Wpisy 3 247 462 – 3 247 561
29 maja 2018 18:14 → 29 maja 2018 19:56, 100 wpisów
a nie no w lublinie niech leje mam daleko do lublina bardzo daleko z dolnegoslaska
gryks ja niechce zeby na dol gdziekolwiek w naszym rejonie padalo niech leje tam gdzie mieszkaja zli ludzie, unas ma by cieplo, i basta ale my mozemy sobie chciac nie tam u góry wielki brat czowa i zrobi i tak co bedzie chcial
wiesz arczi dla jednych ktos jest zly bo to tamto dla kogos innego nie to zalerzy kto rozumie i jak slowo zly ale nie bede sie rozpisywal bo to nie miejsce co najwyzej kg ps wszedzie sa zli i dobrzy
alfafire
Trochę spóźnione,ale byłam w kolekturze.
Trochę spóźnione,ale byłam w kolekturze.
Arczibalik ważne byś my zdrowi byli a reszta ma mniejsze znaczenie
mulag witaj jakie znow spinaczeoddac mamy
3 247 469 jacun o tak jak piszesz dobrze mowisz zdrowie kazdego jest najwazniejsze, a reszte wszystko jak kasa to o dupe rozbic dzis kasa jest ,jutro niema i zyje sie dalej jakos,a marzeniami mozna zyc nadal, nuie bedziesz mial zdrowie to wtedy bedziesz mial co tylko sobie zapragniesz niema zdrowia niemasz nic
Arczibalik popieram Cię w pełni,pieniądz to tylko środek płatniczy a nie cel w zyciu
Można to co napisałeś streścić do jednego zdania
Masz zdrowie masz wszystko ,nie masz zdrowia nie masz nic
I to nie jest jakiś tam slogan
To Fakt
Masz zdrowie masz wszystko ,nie masz zdrowia nie masz nic
I to nie jest jakiś tam slogan
To Fakt
A teraz na rower bo super powietrze po Armagedonie w postaci burzy i gradu
etam dzien jak dzien od nas zalerzy czy przyjemnie czy tez pracowicie spedzony ja chyba mykne z zonka na dzialke popatrze jak w zaasuwa ja nie moge
31.05 w święto wypiorę...
1.06 ...będzie dzień dziecka...zabawki ts-a
1.06 ...będzie dzień dziecka...zabawki ts-a
tak moji sasuiedzi tez piora na okretke codziebnnie wieszaja pranie no ja rozumi wyprac jakies zeczy ale codzienie jedno sciagaja za pare minut drugie wieszaja i tak na okretke ja jestem tyklko ciekaw ile oni za wode placa jak codzienie tak piora na okretke
i niepatzrza ze to niedziela czy jakies swieto jest tylko piora i piora
i niepatzrza ze to niedziela czy jakies swieto jest tylko piora i piora
nie ma co patrzez na co kolwiek na kogo kolwiek jak trzeba to trzeba i juz kazdy dzien jest dobry jak sie ma chec czas nie zawsze jest jak a ze wolny dzien duzo czasu to sie robi
ja nie cierpie dzialki ide tylko jak jest grill posiedziec czasem z ludzmi 07 rozgryzc kawka ciacho czasem sie skusze na cos z grila
no kolor stronki jest w deche i trafiony w sama dyche jest to kolor nadzieji , a nadzieja matka głupich, chcoc ta strona sie do tego nieodnosi tez,
https://youtu.be/NMZb00rHJXo
moja zone z dzialki wolami by nie wyciagli jak wejdzie tylko na chwile cos posadzic to bierze sie za cos innego jak skonczy za cos innego tylko jeszcze chwila i tak do wieczora dobrze ze ciemno sie robi bo by z dzialki nie wyszla a mnie isc tam to mordega to nie dla mnie wole pileczke wole cos ze sportem
dobra ide z moim adwokatem na mesandzerku pogadac na jakas whyski sie ugadac czy cos
Witam!!!
ArcziWidzę,że Ty z Bogiem na braterskiej stopie jesteś>>>...466
ArcziWidzę,że Ty z Bogiem na braterskiej stopie jesteś>>>...466
466......arczi u gory czuwa slonce ksiezyc gwiazdy sa i tez chmury a czasami firmy farmaceutyczne cos nie cos rozpylaja samolocikami od testy na ludziach ale co tam bynajmniej ja tak uwarzam
nie ma to jak taka pagada okulary ciemne ja widze moich oczek gdzie patrze nie widac
to czai sie szybciej bo zanim ruszysz to sie nie puscisz a tu wpadna twoje cyferki
ja sie juz puscilem ale nie typuje narazie niechce kogos zle naprowadzic wlasnymi obokami jak by ktos ewentualnie zagladal co mam
Panie doktorze,
mam PCO i jestem w trakcie 4 stymulowanego cyklu. Przez trzy cykle byłam stymulowana clo beż żadnej reakcji. W tym cyklu przyjmowałam clo 3-7 dc po dwie tabletki i do tego 4 zastrzyki z Fostimonu. Na wczorajszym usg lekarz nie stwierdził pęcherzyka dominującego i przepisał mi kolejne ampułki Fostimonu od 12-15 dc. W sumie 8 ampułek
mam PCO i jestem w trakcie 4 stymulowanego cyklu. Przez trzy cykle byłam stymulowana clo beż żadnej reakcji. W tym cyklu przyjmowałam clo 3-7 dc po dwie tabletki i do tego 4 zastrzyki z Fostimonu. Na wczorajszym usg lekarz nie stwierdził pęcherzyka dominującego i przepisał mi kolejne ampułki Fostimonu od 12-15 dc. W sumie 8 ampułek
R3-Niestety z gwałtu nici
Będziesz musiał obsłużyć się własnoręcznie
Będziesz musiał obsłużyć się własnoręcznie
Witam
Junak56