Wpisy 3 259 433 – 3 259 532
10 czerwca 2018 16:03 → 10 czerwca 2018 17:08, 100 wpisów
mieliśmy telewizor
grundig
spalił się
dokładnie po 5 latach w
dzień zakupu
ten sam dzień...czaisz
grundig
spalił się
dokładnie po 5 latach w
dzień zakupu
ten sam dzień...czaisz
Moj piluje 2 rok...cawion 3gr ,niemiec...zawieszal sie kilka razychodzi bez zarzutumoglaby rozdzielczosc byc wyzsza
junak 56 no to niezle z tym telewizorem, widac tak mialo byc widocznie mial tylko tyle grac i w to miiejsce musi wejsc nastepca
dlatego ja tez uwazam ze najlepszy sprzet to jest tylko panasonica, zadnej innej firmy sprzet ich jest dlugotrwały i malo awaryjny, wedlug mnie, mam tv panasonica kupiony jeszcze w 2000roku tez cyfrowy ale nie jeszcze z tych takich cienkich i chodzi bez zarzutu wyglada jaby zszedl dopiero z tasmy, piekne kolory piekny dzwiek tylko ze mały jest bo 21 cali , nigdy niebyl w naprawie jedynie co mi sie wytarlo to w pilocie poszla gumka od glosu a tv dalej jak zyleta chodzi
jadlem jagody goji przed chwila
ale dziala troche psychotycznie nie trzeba przesadzac
ale dziala troche psychotycznie nie trzeba przesadzac
na odchudzanie tez ponoc
przynajmniej czujesz cieplo wieksze tak jakby ci organizm spalal szybciej kalorie
przynajmniej czujesz cieplo wieksze tak jakby ci organizm spalal szybciej kalorie
tylko nie trzeba przesadzac bo maja najwieksza dawke witamin a powyzej jakiejs dawki staja sie toksyczne
kiedys mamie kupilem 26calowego sony juz z tych cienkich tv,sony bravia z dekoderem cyfrowym, kolory wedlug mnie do bani,przytlumione, nikomu nie polecam tej firmy poniewaz obecne tv tej firmy to szajs jest, kiedys robili lepszy sprzet jak teraz robia kiedys stawiali na jakosc teraz ida na ilosc, nikomu niepolecam sony, kupowac nic no chyba ze suszarke do wlosow tylko, jesli ktos uzywa, bardzo dobre tv sa tez niemieckiej produkcji telefunken mam taki maly tv tez ma piekna ostrosc kolory bajka poprostu, porownywalne do starszych philipsow ktore tez mialy bajeczne kolory przy normalnych ustawieniach nie na maxa ale 22cale tylko zas sony mi sie schrzanil po 12latach chodzenia i zaden serwis nieumie tego naprawic, pisalem do centrum tez sony dostalem meila ze tych tv juz nie produkuja i czesci do tego niema, i jesli chce to moge sobie zakupic nowy model wiec im podziekowalem i odpisalem ze juz nigdy niekupie zadnego sprzetu z ich firmy,gwarancje na sony tez mialem tylko na 5lat, zas moj panasonic chodzi do dzis , i jeszcze chyba dlugopochodzi, zas sony uzywam tylko jako monitor do komputera stacjonarnego bo jako monitor dziala bez zarzutu w tym trybie,
no i na raka dobre, zawieraja duzo antyoksydantow i substancji poprawiajacych wywtarzanie interferonu (bialka antyrakowego)
no ogolnie powiem wam tak - sa bardzo zdrowe ale w malych dawkach w duzych sa toksyczne i jak ktos przesadzi to moga byc wymioty zawroty glowy bol i zmiana cisnienia krwi
ogolnie jagoda goji to dzika jagoda tak samo jak u nas wilcza jagoda z tymze moze mniej toksyczna
junak 56 nie stety gumki w tym pilocie nie dara dy wymienic poniewaz niema czegos takiego w sprzedazy takich czesci ja sobie zakupilem jeszcze doniego takiego samego pilota tez orginalnego i takiego jak poprzedni byl i gra i buczy , po lataxch tez zakupilem sobie wiezyczke panasonica za grosze i tez chodzi jak nowka poniewaz osoba ktora mi ja sprzedala malo co ten sprzet uzywala psprzet jest juz wiekowy ale gra pieknie ja jestem z tego sprzetu zadowolony bardzo i nigdy bym panasonica niezamienil na nic innego, jesli mi kiedys padnie tv temn to nastepny tez bedzie firmy panasonic
Junak56 tak ale nasze owoce raczej nie lecza, maja jakies wlasciwosci ale mozna je jesc kilogramami
3 259 466. aya dlaczego piszesz ze ***y pisze niby jakie te ***y
to sa co?
ja wiem ze niemiecki sprzet niektory tez jest dobry, ale wiadomo wszystko sie kiedys i psuje nic niejest wieczne przecierz nie?
to sa co?
ja wiem ze niemiecki sprzet niektory tez jest dobry, ale wiadomo wszystko sie kiedys i psuje nic niejest wieczne przecierz nie?
do najzdrowszych owocow w polsce naleza porzeczki czarne, jablka, orzechy, jagody, winogrona, truskawki
oczywiscie duzo ludzi je tylko dla smaku, a jem te jagody tylko dla zdrowia nie dla smaku
oczywiscie duzo ludzi je tylko dla smaku, a jem te jagody tylko dla zdrowia nie dla smaku
w kazdym razie poprostu jedna kuracje robie przez pol roku i potem stop
niemyslcie ze ja tutaj cos tam reklamuje jesli chodzi o sprzet elektroniczny oj nie nie, ja tylko za dlugo siedze w tym sprzecie tez i orientuje sie bardzo dobrze moj kuzyn naprawia take zabawki jeszcze, niestety, i wie na ten temat wszystko ja zreszta ze swojego doswiadczenia tez wiem duzo w tym temacie dlatego moge tez i komus cos podpowiedziec , w sensie sprzetu tv tez,
Jagody Goji zawierają atropinę w dobrych ilościach. Nadmiar spożycia jagody goji może prowadzić do poważnych skutków ubocznych, takich jak zawroty głowy, uczucie dyskomfortu w oku, niewyraźne widzenie i halucynacje.
no to ja wlasnie czuje takie cos jak po spozyciu wilczej jagody tylko w mniejszych ilosciach
atropina to jest to co zakrapiaja oczy zeby powiekszyc zrenice przy badaniu wzroku
Użytkownik 01234Zorro567890 dodał nowy komentarz w temacie:
Koniec Bonusa Multi Multi oraz promocja gry na 7 liczb !
Koniec Bonusa Multi Multi oraz promocja gry na 7 liczb !
Cześć
Goji zawierać selen w dużych ilościach i mogą mieć wpływ na rozwój płodu. Dlatego kobiety w ciąży powinny unikać jedzenia tych owoców. Selen jest wiadomo, że powodują poważne wady wrodzone zaburzenia produkcji ***y i obniżenie liczby plemników.
Jocia jest ?
Jagód goi są zdrowe
Tylko kie w nadmiarze
Goji berry spożycie może powodować niestrawność i łagodne zaburzenia trawienia u osób z osłabionym układem trawiennym. Nadmiar spożycie jagód goji suplementy mogą powodować niestrawność, nudności, wymioty i biegunkę.
Nie
kropkowane angier
potrafię przeczytać...
oglądało się
koło fortuny
potrafię przeczytać...
oglądało się
koło fortuny
Jak jest jocia to zaraz będzie zadyma
aya ja sie zgodze z Toba ze kolory mozna ustawic to jest prawda tylko zauwaz ze te kolory nigdy niebede takie jakie chcesz i niezawsze odwzorowuja prawdziwe kolory,czy tez nasycenie obrazu, najczesciej jest tak ze ustawisz piekne kolory, a podczas ogladania jakiegos powiedzmy filmu kolory blakna ci lub tv sie tez i nie kiedy nawet sam potrafi rozprogramowac sony ma tak czesto, niewiem jak te teraz ktore kosztuja przeszlo te 7999zl ale te wczesniejsze to porazka jest, oczywiscie sony twierdzi ze ma super sprzet aby sprzedac jak najwiecej , ale to nie jest prawda, nie mowil bym gdybym niemial w domu ich produktu i go nie uzywał sony to jest legendarna firma i strasznie okrzyczana sprzet dobry robili kiedys ,sony dobre to robi kamery wideo, wiezyczki ikiedys dawniej robili dobre walkmany discmeny i monitory czarno biale do monitoringu oraz, jeszcze pare innych zeczy jak aparaty fotograficzne powiedzmy poniewaz stosuja tam szlka soczewkowe karla zeissa ,
Angielski ja jem codziennie ale 1 łyżeczkę jagód goi.
Tak więc, jeśli chcesz cieszyć się korzyści zdrowotne jagód goji, należy ograniczyć spożycie. Zbyt dużo jagody goji może prowadzić do poważnych problemów zdrowotnych.
Sebastian_M no sa ograniczenia w nadmiarze jest bardzo szkodliwa
Do tego siemię lniane zmiksowane
Sebek kiedy promocja
I do tego sezam
Zbigniew na co promocja?
O Jocia
aya gdzieś jest nie wiem
w tym momencie gdzie
może żartem napisałaś...
niewnikam w to...
w tym momencie gdzie
może żartem napisałaś...
niewnikam w to...
Żeby trafić obiki
Reakcje alergiczne, jakie może wywołać stosowanie atropiny, to: pokrzywka, podwyższenie temperatury ciała, nadpobudliwość, sucha i swędząca skóra, zaczerwienienie skóry. Zażycie atropiny może wywołać następujące reakcje toksyczne: poszerzenie źrenic, wstrząs, suchość i zaczerwienienie skóry, hipertermia, zatrzymanie moczu, światłowstręt, podwójne widzenie, śpiączka, delirium, omamy, dezorientacja.
Teraz nie będziemy szukali wpisu ze aya to Jocia
Zamniale jest bonus 1500
Aya nie rób zadyma jak jotalajna