Wpisy 3 259 633 – 3 259 732
10 czerwca 2018 17:46 → 10 czerwca 2018 19:26, 100 wpisów
Junak podasz liczby którymi gra Alfa bo pewnie poszedł?
Gryks u Ciebie niech pada cały czas
Ty zawsze chciałeś deszcz i deszcz
Gryks ciągle pisał o deszczu aby padał
i ja tu nikogo nie atakuje z tamtej strony zeby nie bylo, wszystkich traktuje na rowni sobie,nikogo nie wysmiewam i nie obgaduje nikogo ani niewinie za jakies bledy jakiekolwiek, czy tez ortograficzn czy tez inyterpunkcyjne czy wogole jakies, ja chce z ludzmi zyc w zgodzie i nieprosze sie tu o bana zadnego jesli zas dostane tego bana jak tu niektórzy pisza to poprostu odejde z tad ale napewno nie pojde na strone typujemy parkami, poprostu zaczne grac i typowac sobie sam albo tez sobie zaloze takiego moze bloga i bede tez robil konkurencje moze stronce typowanie parkami,narazie nic takiego nierobie bo mi to niejest do niczego potrzebne choc szkoda bylo by tu opuszczac grono fajnych tu ludzi ktorych tu poznałem dotad
Gryks niech pada i leje cały miesiąc
u mnie duchota ,że nie idzie wytrzymać...codziennie dookoła ulewne deszcze a nas omijają
arczi wyluzuj o czyms wesolym bys napisal bez pisania o kim kolwiek a potem sie dziwisz
Gryks nie ma deszczu -źle
Jest deszcz -źle
Zdecyduj się co Ty chcesz
Jest deszcz -źle
Zdecyduj się co Ty chcesz
też to przeszłam
gryks będziesz miał basen...rzekę...rybki możesz łowić...tylko wedke weź
gryks będziesz miał basen...rzekę...rybki możesz łowić...tylko wedke weź
dobra narazie wszystkim, zycze milego popoludnia a wieczorem wysokich wygranych
gryks 76 wejdz sobie na czata tam na stronke i poczytaj co o tobie kiedys pisali tam,w archiwum, ja to czytalem kiedys ia sie zdziwilem co o tobie tam pisano dlamnie to bylo przykre bardzo wtedy gdy to czytalem
gryks 76 wejdz sobie na czata tam na stronke i poczytaj co o tobie kiedys pisali tam,w archiwum, ja to czytalem kiedys ia sie zdziwilem co o tobie tam pisano dlamnie to bylo przykre bardzo wtedy gdy to czytalem
arczi nie bede wlazil po co pisac jak my nic nie bedziemy pisac to moze oni tez przestana kazdy zajmie sie soba liczbami roznymi tematami nie co sie dzieje tu co sie dzieje tam warto sprubowac nie chce wlazic po co nie ma tam dla mnie tam nic ciekawego tu mi dobrze tylko zebys tak kolego zbyt sie nie rozpisywal bo pozniej sie dziwisz ze dostajesz zolta kartke to tak bez urazy
a jak my przestaniemy a oni nie trudno pewnych rzeczy sie nie przeskoczy im sie tutaj cos nie podobalo nie podoba i w druga strone ja wole wesole jednak gawedki i liczby jak chcesz szkoda zdrowia
juz sie troche uspokoilo dobrze ze sie puscilem nie chcialo by mi sie wylazic
to ja uciekam bo chyba ja tylko z piszacych zostalem nie chce byc w polu razenia
a jak sie pomylisz reka jest reka a jak zapomnisz ktora ranisz a ktora łamiesz
matryca poszła mi w telewizorze ,naprawiać się nie opłaca więc oglądać tv nie mogę
ja zyje bez tv pare lat i mi dobrze wierze ze ciezko tak na poczatku bez brakuje tego pudelka
dusia a jaka oszczednosc zamiast tv na zielona lub zielona laczke zielony lasek nad jeziorko rzeczke do sasiadki na plotki
gryks76 zrobisz jak chcesz ja tam cie nienamawiam do niczego zlego ani nikogo tez innego i chce aby tu byl spokoj zadnych zadym, ja tez tu zadym tez niebede jakis robil bo niejestem tu po to wcale i nie po to tu przyszedlem, a w innym celu,
dusia pozniej podam w propfilku jesli jeszcze zdaze ,jesli wczesniej nie dostane bana
dusia pozniej podam w propfilku jesli jeszcze zdaze ,jesli wczesniej nie dostane bana
a teraz uciekam juz z tad ide cos sobie poogladac na tv
gryks to dopiero się będzie działo 4 dni ,jak ja te mecze wytrzymam
zaraz wyjdę z pieskiem to też puszczę ,bo u mnie żaba tylko do 20
bedziesz na zielonej czesciej lub z wnusiem pileczke kopac a noz wnusio przekona i bedziesz najwieksza kibicka na zielonej
aaa to ta ala caffe czytalem ostatnio ze chca sie i za to zabrac bo im zagrali na nosie
gryks76 ja tez puscilem sobie wczoraj mini 2 zaklady, tylko z MM narazie stop niegram teraz czas na mini przyszedl
dobra lece naraziewszystkim
ja sie puscilem w sklepiku osiedlowym w te niedziele stoi wlascicielka
gryks76,dusia pa
dusia papa ide tez wezme sobie lampeczke whyski posiedze trza mundialowe mecze powoli rozpracowywac
A z góry na nas patrzy Doktor I kręci dziś 4 doc. SEXKAPY W WIELKIM JAJCU WIĘC UWAGA DENGER ACHTUNG !!!!! Co kto!!!!
Doktor2p będziesz dziś doktorem
Lecę na spacer ponad 30C może wstąpie na bipi zagrać
https://www.blasty.pl/upload/images/large/2017/07/kiedy-twoja-kura-wstapila-do_2017-07-13_21-14-41.jpg
Przez przypadek znalazłam kurę,która uciekła Gabrielowi.
Przez przypadek znalazłam kurę,która uciekła Gabrielowi.
Doktor ?
To Ty jesteś ten doktor od seksmisji ?
Dziś 10
Dobra co macie na wieczor...procz glupot?43,48,45,46,49,42,44wirtualnie
Tom 10 i myślę co jeszcze
Ale dziś niedziela
3.10.13
Nadal zdemolowal młodego 11final i 11 wygrana