy aby tu było miło i przyjemnie
Zbigniew kto jest u żony?
Junak
aya nie mila nie zauwarzylem ale ok moze cos przegapilem nie sledze wpis w wpis choc troszke watpie ale ok wracam do meczu bede zioral
sebastian niewiem co do jagod gpji nigdy tego nie probowalem , i niebede swojego zdrowia narazal jakimis swinstwami, narkomani tez uwazaja ze wachanie kleju budaprenu jest zdrowe ja uwazam ich za oszolomow, bo tak wcale nie jest,ja nigdy niewachalem ale dlamnie to glupota jest
Zbigniew a a Osa jest bardzo pracowita
Arczi nie porównuj jagód goi do butaprenu bo to nie to samo. Jagody goi mają bardzo dużo witamin i są zdrowe rozumiesz ?
Dziś niedziela
W niedziele nie gramy w gry TS
Gryks to normalne że Brazylia wygra ten mecz
Zbigniew i co zrobisz z tymi 101 dalmatynczykami?
Podobno Brian podawał liczby ? Nie mogę ich znaleźć
to ze brazylia czy inna druzyna z czoluwki nie znaczy ze wygra czy ze zawsze bedzie wygrywala co nie znaczy ze tak nie jest maja dobrych grajkow tak jak mieli w meczu zdaje sie z niemcami 7-1 dla niemiec
Ale dziś nie grają z Niemcami
Gryks trzeba zawsze patrzeć z kim dany zespół gra
nie no okej ja tam do AYI nic niemam,i tez chce aby tu na stronce panowal spokoj i mila atmosfera oraz przyjazn moze i tez, miedzy ludzmi anie tylko jakies tam darcie kotow miedzy ludzmi i wytykanie jedni drugim jak dzis tu doktor 2p pisal z gryksem, i doktor twierdzil ze my siedzimy u nich na czacie, non toper ze weszymy niby, ze pełnimu dyzury tam,dlamnie to smieszne jest bo ja tam niesiedze i zadnych dyzurow nie pelnie, nigdy, a ty sebastian siedzisz tam unich na stronce caly czas? czy gryks76 np? pewnie i tez nie a doktor stwierdzil ze my tam pełnimy dyzurynosz faktycznie tam chyba jest szpital i ostry dyzur jnak ktos tam tak pisze, ja tam zagladne od czasu do czasu nieraz ale nigdy tam niesiedzialem nigdy jak 10minut ale co ieraz poczytalem tu o sobie i innych tu czatujacych to poczytalem,i co jola tam nieraz pisze i jak wysmiewa np mn ie tez
aya ja ostatnio z mapek zaczlem korzystac nic ciekawego ale nie o to ho dla mnie to zabawa jej urozmaicenie
Doktor chyba się rozchorował
Doktor twierdzi że my pełnimy dyżury? Na jakiej stronie ?
z mapek zaczelem korzystac od 1 czerwca pare pewniakow weszlo i pare 3/5
chyba cos pisalas chyba nawet cos pisalas jak sie nie myle do paska o arkusze exela czy cos by zamieszac na forum z mapami ale moge sie mylic
Ja korzystam z Yanosika
nie wnikam co to za mapki nie ukrywam tez ze jestem ciekaw zycze powodzenia i mam nadzieje ze sa jakies efekty
Nic już lepiej nie mieszajcie
Sebastian nie atakuj ,bo to nie fajne jest....Aya to Aya ,a jolcia to jolcia.... skonczcie obwiniac jedni drugich
Efekty są
Dusia ja nikogo nie obwinia. Piszę tylko co myślę. Poza tym nie pisałem że Aya to Jocia tylko ze aya zachowuje się czasem podobnie jak Jocia i tyle
3259597
Junak >>> bo to są liczby ponad liczby
W keno 6/6 jest z nich systematycznie co prawie 5 dni
Dzisiaj już dwa razy 5/6 było >>> a że przy okazji pojawiły się w MM to
Junak >>> bo to są liczby ponad liczby
W keno 6/6 jest z nich systematycznie co prawie 5 dni
Dzisiaj już dwa razy 5/6 było >>> a że przy okazji pojawiły się w MM to
Dusia my skończyliśmy temat a Ty odgrzebujesz go na nowo. Po co to robisz ?
wczoraj wszedlem tam na chwile wszedlem i ku mojim oczom na glownym czacie ukazala sie wiadomosc ze NASZ admin Pasko dał mi zólta kartke i ze zaczynaja sie porzadki i zaraz kilka komentarzy pod tym tez adresem i moim tez, np brawo jesli tak zachowuja sie dorosli ludzie ktorzy wysmiewaja innych z innych stron,to gratuluje ich adminowi, ze takich ludzi trzyma u siebie i ze takie cos toleruje, ,ja zas szanuje jako osobe naszego admina i admina strony typujemy parkami,nic do nich niemam, tez bo sa spoko ludzie , jesli chodzi o jocie czyli jole czy majpana tez to niezycze sobie wysmiewania mnie i pisania pod moim adresem ze pisze jakies referaty, bo nic takiego niepisze te krotkie teksty moje nie sa zenujace ani niesa referatami dpbrze ze niewidzieliscie przezemnie pisanych referatow bo niewiem czy byscie zdayli je przeczytac w miesiac
Gryks kogo ciągną?
Dusia bardzo Ciebie lubię i szanuję ale teraz to przesadzasz.
Alfa a jakie masz liczby ?
Do Keno ?
sebastian bo mie to wnerwia ,chociaż ciebie lubię ,ale możesz odemnie dostać
Wiem Dusia przyjmę Twoje ciosy na moją męską klatę