Wpisy 3 256 417 – 3 256 516
7 czerwca 2018 10:39 → 7 czerwca 2018 12:54, 100 wpisów
Na mistrzostwa świata nie pojedziesz ?
Glik teraz Ty
Reprezentacja się rozsypuje
no co teraz kolano ztrzaskane nie moge zgiac wogole, ani stanac na noge niemoge, noga w lydce spuchnieta zdarta, kupe siniaków noga sina cala ,ale to nic zagoji sie pewnie kiedys no na mistrzostwa niepojade, zreszta sie nie wybieralem wc ale tez,
Arczi byłeś u lekarza?
Trzeba zrobić przeswietlenie
Dlaczego poszedleś do apteki ?
Człowieku w takich wypadkach trzeba jechać na ostry dyżur
Ta z apteki Ci tego nie powiedziała?
Jedź szybko na ostry dyżur i nic nie kombinuj
Kurka Wodna
Absolutnie
Ale numer
Ja nie mogę
Tak na poważnie to naprawdę powinieneś od razu pojechać na ostry dyżur do szpitala
Rozumiesz ?
Dusia
Jak u syna lepiej ?
Zobacz Dusia Teraz Arczi poszkodowany
A najgorsze że nie pojechał natychmiast do szpitala. Zrobili by prześwietlenie czy wszystko ok
powinien iść do lekarza
i wystąpić o odszkodowanie
skoro takie dziury w chodnikach
i wystąpić o odszkodowanie
skoro takie dziury w chodnikach
Arczi chyba przyjadę do Ciebie i Ciebie zawiozę
Człowieku
Junak
Junak masz rację
Ale najpierw obdukcja i zdiagnozowanie
Od czego mamy tu doktora?
Doktor gdzie Ty jesteś? ???
Sebastian żyje ,zmienia opatrunki ,ma wycięty prostokąt w gipsie tam gdzie go operowali
Arczi nie bagatelizować tego
To poważna sprawa
Dusia czyli jest pod opieką
A Arczi sam w domu siedzi ?
To się głowie nie mieści
Arczi jesteś?
Gryks pod opieką
Tak powinno być
arczi on też tak myślał ,a tu klops ,rezonans wykazał zerwane ścięgna krzyżowe kostki ugytek 1 cm kostki i naderwane ścięgna od pięty ,ma wsadzone 2 kotwiczki tytanowe
jak nie może chodzić
to coś mu się mogło stać...arczi idź do lekarza...niech Cię ktoś zawiezie...Sebastian ma racje
to coś mu się mogło stać...arczi idź do lekarza...niech Cię ktoś zawiezie...Sebastian ma racje
Arczi koniecznie musisz iść do lekarza. Jak nie możesz chodzić wezwie karetkę i powiedz co się stało i że byłeś w szoku i poszedleś do apteki po opatrunki i do domu.
Tu nie ma na co czekać
arczi powinien zaraz zadzwonić po pogotowie ,w końcu ktoś by za te dziurawe chodniki beknął
nie sebastian nie bylem u lekarza , a apteka byla blizej od miejsca wypadku,a a w aptece byla jakas mloda niunia zajeta wogole czym innym niz praca ,dala to co trzeba i nic pozatym, ale spokojnie niema co tragedji robic , przezyje jakos, grunt ze nie jestem polamamny ze gipsu nietrzeba a a siniaki zejda, jak troche ulzy bol to wtetedy udam sie do lekarza zapewne narazie sam sie kuruje jakos, , nie siedze sam sebastian w domu, spokojnie dam jakos rade tez narazie stanac niemoge na prawa noge lewa tez w kostce skrecona ala spokojnie kilka dni w domu poleze i moze wszystko sie poprawi choc troche,, ostatnio jak bylem w szpitalu na chirurgi z tzw stopa cukrzycowa to chcieli mi noge odrazu uciac niedalem, leczylem sie sam i palca u nogi prawej wyleczylem sam wiec teraz tez sobie jakos poradze
A jeszcze kolana pozdzierane i trzeba zrobić zastrzyk przeciw tęźcowi
Arczi nawet nie czytam tego. Idź koniecznie do lekarza
Koniecznie
I to jak najszybciej. Zadzwoń powiedz co się stało i powiedz że nie mozesz chodzić. Musi ktoś do Ciebie przyjechać
dusia nikt nie beknie za toniestety tam jak ktos kiedys sie zabije to moze wtedy ktos dostanie po dupie, tam juz nie jedna osobasie poobijala i zglaszali ludzie o tej drodze i tym chodniku urzad sie tlumaczy ze to niejest ich chodnki tylko spoldzielni mieszkaniowej w jakims tam miescie ze to jest ich blok itd i oni ponosza odpowiedzialnosc za swoje drogi , ale co tam do wesela sie mi zagoji, narazie niebede jakis tyydzien chodzil odpoczne troche od kolektory tez poobserwuje liczby sobie, jakos bedzie zagoji sie spokojnie
Zrób tak jak Ci mówię. Nie bagatelizuj tego.
