Wpisy 3 256 517 – 3 256 616
7 czerwca 2018 12:55 → 7 czerwca 2018 15:30, 100 wpisów
tak będę robić gryks76 wysyłać na następne z typowanych na poprzedzające losowanie
Namagnezowalem rasie Teraz cwiczonka emotki szkoda że nie ma ze sztanga 80kg do góry na rozgrzewke
5 minut zagrane wrealu
Gryks masz urlop
Witamina D3
Zaraz rodeo 3.5.13
60% ceny benzyny to podatki , dziś rząd przegłosował kolejny podatek , dobrze że od 15 lat
jeżdżę na gaz
jeżdżę na gaz
A ja rowerem
Zaraz kabaret zaraz cyrk zaraz rodeo na 102
angierski znam takich co nigdy nie mieli prawka a samochodem jeżdżą
Dopisano wyniki Multi Multi
01,08,09,11,14,20,21,25,29,31,37,44,55,57,59,65,66,73,75,77
Plusem jest liczba: 08
01,08,09,11,14,20,21,25,29,31,37,44,55,57,59,65,66,73,75,77
Plusem jest liczba: 08
Analiza stałych zestawów liczbowych Multi Multi
Przeanalizowano 10653 zestawów od 1387 typujących.Łączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 10 150 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 23 422 zł
TOP 5 zestawów Multi Multi:
- leo19 - koszt gry: 2,50 zł, wygrana: 120 zł = 48,00 x koszt gry
- romario5555 - koszt gry: 5,00 zł, wygrana: 122 zł = 24,40 x koszt gry
- mrowka faraona - koszt gry: 65,00 zł, wygrana: 1 532 zł = 23,57 x koszt gry
- bronko2 - koszt gry: 7,50 zł, wygrana: 142 zł = 18,93 x koszt gry
- Robertosss - koszt gry: 7,50 zł, wygrana: 140 zł = 18,67 x koszt gry
Dopisano wyniki Super Szansy
Wylosowany numer to: 2550790
Wylosowany numer to: 2550790
Typowania Super Szansy
kry03 wytypował(a) 4729090 - wygrana 10 złsherlokmarysia wytypował(a) 0960990 - wygrana 10 zł
Raz kilka lat temu jechałem na wiosnę bez świateł policja mię dopadła mandatu nie dali ale się spytała czy wymieniłem powietrze zimowego na letnie nie .to mi wypuścili powietrze
Dopisano wyniki Kaskady - 02,04,05,07,08,10,12,14,17,20,21,22
Gryks masz urlop
Wrócę do domku kawka truskawki z 4szt smetana i liczby zabawa z ts
W pewnym sensie tak cóż 6 lotto 5/5 2/2 w ep na drobne wydatki na nie robienie nic przez 20 lat styknie żeby było ok musze jutro te parę groszy dziabnac w ej bo te banki dziś w lotto to mi nic nie dadzą
ja chcialem sobie kupic hulajnoge elektryczna 2000w za 3 kafle ale mama mowi ze za stary i wstyd w bloku
jutro za to biore deskorolke kawasaki 10 pro, moje pierwsze kawasaki
za 1430
za 1430
Będę w domu za 30 minut to się wezmę za liczby może ktoś coś zaproponuje
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
14 dni pracy do wakacji
wchodz zawsze wieczorem od 18... i nie moze skusic
wchodz zawsze wieczorem od 18... i nie moze skusic
Susza ajeszcze lata niema
ja im dam nowa statystyke nowke nie smigana nie bedaca w programie
moi starsi juz starzy i schorowani, ja im bede podsylal kupony a oni beda placic
dzisiaj urzad skarbowy mi zwrocil 35 zl - bedzie na totka
wpisalem ze koszt biletow miesiecznych i raczej mnie nie wezwali wiec rozliczone ok
wpisalem ze koszt biletow miesiecznych i raczej mnie nie wezwali wiec rozliczone ok
dali mi 3 strony a4 ofert pracy patrze a tu monter, elektryk, dekarz, spawacz
a ja mgr inz i nie ma dla mnie pracy - ani razu mi zadnej oferty nie przedstawili
schować tytuły bo dziś MGistrzy zasuwaja na produkcji na brygadówce na maszynach
Jak kto chcę prcować teraz mgr to jak średnie wszyscy co drugi MGR tak się porobiło
Ale życzę ci powodzenia po szkole jak masz czas i co zjesć to szukaj tego co chcesz po studiach a jak kotś nie ma co do garnka wsadzić i wyciągnoć to pracują po Mgr na produkcji jak pisałem
no byc moze tak jest, ale ja nie bede sie znizal do takiego poziomu
ja mam 36lat jestem po liceum na bardzo dobrych ocenach.A od 7 lat sprzątam klatki schodowe.
jak byś był powyżej tego czyli najlepszy to po MGR a tak trzeba mieć znajomosci lamentowanie jak co teraz co drugi MGR dawniej to było coś teraz tylko Dr
ale jak masz za co żyć to masz czas moze coś znajdziesz najwyraźniej masz z czego żyć
Ja już wiem jak to wygląda jak byś był powyzej tego to byś miał prace ale musiał byś być bardzo dobry a jak jesteś tylko dobry to nici to tylko znajomości
Mam tych klatek 30 za 1800 zł.miesięcznie..Niestety dzisiaj trzeba ostro zapieprzać fizycznie by zarobić pieniądze..Po biurach i urzędach siedzą tylko po znajomości.Nikt obcy z wykształceniem tam się nie dostanie by siedzieć nic nie robić a brać pieniążki..
teraz jest bum bo kadra ucząca na uczelniach ludzi potrzebuje i co drugi wychodzi MGR a wiedza marna a nigdzie nie pójdzie i będzie biadolił
W urzędach jest miejsce dla ludzi z praktyką doświadczeniem które się zdobywa latami..
A taki nowo -młody co wyszedł dopiero ze szkoły to jakie ma doświadczenie -żadne..Po tem wychodzą kretyńskie zarządzenia od młodych tumanów którym ktoś powierzył ważne stanowisko
A taki nowo -młody co wyszedł dopiero ze szkoły to jakie ma doświadczenie -żadne..Po tem wychodzą kretyńskie zarządzenia od młodych tumanów którym ktoś powierzył ważne stanowisko
Teraz strasznie poprzeczka podwyższona jest dawniej średnie to było coś teraz MGr to jak średnie no tak to wygląda przykre to ale tak jest słynny naród uczący się przejmujący tytuły profesorskie w strukturach prawniczych , lekarskich itp nazwał Mgr takimj tumoczkiem trochę to obraźliwe ale tak to nazwali u nich zaczyna się Dr oczywiście też muszą mieć Mgr ale na tym się nie zatrzymują się
znajomości jeszcze ratują jak ktoś ma ludzi się kształcą jeszcze się uczą i wiedzą że na nich miejsce czeka w biurze tak teraz jest
znam wszystko jak to działa, bez znajomości też miał byś prace ale musisz tyrać i być lepszy od innych wyróżniać się to byś miał prace po tym Mgr inż a jak jesteś tylko dobry to nie masz co liczyć na prace w biurze
W miejscowości Kętrzyn padła wysoka wygrana w zdrapce DESZCZ PIENIĘDZY
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki