Wpisy 3 256 117 – 3 256 216
6 czerwca 2018 18:27 → 6 czerwca 2018 20:31, 100 wpisów
wiedza "a wiedza" to roznica... na dobrych portalach sa raczej wiarygodne tresci
a na tych stronach "roslina ktora cie wyleczy ze wszystkiego" jedynie 400 zl
a na tych stronach "roslina ktora cie wyleczy ze wszystkiego" jedynie 400 zl
.............jeszcze chwila jeszcze troche i zapomnisz mnie........
w tym roku jeszcze nie zagrałem ale się bawię na sucho nie wiem dlaczego może to choroba
hey forsa krasna................ forsa wczoraj w legnicy 8 z plusem wpadla musze i ja cos trafic tylko ze stawka z plusem nie lubie grac czesciej trafiam jak nie zaznacze a jak zaznacze to d
Lotto kumulacja 8 Milionów nie przybyło dużo do puli..co..obroty spadły
uwaga uwaga ogloszenie bez platne dotyczy tylko tych z tej strony jak i z innych nie koniecznie majacych tutaj naszczescie kata lub sa pod innymi ukrywaja sie a wiec mianowicie.........
Ja w swoim życiu dość się napracowałem na nocach... i jak mam iść na noc to tak jak by mi kto do kieszeni..no wiadomo co..nas...ł..
czterobrygadówka się szykowała ale dyrektor powiedział ze wstrzymane
wlasnie z fb dowiedzialem sie ze jest dzis miedzynarodowy dzien pocalunku tak wiec do was milusinscy ktorzy mi obrabiala 4 litery szydza ze mnie itp pocalujcie mnie w te moje 4 litery z powazaniem a wlasciwie bez gryks
Forsami nocki są piękne dzisiaj ide
Forsami jej mąż pracuje w nocy
po co ci ci obrabiala maja miec czysto to nie ma byc przyjemnosc
o 7/9 11 losowan temu bylo w jednej stat, akurat tak sie zlozylo, ze oceniam inne programy
a zreszta jak sie wygra to wtedy mozna powiedziec ze cos jest warte
a zreszta jak sie wygra to wtedy mozna powiedziec ze cos jest warte
Krasnalek bawisz juz wnuka
dopiero po fakcie ale jakbym zagral na to losowanie moze byc cos bylo
3 5 8 eh wspaniale czasu szkoda ze juz nie powroca trening w kregle klasyczne ( nie amerykanski syf ) i relaks przy 3 5 8 co nie ktorzy sie powiesili co nie ktorzy zalozyli rodziny praca adwokacka czy tez prokuratorska nie pozwala eh
w bonusie od czarodzieja daje wam dzis poczatek gry uwagaaaaaa
4,6...
4,6...
Witam wszystkich
Dzisiaj znowu było blisko, ake "tylko" 4/5 w multi liczę na mini wieczorne
Dzisiaj znowu było blisko, ake "tylko" 4/5 w multi liczę na mini wieczorne
Ja juz nie mam nadziei....moglbym nie grac ale co ?Jak mam paluc to juz wole grac ,taniej i zdrowej
Conrado mi mowil ze dzis wejdzie mu cala Renatka, a raczej on jej 6,13
A...typnalem od niechceniareal cienko wczoraj 4\8 dzis 3\8...i jak tu zyc?
Nawet jak ktos trafi pewniaka...dzis zostane na 1dwoch za plecami mi siedzi
15 minut do zagrania a nie mam kasy na koncie, moze dojsc do tragedii i 5400 tylko na sucho, pech to pech
Zależy co rozumiesz przez wstyd jeśli były by to eliminacje mecz towarzyski np z Andora i by przegrali to ok byłby wstyd
A tam są dobre najlepsze reprezentacjie świata nikt tam nie jedzie za zasługi gdyby tak było Włochy np by tam pojechały dla nie których Senegal Japonia to taka Andora
karniaki z portugalia byly a pilkarz mowi nie wiem co sie stalo, zawsze tam strzelam
bramkarz portugali ogladal poprzednie karniaki i nauczyl sie na pamiec
piłka jest z kosmosu zresztą karne to loteria dodatkowy stres itp
ale jak poprzedni strzela w prawy rog to mogl dla odmiany w lewy albo prosto
Mega a stales kiedyś na takim prawdziwym stadionowym boisku w polu karnym na 11 metrze
Bo ja tak bake miałem przed sobą jak byłem mlodzik przed meczem z zssr
bramkarz przes strzalem rzucal sie juz w lewo bo wiedzial ze on tam zawsze strzela
mecz ze szwajcaria kilka dni wczesniej ten sam rog, bramkarz portugalii odrobil prace domowa, a ten koles podchodzi to nie czekam rzucam sie na lewo zeby zdazyc
sie nie patrzy na pilke tylko patrzy sie na bramkarza gdzie leci i kopie sie w druga strone