arczi twoja wola,ale wiem że spółdzielnia też może być pociągnięta do odpowiedzialności karnej za zaniedbania
sebastian nie bagatelizuje ale w moim osrodku gdzie ja naleze niema chirurgi wogole musialbym jechac do sasiedniego miasta, i do szpitala tam, jesli chodzi o pogotowie to szkoda poprostu gadac unas oni tylko przejezdzaja jak ktos juz umrze stwierdzic zgon, i nic pozatym, a pomagaja tylko w wypadkach na drodze tak to maja gdzies niewiem czy to czasem na tych karetkach nie jezda ci reazydenci z pod sejmu, bo tak to wyglada, zreszta mam kolege ktory jezdzi w pogotowiu ma domnie po poludniu wpascjest sanitariuszem to zobaczy i powie jak on to widzi,wiec spokojnie sebastian dam k jakos rade sobie sam, ale dziekuje za dobre rady
dusia wiem otym ale ja niechce nikomu robic kolo piura nielubie gdzies kogos o cos tam oskarzac, narazie nie pojerzdze na rowerze nie pochodze jakis czas do kolektury tez , ale grunt to sie dobrze czuc i wtedy bedzie okej
arczi jak piszesz że nie chcesz nikomu robić koło pióra ,oni są ubezpieczeni i biorą grube tysiące za zarządzanie
jak kazdy im odpuszcza to takie potem są skutki ...oni,to bagatelizują i nigdy tego chodnika oraz schodów nie naprawią
arczi z tego co piszesz to jesteś bardzo poobijany w dodatku upadłeś na twarz ...
dziekuje wam wszystkim za dobre rady jestescie wpozatku wszyscy, ale troszke poleze w domu a pozniej sie zobaczy leki przeciwbolowe biore juz, a pozniej kolega przyjdzie to to sprawdzi co i jak i najwyzej mnie zawiezie do szpitala on jako sanitariusz bedzie wiedzial co robic zreszta mysle ze niebedzie tak zle zemna , uciecie nogi przezylem to i ten maly wypadek tez przezyje jakos , ja niewiem co to jest za spoldzielnia bo ja w doniej nienaleze to sa tylko ich bloki inic wiecej,
tak dusia upadlem na twarz ale nipodzieralem sie na glowie tylko skrecona kostka lew lewej nodze strzaskane kolano i lydka w prawej nodze i pozdzierane lokcie, ale glowa cala zadnych obrazen lokxcie sa zagoje kolano tez tylko trzeba czasu wazne aby bol przeszedl apozniej jakos damy rade niemna co dramatu robic jakiegos ja sie zawsze smieje i powtarzam ze do wesela sie zagoji,
grunt to byc dobrej mysli i sie nigdy niepoddawac a to juz duzo daje ludzie nietakie wypadki przechodza i jakos daja rade wiec dam i ja rade tez
Arczi to zdrowiej,
...dobra uciekam z pieskiem bo mnie zaczepia łapką ,chyba coś mu się chce ....
...dobra uciekam z pieskiem bo mnie zaczepia łapką ,chyba coś mu się chce ....
dusia dziekuje i rowniez zycze zdrowka i Tobie tez
Poszedlem wyprowadzic psa...spalilem skretaa pues dalej na kanapie chrapie...pojdzie za godzine
tomi77 dziekuje i tez zycze ci zdrowka i wysokich wygranych i tak samo Tobie sebastian duzo zdrowka i wysokich wygranych
Arczi jak trzeba to przyjadę do Ciebie i zawiozę do szpitala
Tomi pusciles kupony dla Arcziego?
Arczi jak masz jakieś pewne liczby to wyślę za Ciebie jesli5chcesz
3 256 484 SEBASTIAN NIE TRZEBA ALE DZIEKUJE, ZA DOBRE CHECI, A CO DO LICZB TO PEWNIAKI MAM ZAWSZE W PROFILU, NIE WYSYLAJCIE DLAMNIE LICZB GRAJCIE I WYGRYWAJCIE DLA SIEBIE
.ide sie troche zdrzemnac a wszystkim zycze wysokich wygranych
Już zyje mundialem jutro rywale z grupy też grają Senegal z Chorwacja Japonia ze Szwajcaria
Będę chciał się puścić z zakładzik ami z zakładem na 1 kolejkę grupowa
No to miłego dnia i kaski od ts i dobrych typów czas na ćwiczenia
A jutro z Chile gramy sparing....
koniecznie obejrze jaka forma dysponuja nasi kopacze
koniecznie obejrze jaka forma dysponuja nasi kopacze
ktoś się śmiał
z 8 ,30,33,38,47,48,49,57,59
nie wlazły na 14.00 zato na 21.40
z 8 ,30,33,38,47,48,49,57,59
nie wlazły na 14.00 zato na 21.40
Junak to może smiejmy się nawzajem z typów na 14h i dajmy na wieczór