Wpisy 3 256 017 – 3 256 116
6 czerwca 2018 16:50 → 6 czerwca 2018 18:26, 100 wpisów
no wiesz nawet sie nie rozliczy ani faktury nie da a poprostu by rekke odcial zeby nie stracic
bo jakbym ja kupil materialy to on pewnie by mniej zarobil ale on kupowal to wyszlo tyle ile mialo wyjsc
Junak56 dokladnie jeszcze trzeba sie na tym znac zeby potem nie zostac orzniety
no na pewno maja jakis uklad, ale ja juz w to nie wnikam szkoda nerwow i niepotrzebnie psuc atmosfere z tymi ludzmi prostymi sie nie da normalnie pogadac
oni sa bardzo nachalni jak cos wciskaja a potem czlowiek ino placi
Junak56 z tymze z tym kolesiem jest taki uklad ze sie stara i chce zeby bylo dobrze wiec juz nie bede z nim dyskutowal o pieniadzach tyle mu zaplace ile chcial i koniec
a ci wegrzy to jeszcze z nimi musze uzgodnic ile co w kazdym razie tez zeby nie bylo zgrzytow na tyle ile sie umawialismy tyle im zaplace
na dachu jeszcze widac pewne nie pomalowane kilka takich kantow
no i jak bedzie zrobione to zaplace tyle ile bylo umowione nie wiecej
mam dosyc juz tego moi rodzice tez bo sa starzy im remonty bardzo nie pasuja
ktoś mądry mi powiedział:
nie liczysię mieć tylko być
i tak zmarł
nie liczysię mieć tylko być
i tak zmarł
czlowiek nie powinien sobie wyznaczac albo albo bo w koncu i tak z tego nic nie bedzie mial
Junak56 najwazniejsze to poprostu byc soba i nie byc kims (innym)
Junak56 ja wole zwiedzac niz posiadac, ale troche posiadania tez wole miec zeby miec gdzie sie schowac na wypadek deszczu
zauwazylem ze teraz programy ida w kierunku nie systemow jak kiedys tylko typowan
Hej nareszcie w domku no to można pewniaki dobrać ale tak z ukrycia z innych stron łaizy przyłaza na gotowe nic nie dają z siebie swoie ułomności tylko potrafią na kogoś zwalic
nawet zlalazlem program z idea taki jak moj ktory powstal w 2018 roku
tylko jeden jest problem ze nie generuje systemow
poreszta nie generuje systemow na wszystkie losowania i sprawdza bilans gry dla poszczegolnych losowan lub zakresu
ale typuje liczby i porownuje z prawdopodobienstwem
poreszta nie generuje systemow na wszystkie losowania i sprawdza bilans gry dla poszczegolnych losowan lub zakresu
ale typuje liczby i porownuje z prawdopodobienstwem
no ale i tak ten program moze byc malo skuteczny pomimo ze zostaly dopasowane algorytmy to lepszych trafien
pisze "Czasami efekty są zaskakujące i wykraczają poza granice wyliczone z wzorów na prawdopodobieństwo!"
ja to juz w 2012 roku wiedzialem
ja to juz w 2012 roku wiedzialem
niestety jest to platny program wiec nie sprawdze skutecznosci
oczywiscie moga wykraczac poza prawd. ale raczej okresowo, a licza sie tylko najwyzsze trafienia finał
nie ja poprostu ogladam programy i sprawdzam co nowego wymyslili marzyciele
poprostu w tych programach sa zapisane paranoje niekiedy tych ktorzy je pisali
zostalo mi 15 dni pracy do lata
zawsze wchodzi wieczorem od 18,17,16...
zawsze wchodzi wieczorem od 18,17,16...
dochodzenie parki, 29 wieczorem wywolalo 34 rano, tak to rozpisuj w programie
poprostu najgorsze jest to ze ludzie niektorzy sie daja zlapac na takie "cudowne programy" ktore pisza ze daja duza przewage nad ts
oglosic na olx i alegro i telefon do magika, 1 pewniak 1 polaczenie
megamocny tak jeszcze napisac ten cudowny program wygra za ciebie fortune