Wpisy 3 252 533 – 3 252 632
2 czerwca 2018 22:19 → 2 czerwca 2018 23:33, 100 wpisów
Dopisano wygrane Lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Brjan a dzis w co grałeś ?
Brawo Brian przynajmniej jeden drenuje kiese TS-a
Brawo Ty znaczy brawo Brian
Brawo Ty znaczy brawo Brian
Brjan masz dobrą passę oby tak dalej
niewiem teraz Sebastian bo mnie to już nie dotyczy
...poczytaj sobie w necie
...poczytaj sobie w necie
Grałeś w mini systemem na 7 liczb ?
Junak musze poczytać
To Lotto robi się strasznie dziadowate. Nie dość, że kumulacja narasta w żółwim tempie to jeszcze wygrane ze 5/6 czy 4/6 bardzo często śmiesznie niskie
Seba jak ty czytasz10 wygranych 7\7 a nie 7\7 stawka 10jutro skromnie 2 multi...totek pomieszal plany
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
8 zakladow stawka x 4 tak ?
Dokąd się uczą???
A,więc i>>>w wieku 60+Który właśnie robi habilitację???
A,więc i>>>w wieku 60+Który właśnie robi habilitację???
Tomi jacunn Ci wyjasnil
Tak sobie mysle ze teraz warto na 8 grac niz na 7 ...bo na 3\7 bylo 4 zl tylko przy promocjia teraz 2...czyli dupa
ja gram na 5 i na 7
trudno
Witam wszystkich
Brjan Ładnie pocisnąłeś
U mnie dzisiaj lipa, 2/6 multi i 2/5 mini. No nic, to nie był mój dzień.
Brjan Ładnie pocisnąłeś
U mnie dzisiaj lipa, 2/6 multi i 2/5 mini. No nic, to nie był mój dzień.
Gonzaga, tylko do 18 lat otrzymują.
https://www.money.pl/gospodarka/wiadomosci/artykul/mateusz-morawiecki-wyprawka-szkolna,48,0,2407728.html
https://www.money.pl/gospodarka/wiadomosci/artykul/300-nie-dla-kazdego-wszystko-co-musisz,233,0,2405097.html
https://www.money.pl/gospodarka/wiadomosci/artykul/mateusz-morawiecki-wyprawka-szkolna,48,0,2407728.html
https://www.money.pl/gospodarka/wiadomosci/artykul/300-nie-dla-kazdego-wszystko-co-musisz,233,0,2405097.html
Juz wykreslilem 2 multi na 8 liczb...tak sram pyp,pyk...bo jak odpad wpadnie to bede sie cieszyl
Ja zaraz sprawdzę co wygrałem w Lotto i w mini
2/5 w mini
Dlaczego jestem 1 w pewniakach choc w dwoch losowaniach nic nie trafilem?
nie moj dzień
Tomi
Aby otrzymać świadczenie wychowawcze w wysokości 500 zł miesięcznie na pierwsze dziecko, dochód rodziny w przeliczeniu na osobę nie może przekraczać kwoty:
800 zł
800 zł
Seba 500 + to bardzo skomplikowana sprawa wystarczy ze matka dziecka ma przyznane alimenty i dostaje 500 + z urzedu bez jakich kolwiek zaswiadczen wiec szkoda temat wałkowac bo to studnia a interpretacje sa bardzo rozne w tej sprawie
Greg dobrej nocy
Forsami
ojciec dziecka nie koniecznie maz, partner rowniez jest ojcem , moZe zarabiac krocie nie maja zastosowania przeliczenia zarobków w takim momencie
A jak ojciec zostaje sam z dzieckiem ?
Forsami musisz coś wygrać
Idę spać bo jutro znowu orka na ugorze druga zmiana jutro i jak tu niegrać w Lotto czy tetaz mnie rozumiecie..
Też myślę czy nie zacząć choć te miliony mi nie potrzebne, dlatego gram w mini, choć ten jeden z Plusa by się przydał
Jeszcze jedno Dragon..i Sebastian Fajne macie wpisy... trochę zabawne ale niech będą prawdziwe
Bardzo liczę na to mini, może właśnie za bardzo, ale trzeba marzyć i wierzyć, że w końcu los się uśmiechnie
No skoro Mulag niedługo to ja dam sobie trochę więcej czasu. Teraz jego kolej
Historyczna wygrana w moim wykonaniu
to kobiete o alimenty pozywa i jest taka sama akcja w tym wypadku oczywiscie mowimy o rodzicach zyjacych oddzielnie nie majacych wspolnych dochodow np w separacjji lub gdy ojciec jest tchórzem mimo przyznania sie do ojcostwa nie łozy na dziecko itp itd
miałem to na mysli piszac
miałem to na mysli piszac
4/5 w mini ale jak wygrywałem 3/5 to również była główna wygrana
Najgorsze, że nie byłem blisko 5/5 bo miałem jeszcze 19 a brakujące 32 zakład niżej
dragon456 bo akurat piję!
dragon456 bo akurat piję!
Junak56
Ja mam tak w multi jak skreślam to myślę o wielu liczbach a skreślam te co ostatnio nie padały a w losowaniu pada kilka z tych które wykluczyłem bo niedawno były? Jak żyć?
wszystko w swoim czasie to nie moja wina że nie umieją wylosowac moich liczb
Jeden już wygrał 5/5 w Mini i super
To znaczy że można wygrać w mini
Gramy teraz w mini i jest szansa
Ktoś z multipasko zgarnął 5/5 w mini?
Mini Lotto
Tak ale było chyba 3 Mini 47 000 zł
Super
Mało ale dobre i to
Dziś było w Mini 273 699,80 zł
To jest duża różnica
Chyba bym się załamał jedna szansa na nie wiem ile wygrać 5/5 a taka wygrana
273 699,80 zł to juz coś
Dre ja bym jednak chciał wygrać nawet te 47 000 zł
Dokładnie 43064 po opodatkowaniu. Wygrać choć tyle, wiel by spraw rowiązało a i na dlszą grę by było Pomarzyć dobra rzecz
Na moje cele te 47 tys. mało trochę ale zawsze coś
Szkoda tych 4/5 zamiast 5/5 ale jakaś tam osłoda jest.
na 14 wszystkim wysokich wygranych, kolorowych snów
na 14 wszystkim wysokich wygranych, kolorowych snów
Pomarzyć-dobra rzecz,
Eh życie-życie nudne,
Pomarzyć dobrą rzeczą jest,
W niedzielne popołudnie!!!
Eh życie-życie nudne,
Pomarzyć dobrą rzeczą jest,
W niedzielne popołudnie!!!
Gryks
Nareszcie mamy wygranego