Wpisy 3 256 317 – 3 256 416
7 czerwca 2018 00:33 → 7 czerwca 2018 10:37, 100 wpisów
Użytkownik marek-m62 dodał nowy komentarz w temacie:
Koniec Bonusa Multi Multi oraz promocja gry na 7 liczb !
Koniec Bonusa Multi Multi oraz promocja gry na 7 liczb !
Ok, mykam
Na 14:00 4,6,12,17,21,26,31,36,48,51,54,58,61,66,72. Ciekawe czy coś wpadnie
Jęsli 0/15 to możecie traktować moje jako na NIE
Na razie
Na 14:00 4,6,12,17,21,26,31,36,48,51,54,58,61,66,72. Ciekawe czy coś wpadnie
Jęsli 0/15 to możecie traktować moje jako na NIE
Na razie
Ziorłem jeszcze na chwilę co taka zmiana nastrojów arczi? Nie smutaj
Teraz już trzeba rano wstać niestety
Teraz już trzeba rano wstać niestety
ja tez wszedłem tu tylko na chwilke aby zobaczyc coo tu sie dzieje wogole jeszcze cos atu nikogo niema, smutny jestem bo miałem dzis mały wypadek, strasznie sie pobijałem i niemoge chodzic wcale noga w kostce spuchnieta lewa, a i prawe kolano roztrrzaskane i cała noga prawa spuchnieta kupe sincow jak pech to pech szedlem do kolektory i niedoszedlem,poprostu na schodach kolo jednego z budynków malo sie nie zabilem poprostu zle stanełem na danym schodzie i polecialem w dol prosto na twarz, zrobilo mi sie momentalnie ciemno przed oczczami i polecialem tak ze szkoda gadac dobrze ze tylko glowa nie uderzylem w ziemie bo juz by bylo pomnie, i do kolektury juz niedoszedlem ledwo sie doczolgalem do apteki aby kupic cos sobie na rozwalone kolano pozdzierane rece itd, inic nie poslalem na wieczor, a wieczorem wyszły moje liczby ktore typowalem po rannym losowaniu, jak pech to pech
sniony numer wyszedl i tak jak wczesniej podawalem 15,1,7,10,i jeszcze pare ale coz nie zdazylem wyslac teraz to dopoki kolano sie niezagoji a przy cukrzycy za szybko to niebedzie tez to moge sobie pomarzyc ojakiej kolwiek grze .bo noga spuchnieta jak diabli i straszny bol jest cholerny w kolanie nie wiem czy staw kolanowy jest cały okaze sie za pare dni, jak i czy bede mogl chodzic narazie niemoge zbytnio stamnac na zadna noge ani lewa ani prawa
poprostu szkoda gadaca juz miałem sobie rowerekiem pojezdzic atu wszystko diabli wzieli w ciagu kilku minut takie cholerne chodniki robia schodowez dziurami w srodku , widzialem tam juz kiedys nie jedna osoba tam zaliczyla upadek teraz przyszedl czas na mnie
poprostu szkoda gadaca juz miałem sobie rowerekiem pojezdzic atu wszystko diabli wzieli w ciagu kilku minut takie cholerne chodniki robia schodowez dziurami w srodku , widzialem tam juz kiedys nie jedna osoba tam zaliczyla upadek teraz przyszedl czas na mnie
kurcze na kazdym kroku trzeba uwarzac zeby niezginac, gdzies
dobra tez uciekam spec juz dobrej nocy zycze wszystkim ajutro wysokich wygranych wszystkim
Arczi wracaj szybko do zdrowia,współczuję Ci,i przełam wreszcie tego pecha,jesteś dobry w typowaniach i życzę Ci dużej wygranej,a jak ja coś życzę to się spełnia
no przeciez doktorku nie bede ciebie wyzywal jak ty mnie tu grasz cacy a u korna ostro jedziesz nie tylko po mnie pasozyty to najdelikatniejsze slowo twoje u niego juz nie mowiac o waszym malym czacie powiedzmy ze tam tylko o liczbach co mnie osobiscie nie interesuje co tam piszecie jak i wasze liczby choc wg was nie ktorzy tam wchodza tylko po liczby i macie z nich ubaw mi to lotto
dajcie se spokój ważniejsze sprawy są jak zagospodarować działkę co z trawą
arczi zdrówka życzę i zeby to nie było nic grożnego,najlepiej to by było żeby ktoś Ciebie zawiózł na prześwietlenie i do lekarza..latka robią swoje kości już nie takie mocne...
idę spać i po obiedzie ide na działeczkę odpoczywać albo coś wytne chwasty są wszędzie na działce w ogrodzie w rodzinie w kraju wśród sąsiadów itp
u mnie wczoraj tylko 4/6 i 2x3/5mogli by dać mi wygrać chociaż na telewizor bo mi poszedł w
https://img1.obrazkionline.pl/ob/czwartek/czwartek_002.jpg
Dzień dobry.
Dzień dobry.
galik i dusia dziekuje wam
witam wszystkich
Hej zaraz idę spac po 3ZM na 14 kupiłem 3.5.13
Dusia te liczby ktore podalas smialo wysylaj sa na tak jak najbardziej
Lecę spac 3.5.13
Witam
15,17__16,49,70/21__30,41__32,44/57
__63,68__34,66,74/76__29,78__10,55_
_36,56__20,45__
1,5,22
21,57,76
15,17__16,49,70/21__30,41__32,44/57
__63,68__34,66,74/76__29,78__10,55_
_36,56__20,45__
1,5,22
21,57,76
WITAJ ZAG 69
witaj Junak 56
miłego dnia zycze wszystkim i wysokich wygranych
miłego dnia zycze wszystkim i wysokich wygranych
witaj sebol82
dzis proponuje kreslic liczby takie 34,35,36,37,38,39 76, powinny wszystkie wejsc o 14 godz.
Ktos wygral 24tys na 2liczby hehe
W miejscowości Skarżysko Kościelne padła wygrana 10 000,00 zł w grze Keno
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Dębica padła wygrana 10 000,00 zł w grze Keno
W miejscowości Bytom padła wygrana 50 000,00 zł w grze Keno
Stawka 200 zplusem kto tak gra
W miejscowości Dębica padła wygrana 10 000,00 zł w grze Keno
witaj jacunn
zle sie czuje bol kolana nie samowity ale mysle ze do wesela sie zagoji , na razie nie moge stanac na noge prawa wogole klano zmasakrowane , ale rzepka chyba jest
zle sie czuje bol kolana nie samowity ale mysle ze do wesela sie zagoji , na razie nie moge stanac na noge prawa wogole klano zmasakrowane , ale rzepka chyba jest
3 256 392.tomi77 puszczaj co chcesz,
zag69 3 256 393. liczbe 2 zmien na 3 bo szybciej wyjdzie jak 2
Cześć
czesc sebastian
Arczi przeczytałem co się stało bardzo współczuję i na drugi raz uważaj na siebie
Ty musisz podwójnie na siebie uważać
Co tu się dzieje?
U Dusi wypadek.
Teraz Ty
U Dusi wypadek.
Teraz Ty
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 719 000
Gryks też lekko poszkodowany
sebastian dzieki,ale zawsze uwazam na siebie ale wypadki chodza po ludziach niestety , i nic nato nieporadzisz, tak przy cukrzycy nieraz jest ze idziesz normalnie nagle robi sie ciemno przed oczami tracisz panowanie i lecisz w przepasc jakas chwila moment i nieszczescie gotowe
tak jak mowisz sebastian musze podwujnie na siebie uwazaac to prawda jest
sebastian masz w domu psa i chomika?
Arczi i co teraz ?