Wpisy 3 256 617 – 3 256 716
7 czerwca 2018 15:31 → 7 czerwca 2018 18:49, 100 wpisów
ale życie weryfikuje póki ma bo ktoś gotowe da na stół postawi talerz z obiadem umyje wypierze to tacy ludzie będą wybierać i biadolić jak to nie ma pracy
prawda
Mulag daj na luz dzisiaj nie idziesz i ja do kołchozu..bo 5 nitek albo do zwolnienia i wyrok sądu najwyższego Rok w zawieszeniu z karkasem na łebie chodzić
nie lubię biadolenia ja sam w dupę dostałem znam życie samemu jako dziecko jeszcze przed 18 praca gotowanie walka o życie szkoła
Mulag czyszczenie basenu robie na polu inni na dworze.. i napełnie go żywą wodą ze studni.. a jutro plum plum tylko się woda ogrzeje...
ja jeszcze obiadu nie jadłem pospałem wstałem po 14 kawkę do pijam i na działkę po 16 idę tam coś robić
Ja też się zwolniłem po jednej nocy w nowej pracy..bo mi nie pasowało ale rozumiem każdego nie poto się ktoś kształci żeby buty lizać...
Mulag muszę iść do kierownika i mu powiem że jak mnie nie przeniesie to się zwolnie...
No tak życzę angierski dobrej pracy jak jest faktycznie bardzo dobry w tym co skończył a jak nie to kołchoz jak sie z czegoś chcę żyć nie ma innej drogi
Mulag Zag mi dzisiaj pisał że ktoś w keno 10.000trafił w Dębicy. Nie Ty czasami..dobra narazie idę basen wyczyścić
no ja nie mam zadnych ukladow, licze na to ze ktos mi da ta prace, ale po to mam studia zeby pracowac przy biurku w kazdym razie tam tez trzeba duzo myslec dlatego jak jestes slaby w tym gdzie ja pracuje to pewnie tej pracy nie dostaniesz
tych magistrow sie porobilo duzo, wiadomo kazdy chce miec latwa robote i sie nie narobic, ale co jest warty magister po wyzszej szkole umiejetnosci, a magister po uniwerku to jakas roznica prawda
jak jesteś bardzo dobry to praca będzie a jak taki sobie to nie będziesz miał taka prawda pwodzenia w poszukiwaniu bo widze że masz czas i parasol ochronny w domu uciekam na działkę
to czy jestem dobry - mysle ze tak, mam parasol taki ze mam gdzie mieszkac ale tez place za to co skorzystam i za jedzenie
od rodzicow nigdy nie bralem a to ze na studia mi dawali to oddalem
jedyny problem z wiekiem - bo latka leca malo na emeryturze odlozone a pozniej nie wiem czy w takim wieku dostane robote
Gryks mam dwa Lotto z Plusem jeden z trafił i 5 Mini też z trafił
Oświeć mnie proszę bo ja po nocy ..to tak się czuje.. czy jutro jest jakiś mecz Polska z kim..
Jeszcze jedno pytanie...Mam jechać do Poznania czy mecz będzie w TV
wszyscy napaleni na dzisiaj moj znajomy przyszedl mowi ze musi leciec bo mecz
Angierski dzisiaj mecz w studio Lotto 8 Milionów może oto koledze chodziło
Forsami tak sie zwinal jakby mial spalinowe wrotkizagorzaly kibic - przed tv
może ręczna siatka może inny mecz może w fife gra lub tym podobne
Mi to lotto jaki jutro i w poniedziałek z Litwa będzie wynik wg mnie on nie jest najważniejszy
A mi Lotto nie Lotto bo chce mieć te 8 Milionów na swoim koncie
Ojej...spadlem na 3 w pewniakachale cale 19 losowan przebujalem na 1 pudlejutro gramy na Inea stadion
Takie mecze zwłaszcza przed munialem to dla mnie taki inny trening w praktyce coś poćwiczyć na rywalu sprawdzić tych rezerwowych jak by któryś np miał zolta kartkę
Czy jak teraz glik ma uraz ktoś za niego musi grać 2 spotkania wg mnie dużo towarzyskie wg mnie Bednarek mógby grać nie cionek
Dla mnie polska może jutro i w pn z Litwa baty dostać 7-0 nawet byle na mundialu cisneli walczyli i wygrywali
Wg..mnie to a ni ten Linetty ani Cionek nie powinni grać w reprezentacji mógł dać Wilczka...i nie wiem czy Mierzwa jest jak nie to mógłby grać..a tamtych dwóch to dla mnie nieporozumienie..a co to jakaś przymusowa przyjaźń Polsko Francuska..już tu kilku takich było farbowanych...i bez szalu...
Dla mnie peszko Błaszczykowski są nie porozumieniami obym się mylił i grali jak za najlepszych lat szczególnie ten drugi
Tu taki unas grał Ludovic Obraniak..i trener powinien stawiać na Młodych...wg..mnie..przecież te Piszczki Bładzczykowskie..stare dinozaury..wiecznie grać nie będą ..A wogóle ten Kamiński no to już jest całkowicie nie porozumienie. Już tego goscia widziałem pare razy w akcji to nasza drużyna traciła przez jego nieudolność bramki
Gryks no jak jaka..Linetty to kto I zabol i Polak czy sie myle..
Wpisz sobie w Google cionek polski piłkarz pochodzenia Brazylijskiego
Linetty polaczek
Linetty polaczek
Mówię Ci Gryks że ten Kamiński to cienias zobaczysz jutro jak zagra co pokaże..
Obys się mylił z tym że zagra a jak by nawet to że nas miło zaskoczy
Dotam a co tam za zmiany. No ja niestety nie oglądam studio Lotto..
i wygląda że wieczorem będzie teraz jedna osoba, no i wstęp jest inny